- Konu Sahibi kumruderin
Değişti hemde cokkk .Bebek olmadan once hergun bebek yapalım deyıp duruyordu dun dıyorum boyle bırden yoruluyorum oralı oldugu yok kendı bılır tribe devam .İlgisizliği benı bezdırıyor birde daha ne yapmalıyım demesı yok mu
Canim bak biz nekadar hamilelikten etkileniyosak erkeklerde etkileniyorlar.kucuk tartismalar normalde asilabiliyor ama suan hormonlarindan dolayi daha fazla tepki veriyosun.herseyi bitarafa birak bebgn etkilenir sen uzulunce takmamaya calis.ve kucuk tartismalar buyudukce esin daha cok uzaklasir.sen haklida olsan fazla tepki vermemeye calis.uzulen yine sen olursun erkek milleti hepsi ayni.senin kadar uzulmez senin kadar kafasina takmaz.senin suan tek dusuncen bebegin olsun.sen onun yaptiklarini kafana takarsan tartisirsan surekli sorun yasarsin.ne gerek var hamileligini yasa.ona baba olucagini hissettiricek sorumluluklar ver.bak hamilelikte evliligi bozulan cok insanlar var.allah korusun pire icin yorgan yakilmaz.hormonlar degistigi icin davranislarini kontrol etmen zorlasir.kendini dinleme.kizdigin anlarda guzel anilariniz gelsin aklina.bende kontrolsuzum esimle tartistigimda cok ani tepkiler veriyorum baktim uste cikiyosusuyorum.sinirim gecincede hersey normale donuyo.tam zamanlamayi yakalayip yaptiginin bana gore yanlis oldugunu anlatiyorum karsilikli ozur diliyoruz ve kapaniyo.biraz kontrollu ol hayatim.bebisinj dusun.