• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikde eşle sürekli tartısma

Değişti hemde cokkk .Bebek olmadan once hergun bebek yapalım deyıp duruyordu dun dıyorum boyle bırden yoruluyorum oralı oldugu yok kendı bılır tribe devam .İlgisizliği benı bezdırıyor birde daha ne yapmalıyım demesı yok mu

Canim bak biz nekadar hamilelikten etkileniyosak erkeklerde etkileniyorlar.kucuk tartismalar normalde asilabiliyor ama suan hormonlarindan dolayi daha fazla tepki veriyosun.herseyi bitarafa birak bebgn etkilenir sen uzulunce takmamaya calis.ve kucuk tartismalar buyudukce esin daha cok uzaklasir.sen haklida olsan fazla tepki vermemeye calis.uzulen yine sen olursun erkek milleti hepsi ayni.senin kadar uzulmez senin kadar kafasina takmaz.senin suan tek dusuncen bebegin olsun.sen onun yaptiklarini kafana takarsan tartisirsan surekli sorun yasarsin.ne gerek var hamileligini yasa.ona baba olucagini hissettiricek sorumluluklar ver.bak hamilelikte evliligi bozulan cok insanlar var.allah korusun pire icin yorgan yakilmaz.hormonlar degistigi icin davranislarini kontrol etmen zorlasir.kendini dinleme.kizdigin anlarda guzel anilariniz gelsin aklina.bende kontrolsuzum esimle tartistigimda cok ani tepkiler veriyorum baktim uste cikiyosusuyorum.sinirim gecincede hersey normale donuyo.tam zamanlamayi yakalayip yaptiginin bana gore yanlis oldugunu anlatiyorum karsilikli ozur diliyoruz ve kapaniyo.biraz kontrollu ol hayatim.bebisinj dusun.

5 AYLIK HAMILEYIM EŞİMLE SÜREKLİ DIDİŞME HALINDEYIZ.OLAY SOYLE PAZARTESI AKSAM ESIM ISE GIDIYORUM DIYE AKSAM 8 DE EVDEN CIKTI ARKADASI ALDI BANA 1 SAAT ICINDE GELIRIM DEDI İYİ DEDIM ÖPTÜM UGURLADIM .HERSEY NORMAL BİR SEKILDEYDI .SAAT 9 ,30 OLDU ARADIM NE YAPIYORSUN NE ZMN GELIYORSUN DIYE DAHA YENI GELDIK ISE DEDI . NEREDEYDİN DEDİM ARKADAŞININ EVİNE GITMISLER YEMEK YEM IS ARKADAŞI ÜSTUNÜ DEĞİŞTİRMİŞ BANADA HİÇ HABER VERMEK YOK BU ZAMAN ZARFINDA BEN İŞDE BİLİYORUM ONU .SİNİR OLDUM SANA DEDİM BİR BAGIRDI KAPA SU TELEFONU KAPATTIM BENDE ARKASINDAN MESAJ ATDI MORAL BOZMAKDA ÜSTÜNE YOK DİYE BENDE ALTA KALMADIM HEMEN cevap yazdım .evden işe gidiyorsun diye cıkıyorsun 1 saat de gelırım dıyen sensın işe yenı gıden sensın 1,5 saat saat bızımle gecırmek yerıne tabıkı sıkıyoruz seni başka yerde geçirmek istemiş olabılırsın kusura bakma moralini bozdum yazdım. Arada ne dıyorsun sen ne sacmalıyorsun yazdıgın mesajlara dıkkat et dıye bagırdı kapattı hıc bırsey soylemedım agladım uyudum işden geldı yattı uyudu . Sabah normalhiç birsey olmamıs gıbı işe ugurladım aksam yatana kadar sorun yoktu.Akşam yattık şakalasırken bırden bu konu acıldı mesaj atarken ne yazdıgını bılmıyorsun felan dedı bende hı hı dedim birden itirdi benı gıt gıt sarılma dedı bende aglayarak arkamı döndüm kalktı bır hırsla helal olsun agla agla dedı cıktı gıttı odadan bende aglayarak uyumusum . gSabah alarm caldı kalktım alarmı kapattım gerı yattım ugurlamadım gittiğini bile duymadım. gelip yanıma gıdıyorum bıle demedı .Normal sartlarda her sabah ben işe giderken arayıp evden cıktıgımı işe geldıgımı soylerdım evden cıktım işe geldım ne aradım ne sordum 1 saat gectı aradı nerdesın dıye işdeyım dedım .neden haber vermıyorsun dedı bende konusmadıgımı kustugumu soyledım.Yıne yuksek sesle hamılesın dıye hep susuyorum bıktım artık benı cocuk yerıne koymandan kendıne gel kendını toparla dıye soyledı.Hem suclusun hem guclusun dedım.sıkılmış benım afram taframdan .Kapattı telefonu bende aramadım hala.:50:Hem bana nerede oldugunu soyleme işe gec gıt sonra kendını haklı cıkar benı itekle sarılma dıye hem ben ağlarken yanıma bıle gelme odadan cık git sonra da neden aramadın neden sormadın .Haksız mıyım ben şimdi :50:

Canım bende 4 aylık hamileyim bende durmadan eşimle kavga ediyorum bebek bebek diye kafamı yedi hamile kaldım en ufacık özel muamele görmedim itti düşürdü bile beni geri aklı çıktı çekip gitmeye yeltenince o günden beri tık yok ara ara didişiyoruz biraz gözünü korkuttum heralde ;)

Canım bende 4 aylık hamileyim bende durmadan eşimle kavga ediyorum bebek bebek diye kafamı yedi hamile kaldım en ufacık özel muamele görmedim itti düşürdü bile beni geri aklı çıktı çekip gitmeye yeltenince o günden beri tık yok ara ara didişiyoruz biraz gözünü korkuttum heralde ;)

Hala konuşmuyorum mecbur kalmadıkca o adım atmadan asla konusmucam

Gidecegım desem de ınanmaz ondan Oralı olmaz bılıyor kı benım ayrılamayacagımı

Back
X