Hamilelikde Karında Elektrik Çarpması Gibi his

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
Merhaba arkadaşlar.. Haftaya kontrolum var ama belki yaşayan yada bilgisi olan vardır diye sormak istedim ilk 5-6 haftalık civarında iken oturur pozisyondan kalkmaya çalışırken sanki kucağımda şiş varmışda batıyomuş gibi bi his oldu ağrı değil sadece zorlama şeklinde 3 gün önce yine oldu ama az önce daha kötü hissettim durup duruken kırnımda elektirk çarpar gibi yada içimden bişey karnımı tutup sıkmış gibi bişey oldu yaşayan yada hakkında bilgi sahibi olan hatta olmayan var mı beni bi rahatlatın lütfen yaaaa:43::43:

Merhaba arkadaşlar.. Haftaya kontrolum var ama belki yaşayan yada bilgisi olan vardır diye sormak istedim ilk 5-6 haftalık civarında iken oturur pozisyondan kalkmaya çalışırken sanki kucağımda şiş varmışda batıyomuş gibi bi his oldu ağrı değil sadece zorlama şeklinde 3 gün önce yine oldu ama az önce daha kötü hissettim durup duruken kırnımda elektirk çarpar gibi yada içimden bişey karnımı tutup sıkmış gibi bişey oldu yaşayan yada hakkında bilgi sahibi olan hatta olmayan var mı beni bi rahatlatın lütfen yaaaa:43::43:

evet bendede oluyo,elektrık carpması gıbı ama benımkını 8. ayında hıssedıtordum.belırlı bı sıre oyle gıttı ama sımdı kayboldu.nefesını vererek kalk karnını kasmadan yanı,bılmıyorum ben care bulurken kendıme bunu kesfettım oda ıyı geeldı.

evet oluyo ılk haftalarda degıl 20 haftadan sonra oldu dr verdıgı magnezyumun onada ıyı gelecegını söledı sabırla günlerın gecmesını beklıyorum bnde:)

Bende 9+4 teyim, bu sabah egilmis yuzumu yikarken oldu aynisi, hatta ard arda 3 kez. Korkulacak biraey var midir, neyle ilgili acaba? Bebegin hareketlerini bu kadar erken duyuyo olamam herhalde degil mi?

Back
X