Hamilelikde pıhtılaşma

elinay19

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.188
716
123
33
merhaba arkadaşlar benim 8 ay arayla iki düşüğüm oldu bunu araştırdığımızda ise pıhtılaşma sornunun olduğunu tesbit ettik benim gibi olanlar var ise veya üst üste düşük yapanlar buradan birbirimize yardımcınolabiliriz şuan beş haftalık hamıleyım ama akıntılarım var kahverengi leke seklınde dua istiyorum

Bendede var pıhtılasma canım cpk gecmiş olsun dua ediyorum zaten ben butun hamileler için senin genetikmi neler kullanıyosun

Bendede var pıhtılasma canım cpk gecmiş olsun dua ediyorum zaten ben butun hamileler için senin genetikmi neler kullanıyosun

benimde 3 dusuyum oldu sebebini bulamiyorduk sonra pihtilasma oldugunu ogrendik 4 kez hamile kaldim igne kullandim doguma kadar saglikli kizim oldu simdi 2ci dusunuyorum ondads kalinca hemen igneye baslayacagiz

Benimde iki düşüğüm oldu kan pıhtılaşması sıkıntısı çıktı ve aynı zamanda eşimde morfoloji bozukluğu vardı. Eşim ameliyat oldu aralık ayında bu ay ilk kez denedik adetime daha var ben kasım ayından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Sizde iğne mi kullanıyorsunuz?

Bende de var pihtilasma allahtan erken öğrendim daha gebelik yaşamadım hiç aşılama yaptırdım tutmadı ramazanda sonra tekrar allah nasip kısmet ederse yaptırıcam öğrenir ogrenmez doktorum ecopirine başlattı.

Benimde bi oğlum var bende doğumdan sonra öğrendim bazı hastalıklardan sonra arastırılrken öğrendim oğlumda hiç ilac kullanmamıştım şükürler olsun ki bişey olmadı şimdi hamileyim 7haftam bitcek inşallah iğne ve coraspin kullanıyorum tabi folik asitte var ama onu hamile kalmadan 4ay önce baslamıştım şimdi midem almıyo onu içmeye ya

Cnm doktor iğne yada ilaç vermedi mi

Kızlar biz dün doktora gittik sanırım göründü bebeğimiz cok sukur yalnız pıhtıda olabılır dedı benım ucuncu oldugu için progestan verdi sizde kullandınızmı ama bana dıkkat et ilişki yasak demedi oruc tutabılırsın dedı

Evet bende iğne kullanıyorum oksapar

Evet bende iğne kullanıyorum oksapar

Ay inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız ben de oksapar kullanıyorum. Bu ay çok umudum yok eşimin ameliyatının 6. ayındayız doktoru altı aydan sonra etki görürüz demişti ama umut işte bakalım bat 15 haziran. ben 6 hafta sonrasını göremedim hiç. Eşimde ben de kendimizi 7. haftaya odaklamış durumdayız, sanki 7. haftayı görsek dünyalar biim olacak.

bende ilk basta aspirin sonra 6 7 haftadan doguma kadar fraxiparine vuruldum

Bende bugun gittim doktora gebelik geriden geliyo kızlar nırmalde bugun 8haftam doluyo ama ultrasonda 6.hafta doluyo kalp atısı yok dedi doktor kesede 14.2 mm olmuş dedi daha canlanma yok haftaya gel kalp atısı olmazsa boş gebelik dedi off bilmiyorum çojta heveslenmiştim bugun

Amin inşallah bende ılkı 9. Haftada kalmıstı bende onun sonrasınıngoremedımmbizde 9.haftaya odaklandık

İnşallah oyle degıldır kan veriyormusun ben nerdeyse ıkı gunde bır kan verıyorum bugunde verecegım toplam 4 kere kan vermıs olcagım

benim de ilk iki gebeliğim başarılı sonuçlanmayınca üçüncü gebeliğimin 12.haftasına kadar kan sulandırıcı iğne kullandırttı doktorum. iğneyi bıraktırmak istediğinde genetik test yaptırıp sonucu görmeden bırakmayacağımı söyledim. gerek yok demesine rağmen ısrarlarım sonucu test yapıldı ve sonuç genetik trombofili çıktı. şimdi 20haftayı geride bıraktım, maşallah her şey yolunda görünüyor.
ilk 10 hafta boyunca haftada 1 yoğun kanamalarım ve ağrılarım oldu, ben de çok endişelendim ama bebek rahimde kusurlu gördüğü yerleri düzeltiyormuş meğer.
30.haftaya kadar aspirin kullanmaya devam edeceğim, kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar kullanacağım. doğumun normal ya da sezaryen olmasını da etkilemiyormuş bu durum. doktoruma sordum; sen bu iğneyi kullanarak normal insanların kan düzeyine ulaşıyorsun, normal üstü bir sulandırma yapmıyorsun, o yüzden doğumun normal insanlarla aynı şekilde gerçekleşebilir dedi. bana da mantıklı geldi sonuçta kanım pıhtılaştığı için iğne kullanıp normal bir insanın kan akışına sahip oluyorum şu an:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…