Bendede var pıhtılasma canım cpk gecmiş olsun dua ediyorum zaten ben butun hamileler için senin genetikmi neler kullanıyosun
Cnm doktor iğne yada ilaç vermedi mimerhaba arkadaşlar benim 8 ay arayla iki düşüğüm oldu bunu araştırdığımızda ise pıhtılaşma sornunun olduğunu tesbit ettik benim gibi olanlar var ise veya üst üste düşük yapanlar buradan birbirimize yardımcınolabiliriz şuan beş haftalık hamıleyım ama akıntılarım var kahverengi leke seklınde dua istiyorum
Evet canım şuan iğne kullanıyorumCnm doktor iğne yada ilaç vermedi mi
Evet bende iğne kullanıyorum oksaparBenimde iki düşüğüm oldu kan pıhtılaşması sıkıntısı çıktı ve aynı zamanda eşimde morfoloji bozukluğu vardı. Eşim ameliyat oldu aralık ayında bu ay ilk kez denedik adetime daha var ben kasım ayından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Sizde iğne mi kullanıyorsunuz?
Cok tesekkur ederim evet genetik cıktı duan aspirin ve iğne kullanıyorumBendede var pıhtılasma canım cpk gecmiş olsun dua ediyorum zaten ben butun hamileler için senin genetikmi neler kullanıyosun
Evet bende iğne kullanıyorum oksapar
Ay inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız ben de oksapar kullanıyorum. Bu ay çok umudum yok eşimin ameliyatının 6. ayındayız doktoru altı aydan sonra etki görürüz demişti ama umut işte bakalım bat 15 haziran. ben 6 hafta sonrasını göremedim hiç. Eşimde ben de kendimizi 7. haftaya odaklamış durumdayız, sanki 7. haftayı görsek dünyalar biim olacak.
bende ilk basta aspirin sonra 6 7 haftadan doguma kadar fraxiparine vuruldum
İyi ozaman korkma cnm Allahın izniyle bişey olmazEvet canım şuan iğne kullanıyorum
Amin inşallah bende ılkı 9. Haftada kalmıstı bende onun sonrasınıngoremedımmbizde 9.haftaya odaklandıkAy inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız ben de oksapar kullanıyorum. Bu ay çok umudum yok eşimin ameliyatının 6. ayındayız doktoru altı aydan sonra etki görürüz demişti ama umut işte bakalım bat 15 haziran. ben 6 hafta sonrasını göremedim hiç. Eşimde ben de kendimizi 7. haftaya odaklamış durumdayız, sanki 7. haftayı görsek dünyalar biim olacak.
İnşallah oyle degıldır kan veriyormusun ben nerdeyse ıkı gunde bır kan verıyorum bugunde verecegım toplam 4 kere kan vermıs olcagımBende bugun gittim doktora gebelik geriden geliyo kızlar nırmalde bugun 8haftam doluyo ama ultrasonda 6.hafta doluyo kalp atısı yok dedi doktor kesede 14.2 mm olmuş dedi daha canlanma yok haftaya gel kalp atısı olmazsa boş gebelik dedi off bilmiyorum çojta heveslenmiştim bugun
İnşallah hem iğne kullanıyorum hemde aspirin dua edinİyi ozaman korkma cnm Allahın izniyle bişey olmaz
benim de ilk iki gebeliğim başarılı sonuçlanmayınca üçüncü gebeliğimin 12.haftasına kadar kan sulandırıcı iğne kullandırttı doktorum. iğneyi bıraktırmak istediğinde genetik test yaptırıp sonucu görmeden bırakmayacağımı söyledim. gerek yok demesine rağmen ısrarlarım sonucu test yapıldı ve sonuç genetik trombofili çıktı. şimdi 20haftayı geride bıraktım, maşallah her şey yolunda görünüyor.merhaba arkadaşlar benim 8 ay arayla iki düşüğüm oldu bunu araştırdığımızda ise pıhtılaşma sornunun olduğunu tesbit ettik benim gibi olanlar var ise veya üst üste düşük yapanlar buradan birbirimize yardımcınolabiliriz şuan beş haftalık hamıleyım ama akıntılarım var kahverengi leke seklınde dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?