bildiğim kadarıyla öyle bir yan etkisi yok. benim de kanamam oluyordu ama bir sorun çıkmadı çok şükür. sen yine de doktoru ihmal etme, ağrılarından ve kanamalarından da bahset. ultrasonda bir sorun görmüyorlarsa sen de her şeyin yolunda olduğunu düşünmeye çalış. inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini.Merhaba ben 7 haziranda dört haftalik hamile oldugumu ögrendim. 9 haziranda kahverengi lekeler oldu doktora gittim rahminde keseninde iyi oldugunu soyledi ilac vermedi.15 haziranda baska doktora hittim bebegim canlanmis rahimde kesede iyi durumda ama leke devam..porluton igne verdi bir tane.gunde iki defa kullanmam icinde progestan verdi.igneyi oldugum gunun aksami dayanilmaz agrilarim basladi..progestanı icmeyd basladigim gunden beri kanim kirmiziya yakin bir renge döndü ve artti, ve gunde sekiz saat sanci cekiyorum.doktor kanama artarsa haberleselim diyor.ilacin yan etkisi olabilirmiki
23 haftadır her gün 1 tane yapıyorum. göbeğimden ve kolumdan yapılabiliyor. göbeğime kendim yapıyorum ama iki el gerektiği için kolumu ya hemşireye ya da yapabilen birine yaptırıyorum.Arkadaşlar bu pıhtılaşma iğnesi için yapılan yorumlar çok fenakorkmayan insanın bile korkusu oluyor.. yok göbeğiniz mosmor olacak, ağrıdan duramayacaksiniz gibi.. Tecrübeli olan anneler ve anne adayları bilgi verebilir mi acaba?
herkeste aynı derecede tehlikeli bir durum değil zaten trombofili. ben daha önce birden fazla kez bebeğimi karnımda kaybettiğim için benimkinin riskli olduğunu biliyorum mesela. bazıları sadece 3 ay kullanıp bırakıyor mesela pıhtılaşma önleyici iğneyi, bazıları 9 ay, bazıları tek gebelikte, bazıları her gebelikte. bence kişinin taşıyıcı ya da hasta olması durumuna göre değişiyor. size de allah kolaylık versin.pihtilasma riskli bisey degilki ben gunde 2 defa igne olmak istedim cunku igne 12 saat koruyor diye ama doktorum hayir dedi pohtilasma oldugundan haberi olmadan 3 cocuk doguran var sende hunu tedavi amacli degil tedbir amacli yapiyoruz dedi eger bacagina pihti atilmis olsaydi bu sefer tedavi etmek icin kullancaktik korkma kafana takma dedi benimki homozigot faktor 5 ve ben 6000 lik igne kullaniuorum ayni zamandada coraspirine devam ediuorum umarim bebehinize hayirla kavusursunuz ama vucudunuza cok takmayin kismetinizde varsa hic bisey olmaz insallah
herkeste aynı derecede tehlikeli bir durum değil zaten trombofili. ben daha önce birden fazla kez bebeğimi karnımda kaybettiğim için benimkinin riskli olduğunu biliyorum mesela. bazıları sadece 3 ay kullanıp bırakıyor mesela pıhtılaşma önleyici iğneyi, bazıları 9 ay, bazıları tek gebelikte, bazıları her gebelikte. bence kişinin taşıyıcı ya da hasta durumuna göre değişiyor. size de allah kolaylık versin.
güzel düşünmüşsünüz, fotoğrafı ilerde bizimle de paylaşırsanız sevinirim.tesekkur ederim allah sizede kolaylik versin zor bende dusuk yasadim ama bizim ailede kimsede yok pihti ama hani korkutucu bisey gibi gosterip kimseyi tedirgin etmek istemedim cunku ben cok sorun yapiyodum ve doktorum bi yerine pihti atmamis tedbir amacli yapiliyor bu igne dedi bende doguma kadar kullancam ve 0.6 lik kullaniyorum normaldr 0.4 luk veriliyor diye biliyorim allah herkese kaldiracagi kadar yuk veriyor ben igneden yana zorlanmiyorim hatta ignelerimi biriktiriyorum bebegim dogunca etrafina yayip fotograf cekicem bunlara katlandim bebegine kavustum diye
Merhabalar bendede pıhtılaşma var ben ilk sare davutoğluna gittim sonra emseyde profesör doktor ahmet göçmen e gidiyorum ikisinden de memnun kaldımmerhaba Bana Yardım edebilirmisiniz Pıhtılaşmam var ama doktor tavsiyesine ihtiyacım var istanbulda yaşıyorum
Kayıpların icin uzuldum canım bendede var pıhtılaşma bnde 2dusuk yasadım sebebi o olabilirmiş heterızıgot c 677..suan 12 haftalık hamileyim 6. Haftada ıgne ye başladım devam ediyorum ama kanamam olmadı dıgerlerındede yoktu ama kalpleri durmuştu protesgeran verdımı doktormerhaba arkadaşlar benim 8 ay arayla iki düşüğüm oldu bunu araştırdığımızda ise pıhtılaşma sornunun olduğunu tesbit ettik benim gibi olanlar var ise veya üst üste düşük yapanlar buradan birbirimize yardımcınolabiliriz şuan beş haftalık hamıleyım ama akıntılarım var kahverengi leke seklınde dua istiyorum
Kayıpların icin uzuldum canım bendede var pıhtılaşma bnde 2dusuk yasadım sebebi o olabilirmiş heterızıgot c 677..suan 12 haftalık hamileyim 6. Haftada ıgne ye başladım devam ediyorum ama kanamam olmadı dıgerlerındede yoktu ama kalpleri durmuştu protesgeran verdımı doktor
Alah tamamını erdirir ınsalah canım bende heterızıgot var bide hemozıgot olan var belki senın oyledır ınsalah kanaman olmaz ben igneyi hergün kendim yapıyorum ama sen doktorunu dinle senin durumuna gore tedavi uygularMerhaba benimde haziran ayinda dusugum olmustu..test yaptirdik pihtilasma cikmisti. Simdi yine hamileyim 6 haftalik..kese etrafi da kanama alani var fakat lekelenme yok bende..devlet hastanesindeki doktorumun biri kan sulandirici igne ve progestan hap verdi..prof olan özeldeki doktorum ise haftada bir proluton igne yapilcak ayrica diger igneyi bir gun durup bir gun yap dedi..kime inansam bilemedim
Tsk ederim..amin ins allahim hepimizin bebegini korusunAlah tamamını erdirir ınsalah canım bende heterızıgot var bide hemozıgot olan var belki senın oyledır ınsalah kanaman olmaz ben igneyi hergün kendim yapıyorum ama sen doktorunu dinle senin durumuna gore tedavi uygular
Proluton depot insanin poposunu cok yakan bir igne ama dusuk yapmana engel olmasi acisindan cok faydali, zaten en gec 12.haftada birakirsin. Sana yine haftada 1 yetee demis, ben 3gunde 1 oluyordum o igneden:) progestan da ayni sekilde bebegin daha iyi tutunmasini saglayacak sana. Kan sulandirici igneye gelince, kullan dedilerse kullan bence. Doguma kadar hergun yaptim ben o igneyi, kisinin pihtilasma duzeyine bakip soyluyorlar kullanma miktarini, bazilari sadece 3ay kullaniyor, bazilari 2gunde 1. Kullanmadigin icin bebegine bir sey olursa kendini suclarsin, onlem amacli gibi dusun istersen sonucta vucudunun ihtiyaci olmasa pihtilasma cikmaz testte.Merhaba benimde haziran ayinda dusugum olmustu..test yaptirdik pihtilasma cikmisti. Simdi yine hamileyim 6 haftalik..kese etrafi da kanama alani var fakat lekelenme yok bende..devlet hastanesindeki doktorumun biri kan sulandirici igne ve progestan hap verdi..prof olan özeldeki doktorum ise haftada bir proluton igne yapilcak ayrica diger igneyi bir gun durup bir gun yap dedi..kime inansam bilemedim
Cok tsk ederim ayrintili aciklamalarindan dolayi. Dogum yaptiniz galiba bebegin nasil bir sorun yoktur insProluton depot insanin poposunu cok yakan bir igne ama dusuk yapmana engel olmasi acisindan cok faydali, zaten en gec 12.haftada birakirsin. Sana yine haftada 1 yetee demis, ben 3gunde 1 oluyordum o igneden:) progestan da ayni sekilde bebegin daha iyi tutunmasini saglayacak sana. Kan sulandirici igneye gelince, kullan dedilerse kullan bence. Doguma kadar hergun yaptim ben o igneyi, kisinin pihtilasma duzeyine bakip soyluyorlar kullanma miktarini, bazilari sadece 3ay kullaniyor, bazilari 2gunde 1. Kullanmadigin icin bebegine bir sey olursa kendini suclarsin, onlem amacli gibi dusun istersen sonucta vucudunun ihtiyaci olmasa pihtilasma cikmaz testte.
Canım ben bu paylasımı yapalı cok olmus biz yine kaybettik iğne kullanmamıza ve cok dikkat etmemıze ragmen o zamnda progesteron verildi ama nasipmiş suan yedi ay oldu kaybedeli bir iki ay sonra tekrar cocuk istiyoruz hepimiz birbirimize dua edelim olurmuKayıpların icin uzuldum canım bendede var pıhtılaşma bnde 2dusuk yasadım sebebi o olabilirmiş heterızıgot c 677..suan 12 haftalık hamileyim 6. Haftada ıgne ye başladım devam ediyorum ama kanamam olmadı dıgerlerındede yoktu ama kalpleri durmuştu protesgeran verdımı doktor
Cok sukur her sey yolunda, oglum 4.ayina girdi oyunlar oynuyoruz. Sizin de oyle olur insallah.Cok tsk ederim ayrintili aciklamalarindan dolayi. Dogum yaptiniz galiba bebegin nasil bir sorun yoktur ins
Canım ben bu paylasımı yapalı cok olmus biz yine kaybettik iğne kullanmamıza ve cok dikkat etmemıze ragmen o zamnda progesteron verildi ama nasipmiş suan yedi ay oldu kaybedeli bir iki ay sonra tekrar cocuk istiyoruz hepimiz birbirimize dua edelim olurmu[/QUOTE cok üzüldüm canm Kac haftalıktı sebebi neydi soyledımı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?