Ayın 14 ünde birde 20 de test yaparak öğrene bilirsinizHerkese hayırlı akşamlar.36 yasındayım 7 aydır evliyim ilk günden beri çoçuk istiyoruz.ovulasyon testiyle yumurtlama ı buldum ayrıca tiroidim 5 buçuklardydı.hamdolsun bu ay 1 buçuklara ilaçlarla düştü.2 kasım pik günümü buldum testle.inanılmaz bel agrısı çekiyorum.9 Kasım bugün memelerinde agrı olurdu olmadı ve adetime de zaten 1 hfta kldı.akıntım normal var.süreç nereye evrilir
Ya pek umutlu değilim zaten bende hiç bir belirti yok aşırı bel ağrısı var.normalde memelerimde çok ağrı olur regle yakın bu ay olmadı.su içme isteğimde yok zaten.metal tadı da :)Sık idrarada çıkmayınca konu kapalı aslında ama işte..:)Ayın 14 ünde birde 20 de test yaparak öğrene bilirsiniz
Ben 2 gebeligimide adetime 1 hafta kala ogrenmistim testle.Herkese hayırlı akşamlar.36 yasındayım 7 aydır evliyim ilk günden beri çoçuk istiyoruz.ovulasyon testiyle yumurtlama ı buldum ayrıca tiroidim 5 buçuklardydı.hamdolsun bu ay 1 buçuklara ilaçlarla düştü.2 kasım pik günümü buldum testle.inanılmaz bel agrısı çekiyorum.9 Kasım bugün memelerinde agrı olurdu olmadı ve adetime de zaten 1 hfta kldı.akıntım normal var.süreç nereye evrilir
Test yapın acaba mı diyerek bir cevap bulamazsınız :)Bugün adet olmam lazımdı.hiç mide bulantım yok.sol kasığımda cız cız birsey.akıntım süt rengi.memelerimde hassaiyet hep olur.acaba...
Mide bulantısı yüzde yüz oluyorda gebelikte hamile değilimdir .meme hassasiyeti ve sol kasığımda ağrı dışında birsey yokTest yapın acaba mı diyerek bir cevap bulamazsınız :)
Mide bulantısı yüzde yüz oluyorda gebelikte hamile değilimdir .meme hassasiyeti ve sol kasığımda ağrı dışında birsey yok
Bugün olmam lazımdı.gecen ay 13 ünde oldum ekim 31 çektiği için .kasım ayı 30 çekti 14 ü olmam lazımdı.henüz olmadımSiz kan verin tada test yapın içiniz o şekilde rahatlar. Regliniz geçti mi?
Elinizde test varsa yarın ilk idrar ile test yapın , hatta kan bile verebilirsiniz.Bugün olmam lazımdı.gecen ay 13 ünde oldum ekim 31 çektiği için .kasım ayı 30 çekti 14 ü olmam lazımdı.henüz olmadım
Yarın sabah ilk idrarla yapayım kuzum.sol kasığımda hiç bu derece ağrı olmazdı.dilerim hamileyimdir.pazartesi amh baktırqcaktıö haftayada hsg olacaktı.bakalım ne olacakElinizde test varsa yarın ilk idrar ile test yapın , hatta kan bile verebilirsiniz.
Tek çizgi görmekten korkuyorum .Canım belirti bekleme herkesin hamileliği farklıdır. Benim adet gecikmesinin 3. Günü öğrendim hamile olduğumu anında 2 çift çizgiyi gördüm öylesine testi yapmıştım. Hiç bir belirtim yoktu adet olacakmışım gibi dışında başka bir şey yoktu. Mide bulantılarım 5 buçuk haftalıkken başladı. Sende de belki böyle olur. Bence test yap canım yarın sabah ilk idrarla
Aynen şuan adet olacakmışım gibi de ama ne bileyim umut işteCanım belirti bekleme herkesin hamileliği farklıdır. Benim adet gecikmesinin 3. Günü öğrendim hamile olduğumu anında 2 çift çizgiyi gördüm öylesine testi yapmıştım. Hiç bir belirtim yoktu adet olacakmışım gibi dışında başka bir şey yoktu. Mide bulantılarım 5 buçuk haftalıkken başladı. Sende de belki böyle olur. Bence test yap canım yarın sabah ilk idrarla
Ama başka türlü öğrenemezsiniz maalesef. Bende kesin negatift çıkacak kafasıyla yaptım. Bence belirtilere falan takulmaTek çizgi görmekten korkuyorum .
Sabah ilk idrarla test yapacağım belli olur umarım bir günlük gecikmeyleAma başka türlü öğrenemezsiniz maalesef. Bende kesin negatift çıkacak kafasıyla yaptım. Bence belirtilere falan takulma
Yani eğer geç yumurtlama falan olmadıysa belli olur canım inşallahSabah ilk idrarla test yapacağım belli olur umarım bir günlük gecikmeyle
Yapınca haber ver Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)Sabah ilk idrarla test yapacağım belli olur umarım bir günlük gecikmeyle
Bende heyecanlandm insallah hamilesinizdirYani eğer geç yumurtlama falan olmadıysa belli olur canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?