Nasıl konuşacağımı bilemiyorum yani açık açık gel diyemem ki anlatamadim pek ama
Kocanıza açık açık gel diyemiyorsanız kime diyeceksiniz?Nasıl konuşacağımı bilemiyorum yani açık açık gel diyemem ki anlatamadim pek ama
Bebek korkusunu tamamenYorgunum ondan diyor kabul etmiyor
Rahat hissedememiş belli ki bazı erkekler de doğumdan sonra kadını artık eş değil bir anne gözüyle gördüğü için cinsel istek hissedemiyormuş. Allah muhafazaBenim eşim de böyle :) başta üzülmüştüm beni artık beğenmiyor mu diye ama konuştuk açık açık bebeğe bir şey olacak diye korktuğunu söyledi ben de bıraktımadam korkuyorsa çok zorlamamak gerek bence. Ben de endişeleneseydim beni rahat bırakmasını isterdim . Bizimki bebeğin tekmesini hissedince korkmaya başladı o zamana kadar sorun yoktu. O zaman orada gerçekten bir bebek olduğunu tam idrak etti galiba
Evet öyle bir ihtimal de var Allah korusun ama çok korkmaya kötü ihtimalleri düşünmeye de gerek yok. İnsanın hayatını etkileyen yeni bir süreç , herkes için farklı işler. Doğum sonrası devam ederse en olmadı terapi falan bir şekilde halledilir artıkRahat hissedememiş belli ki bazı erkekler de doğumdan sonra kadını artık eş değil bir anne gözüyle gördüğü için cinsel istek hissedemiyormuş. Allah muhafaza
Niye zaten halihazırda sevişip hamile kaldığın kocan?Nasıl konuşacağımı bilemiyorum yani açık açık gel diyemem ki anlatamadim pek ama
Evet öyle bir ihtimal de var Allah korusun ama çok korkmaya kötü ihtimalleri düşünmeye de gerek yok. İnsanın hayatını etkileyen yeni bir süreç , herkes için farklı işler. Doğum sonrası devam ederse en olmadı terapi falan bir şekilde halledilir artıkya da forumun ortak geyiği olan leopar desenli gecelik çıkar ortaya
Sen bir de 2008, 2009 konularına bir bak.şok üstüne şok geçirirsin, ağzın bir kariş açık kalır.dayakçı kocayı bile haklı buluyorlarmiş.1 allahın kulu da kadına boşan dememiş.eee kocan da haklı sen de demek ki sinirlendiği şeyleri yapıyorsun, sakin olduğu zamanları kolla, ona göre davran, o da haklı bütün gün sinir, stres yoruluyor, suyuna git falan yazmışlar.2016 senesinde böyle bir konu açıp linç yemiştim forumda.
Vay efendim 9 ay duramıyormuşum ne biçim ana olacakmışım falan diye.
İlk gebelikte biz de uzak durduk yani, daha doğrusu kocam korkuyordu. Aldım karşıma konuştum, korkuyor yani konuştum da psikolog muyum ben sonuçta. Ama kızdığımı anladı, biraz o biraz ben normale göre daha uzak konuşma öncesine göre daha yakın bir süreç geçirdik. Doktora falan da tekrar danıştım ikna olsun diye. İlla etkili oldu.
Şimdi ikinciye hamileyim, hiç korku falan yok aynı devam. Sanırım o korku ilk bebeğe özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?