Ne okuduk niçin okuduk biz bunuHayatımda bu kadar yazamayan bir insan daha görmedim.
Üzgünüm ama bu bilgisizliğin daniskası.
Gittiğiniz doktorun kapısına bile baksanız DR yazar dk değil.
Havta ne ayrica? 20 yaşındaymışsınız.
Nasıl geldiniz bu yaşa?
Pıhtılaşma varsa zaten coraspin yada oksopar gibi kan sulandırıcı iğne kullanıyorsundur. Telaş etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada biraz düzgün yaz ki okurken gözümüz kanamasın..Iyı gunler hrtkese ben 8 havtalık hamıleyım dk gıtım 7 havtalıken dk dedıkı utrosona sokmacen kalbını duymusuz bende pıhtılasma sorunu oldugu ıcın bıraz tedırgınım 2 havta sonra gel dedı 10 gun. Var randuvuma sızce bısey olurmu
Allah korusun bebişi, inşallah sağlıkla ilerlerIyı gunler hrtkese ben 8 havtalık hamıleyım dk gıtım 7 havtalıken dk dedıkı utrosona sokmacen kalbını duymusuz bende pıhtılasma sorunu oldugu ıcın bıraz tedırgınım 2 havta sonra gel dedı 10 gun. Var randuvuma sızce bısey olurmu
Turkum ben yabancı dıyılımAllah korusun bebişi, inşallah sağlıkla ilerlerSanırım Türk değilsin, daha sakin ve çeviri sitelerinden yardım alarak yazarsan anlaşılır olur.
Bazı kelımelerı klavya degıstırıyo benım alaka dıyıl yaniAllah korusun bebişi, inşallah sağlıkla ilerlerSanırım Türk değilsin, daha sakin ve çeviri sitelerinden yardım alarak yazarsan anlaşılır olur.
20 yasımdayım ve bukadarda kaba saba olmanıza gerek yok acaleyle yazıp cıktım klavyamda yanlıs yazmıs olabılır amaHayatımda bu kadar yazamayan bir insan daha görmedim.
Nasıl geldiniz bu yaşa?
Şiveyle konustugu icin ida yazisina yansimiz trakya agziyla okursaniz tam oluyorHayatımda bu kadar yazamayan bir insan daha görmedim.
Nasıl geldiniz bu yaşa?
Bir de Türksünüz yani...Turkum ben yabancı dıyılım
Bana klavyeyle inatlaşan sizsiniz gibi geldi ama neyse. Şimdi havta yazıyorum tek seferde yazamıyorum havra diye çeviriyor.Bazı kelımelerı klavya degıstırıyo benım alaka dıyıl yani
Trakyalının ta kendisiyim kesinlikle böyle bi konuşmamız şivemiz yok... Kendince dil geliştirmişŞiveyle konustugu icin ida yazisina yansimiz trakya agziyla okursaniz tam oluyor
Hayatımda bu kadar yazamayan bir insan daha görmedim.
Nasıl geldiniz bu yaşa?
Bir Türkçe öğretmeni olarak dehşete düştüm. Kendini ifade edemeyen insanlarımız hala var ve yıl 2021Hayatımda bu kadar yazamayan bir insan daha görmedim.
Nasıl geldiniz bu yaşa?
Ya benim uşakli bi arkadasim var ayni bole konusuyor hatta okurken o sandim bianTrakyalının ta kendisiyim kesinlikle böyle bi konuşmamız şivemiz yok... Kendince dil geliştirmiş
Uşakla trakya çok alakasız ama dediğin gibi olabilir uşaklıların şivesini bilmiyorumYa benim uşakli bi arkadasim var ayni bole konusuyor hatta okurken o sandim bian
Birisi bizimle dalga geçiyor sandim ilk başta. Gerçek bir üye oldugunu düşünmedim. Diğer konularına baktım, hepsinde havta yaziyor. İnanamıyorum hayretler icindeyim ben de.Bir Türkçe öğretmeni olarak dehşete düştüm. Kendini ifade edemeyen insanlarımız hala var ve yıl 2021Biz anne olacağız , gelecek nesilleri biz yetiştireceğiz anneler lütfen bilinçli olalım her konuda. Çocuklarımız her şeyin ilkini bizden öğrenecek. Ve maalesef yanlış öğrenmeleri değiştirmek çok zor oluyor. 12 yıl zorunlu eğitim veriyoruz ama hala en basit yazım hatalarını yapan, okumayan, okuduğunu anlamayan insanlarımız öğrencilerimiz var. Çok üzgünüm.
Bence de trakya degil. Trakya ağzına hakimim ben de.Uşakla trakya çok alakasız ama dediğin gibi olabilir uşaklıların şivesini bilmiyorum
Utrosona sokmacen?Iyı gunler hrtkese ben 8 havtalık hamıleyım dk gıtım 7 havtalıken dk dedıkı utrosona sokmacen kalbını duymusuz bende pıhtılasma sorunu oldugu ıcın bıraz tedırgınım 2 havta sonra gel dedı 10 gun. Var randuvuma sızce bısey olurmu
Aynen öyle bende edirneliyim bunu hakaret kabul ederim bu şive değil yazım hatası kesinlikleeBence de trakya degil. Trakya ağzına hakimim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?