Gebeliğe Hazırlık Hamılelıkle ılgılı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prensesp

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
106
En iyi cevaplar
1
33
18
24
Iyı gunler hrtkese ben 8 havtalık hamıleyım dk gıtım 7 havtalıken dk dedıkı utrosona sokmacen kalbını duymusuz bende pıhtılasma sorunu oldugu ıcın bıraz tedırgınım 2 havta sonra gel dedı 10 gun. Var randuvuma sızce bısey olurmu

Ne okuduk niçin okuduk biz bunugecenin kör vakti iyi geceler değilde iyi günler demekte ne bileyim

Pıhtılaşma varsa zaten coraspin yada oksopar gibi kan sulandırıcı iğne kullanıyorsundur. Telaş etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada biraz düzgün yaz ki okurken gözümüz kanamasın..

Allah korusun bebişi, inşallah sağlıkla ilerler Sanırım Türk değilsin, daha sakin ve çeviri sitelerinden yardım alarak yazarsan anlaşılır olur.

20 yasımdayım ve bukadarda kaba saba olmanıza gerek yok acaleyle yazıp cıktım klavyamda yanlıs yazmıs olabılır ama

Şiveyle konustugu icin ida yazisina yansimiz trakya agziyla okursaniz tam oluyor

Bir Türkçe öğretmeni olarak dehşete düştüm. Kendini ifade edemeyen insanlarımız hala var ve yıl 2021 Biz anne olacağız , gelecek nesilleri biz yetiştireceğiz anneler lütfen bilinçli olalım her konuda. Çocuklarımız her şeyin ilkini bizden öğrenecek. Ve maalesef yanlış öğrenmeleri değiştirmek çok zor oluyor. 12 yıl zorunlu eğitim veriyoruz ama hala en basit yazım hatalarını yapan, okumayan, okuduğunu anlamayan insanlarımız öğrencilerimiz var. Çok üzgünüm.

Bir an kayınvalidem mi yazdı acaba dedim Ama hamile olamaz
Tabii okumayı yazmayı kendi kendine öğrenmiş. O bile düzeltmeye çalışıyor kendini, böyle inatlaşmıyor.

Birisi bizimle dalga geçiyor sandim ilk başta. Gerçek bir üye oldugunu düşünmedim. Diğer konularına baktım, hepsinde havta yaziyor. İnanamıyorum hayretler icindeyim ben de.

Utrosona sokmacen?
ben yazdıgınızdan hiçbir şey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…