Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 2. Gebeliğimi yaşıyorum ilkinde 25 kilo aldım bundada o yolda ilerliyorum ilkinde 1 sene içinde gitti kilolar ama 2. De nasıl olur bilmem sezeryan doğum oluyo malum daha zor kilo isleri sizde durumlar nedir?
Valla ilk 5 ay almıyorum sonra ayda 6 7 oluyo şu içsem yarıyo verırım yine eminim ama bünye meselesi sanırım yalnız 2. Sezeryan olacağı için belkide ilki kadar hızli gitmeyecektir yaşayıp gorucez ayda 1 kilo süper tebrik ederim 40. Çıkana kadar eski halinize dönersiniz muhtemelen
Valla ilk 5 ay almıyorum sonra ayda 6 7 oluyo şu içsem yarıyo verırım yine eminim ama bünye meselesi sanırım yalnız 2. Sezeryan olacağı için belkide ilki kadar hızli gitmeyecektir yaşayıp gorucez ayda 1 kilo süper tebrik ederim 40. Çıkana kadar eski halinize dönersiniz muhtemelen
İnşallah böyle istikrarlı ilerlerim kilo takıntısı olan biriyim bide, daha 4 buçuk aylığız ama bakalım, inşallah sizde çabucak verirsiniz doğum sonrası