HAMILELIKLERINDE COK KİLO ALANLAR

NfsEge

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
572
637
23
39
Merhaba 2. Gebeliğimi yaşıyorum ilkinde 25 kilo aldım bundada o yolda ilerliyorum ilkinde 1 sene içinde gitti kilolar ama 2. De nasıl olur bilmem sezeryan doğum oluyo malum daha zor kilo isleri sizde durumlar nedir?

Almayın tatlım, benim de ilk gebelik, zor da kavuştuk ama iki kişilik yemiyorum, ayda bir kilo almaya dikkat ediyorum o kadar

Valla ilk 5 ay almıyorum sonra ayda 6 7 oluyo şu içsem yarıyo verırım yine eminim ama bünye meselesi sanırım yalnız 2. Sezeryan olacağı için belkide ilki kadar hızli gitmeyecektir yaşayıp gorucez ayda 1 kilo süper tebrik ederim 40. Çıkana kadar eski halinize dönersiniz muhtemelen

İnşallah böyle istikrarlı ilerlerim kilo takıntısı olan biriyim bide, daha 4 buçuk aylığız ama bakalım, inşallah sizde çabucak verirsiniz doğum sonrası

İnsallah oyle gider ilk 5 ay bende hiç almadım 5. Ay 800 gr almıstım sadece son 3 ayı alıyorum ben kiloları nedense bir ıstah bir ıstah sormayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…