HAMİLELİKTE 11.HAFTA LEKELENME

evhanimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
3
1
1
27
11+1 günlük haileyim.Cumartesi lekelenmem oldu apar topar doktora gittik kesemde bebekte hiç bir problem olmadığını söyledi doktor iki gün geçti bugün tekrar çok az geldi.Progestan kullanıyorum bu arada. Benim gibi problem yaşayan var mı? Enfeksiyon kapmış olabilir miyim yada farklı bir şey?Rahim içi kanamamda yok. Bugün ateşimde var sıcak basıyor yaşayanlar lütfen yorum yazın

Ateşiniz varsa enfeksiyon olabilir idrar tahlili verin isterseniz çok geçmiş olsun
Benim 15. Haftam lekelenme devam ediyor bol bol istirahet ediyorum doktorum hiç bi sıkıntı yok dedi yatmamı önerdi önlem amaçlı iğne ve Progestan kullanıyorum

Aynı durum bende de var herşeyin hayırlısı

Merhaba. Aynı şikayetten dolayı sitede dolaşırken siz denk geldiniz. Bende 11 haftalık hamileyim ve ara ara lekelenme oluyor malesef. Doktor sıkıntı yok dedi. Kanamada yok; bebeğim sağlıklı cok şükür. Progstan sabah 1 aksam 2 fitil olarak kullanıyorum ama çarsamba için tekrar sıra aldım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…