- Konu Sahibi ifsumnadial
selam hanimlar ben 36 haftalik hamileyim sisman hamile kalanlardanim 73 kiloyla kaldim suan 94 kiloyum yani 21 kilo aldim ve önümde daha 4 hafta var.73 kiloyada zayiflayarak gelmistim 90 kiloydum 70 kilo oldum hamile kalmadan 1 ay önce ramazan oldugu icin 3 kilo almistim ve o ay hamile kaldim..ve simdi tekrar verdigim kilolari geri aldigim ve hala almakta oldugum icin biraz kiziyorum kendime ama inaninki önceden yedigimin fazlasini yemiyorum belki arada tatli cikolata haricinde kendi kendine kilo aliyorum sürekli 90 kiloykenki giydigim pantolonlarlar bile olmuyor anlamiyorum:))kalcalardan bacaklardan cok kilo aldim bebegimde cok büyük doktorun dedigine göre.neyse bebgim sag saglim dogsunda kac kilo almam önemli degil önemli olan bu kilolari nekadar sürede verecegim..dogumdan sonra kac kilo gider ortalama.eski kilonuza nekadar zamanda döndünüz.dogum yapmayi sabirsizlikta bekliyorum hem bebegime kavusacagim icin hemde biran önce spora baslamak icin.ha buarada hem dogum kolay olsun hemde kalori yakmak amaciyla hergün en az 1 saat yürüyorum ona ragmen kilo aliyorum..:)))benimle paylasirsaniz cok sevinirim tecrübelerinizi ne yaptiniz dogumdan sonra kac kilo gitti nekadar zamanda verdiniz..