hamilelikte 20 kilo ve üzeri alanlar

Ben 26. Haftadayım ve 20 kilo aldım ne yapsam durmuyor ağlıcam artık yaa nasıl vercem kaç kiloyla doğum yapcam ve etrafımdaki insanlarda sürekli aa ne kadar kilo almışsın diyip duruyo hamileliğimin tadını çıkaramıyorum[/QUOTS

Selam ben su an 40. haftamin icerisindeyim, ve toplamda 32 kilo aldim, ve dikkat ettigim halde, bunye meselesi sanirim. Hele son 2 ayda istem disi yemesen bile cok hizli bir sekilde kilo aliniyor sanirim, her hafta 1 veya 1,5 kilo aldim.
Hamile kaldigimda 59 kilo idim simdi 91kg yum. Cok sinir bozucu bir durum ama herkes once bi saglikla dogumunu yap verirsin diyor. Umarim oyle olur, Dogumdan sonraki ilk gun ben duzenli beslenmeye kararliyim, sutum olsun diye bol su icmek bile yeterli bence, sonucta bu kadar depolanan kilo var arti, Insallah hepimiz saglikla bebeklerimize kavusur bir an oncede istedigimiz kilomuza geri doneriz :))

Bende öyle düşünüyorum cnm doğumda kilo almayanlarda dogumdan sonra süt olsun diye yemekten kilo alıyorlar. Doğum yapar yapmaz dikkay etmek lazım ki kilolar gitsin. Zaten vücut çocuk için sütü şimdiden depoluyor ve doğumdan sonra da su yeterli oluyormuş, çevremdeki bayanlar böyle söylüyor :)

74 -76 aralığında gidip gelirken hamile kaldım 96 ile doğuma girdim eve geldiğimde nasıl oldu anlamadım ama 95 kiloydum. ilk hafta 2 kilo verdim 93 oldum 3.5 ay evde izindeyken dikkat etmem rağmen değişen bişey olmadı bu arada öyle çok yemek durumları yok düzenli su içmek var ama kilo kaybı yok.
diyetisyene gittim
3.5 ay önce bu zaman kadar 8.5 kilo verdim.
benim bu diyette yediğim kadar yiyen olsa iğne ipliğe dönerdi sanırım nasıl bir bünyem var anlamıyorum.
hamileliğimdede dünyaları yemedim iki canlıyım diye herkesin metabolizması farklı işte ne diyelim biz biraz şansız gruptayız sanırım.

Bende oglumda 28 kilo almistim.ama hic yememden kismadim bi daha ne zmn boyle yicem dedim dedim yedim.sonrada sutum olsun diye iyi yedim cunku sadece su icerek sutum fln olmadi. 19 ay emzirdim ondan sonra dikkat ettim yediklerime iste o zmn gitti kilolar. Yani hic merak etmeyin bi sekilde verirsiniz onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi.. simdi bi bebegimiz daha olucak en azindan bunda psikolojim hazir sismanliga;)

selam hanimlar ben 36 haftalik hamileyim sisman hamile kalanlardanim 73 kiloyla kaldim suan 94 kiloyum yani 21 kilo aldim ve önümde daha 4 hafta var.73 kiloyada zayiflayarak gelmistim 90 kiloydum 70 kilo oldum hamile kalmadan 1 ay önce ramazan oldugu icin 3 kilo almistim ve o ay hamile kaldim..ve simdi tekrar verdigim kilolari geri aldigim ve hala almakta oldugum icin biraz kiziyorum kendime ama inaninki önceden yedigimin fazlasini yemiyorum belki arada tatli cikolata haricinde kendi kendine kilo aliyorum sürekli 90 kiloykenki giydigim pantolonlarlar bile olmuyor anlamiyorum:))kalcalardan bacaklardan cok kilo aldim bebegimde cok büyük doktorun dedigine göre.neyse bebgim sag saglim dogsunda kac kilo almam önemli degil önemli olan bu kilolari nekadar sürede verecegim..dogumdan sonra kac kilo gider ortalama.eski kilonuza nekadar zamanda döndünüz.dogum yapmayi sabirsizlikta bekliyorum hem bebegime kavusacagim icin hemde biran önce spora baslamak icin.ha buarada hem dogum kolay olsun hemde kalori yakmak amaciyla hergün en az 1 saat yürüyorum ona ragmen kilo aliyorum..:)))benimle paylasirsaniz cok sevinirim tecrübelerinizi ne yaptiniz dogumdan sonra kac kilo gitti nekadar zamanda verdiniz..
bt5anem merhaba çok uzun zamandır yazmamışsınız ben yazdıklarınızı okudum son durumunuzu merak ettim????

Burdaki arkadaslar tam beni anlatiyor bende homini girtlak yemiyorum ama kilo aliyorum 52 ile hamile kaldim suan 75 kiloyum 39.haftam bitti tam 23 kilo aldim bebiste buyuk etrafimdakiler surekli cok irilestin cok buyudun dedikce deli oluyorum ilk bebegimde de 49la hamile kalmistim 71 72 ile doguma gitmistim 10 ayda 51.5a dusmustum nasil oldugunu anlayamadan bu ikinci gebeligimde kendimi hazirladim kilo alicam diye cok takmamaya calisiyrm bu bebisi deli gibi istedim cunku o saglikli olsunda ben 100 kilo olayim.5 6 gunum var dogumdan sonra kayisiyi kaynatip bol su icerim diyorum ilkinde oyle yapmistim bozadir helvadir falan yemedim cok sutumde olmadi ama yeseydimde olacagini sanmiyrm bunye meselesi 7 ay zor emzirdim emmek istemedi ins.bu emer kilolarida vericegimi dusunuyrm o yuzden kendmi uzmek istemiyrm

Bende 33 haftalik hamileyim.53 ile hamile kaldim suan 83 kiloyuk:(((boyumda kisa.cok kotu gorunuyorum.doguma rahat 90 kusurlerle giricem.

ben 54 bucukla hamıle kaldım ve ılk uc ay 7 kılo aldım. doguma 73 bucukla girdim 19 kilo aldim yani onbes gun sonra tartildigimda 8 kilo gitmisti. Cok sutum olmustu hizli hizli gitti kilolar suan bebegim 6inci ayini doldurmak uzere 13 kilo vermis bulunmaktayim. hareketli bir insanim ve emzirmenin veridi avantaji kullandim bu sekilde gitti 5 bucuk kilom kaldi acele etmiyorum yaz ortasina kadar verecegimi dusunuyorum.

ben de cok korkardim nasil gidecek bu kilolar diye dogumdan sonra insan onu dusunmuyor bebegi dusunuyor hic anlamadim bile. Ama yemekten de kesmedim hamileyken cunku duymustum ki sutum bol olurmus valla oyle de oldu sute depo oldu yediklerim kendinizi kisitlamayin arkadaslar. Bu bir yerde de bunye isi evet dikkat etse de veremeyenler de cok bunun icin bir diyetisyen sart ve degerlere bakilmasi lazim bence. Bol hareket bol emzirme.

Kızlar kendinize teselli aramayın yediğinize içtiğinize dikkat edin hamilelikte. Ben doğumdan döndüğümde 4 kg gitmişti sadece. Ben öyle eve geldim 10 kg gitmişti diyenlere inanmıyorum.

80 kilo ile hamile kaldım 102 ile doğuma girdim ve bebeğmin kilosu 1720 idi 3. Ayımızı doldurduk su anda 89 kiloyum umarım 70 leri görürüm

80 kilo ile hamile kaldım 102 ile doğuma girdim ve bebeğmin kilosu 1720 idi 3. Ayımızı doldurduk su anda 89 kiloyum umarım 70 leri görürüm
Merhaba bir yılı geçmiş yazalı ama cok merak ettim. Ben de 79la hamile kaldım bol odemli bir hamilelik yasiyorum. Simdi 34.haftamdayim ve 97 kiloyum daha da yolum var maalesef alirim diye düşünüyorum. Sizin kilolar gitti mi? Cunku ben cok korkuyorum. 10 kilo fazlayla hamile kalmıştım

Merhaba bir yılı geçmiş yazalı ama cok merak ettim. Ben de 79la hamile kaldım bol odemli bir hamilelik yasiyorum. Simdi 34.haftamdayim ve 97 kiloyum daha da yolum var maalesef alirim diye düşünüyorum. Sizin kilolar gitti mi? Cunku ben cok korkuyorum. 10 kilo fazlayla hamile kalmıştım
Hic uxulmeyin o kilolar gidiyo.55 le hamile kaldim 90 la doguma gittim kizim 17 aylik su an 57 kiloyum

Hic uxulmeyin o kilolar gidiyo.55 le hamile kaldim 90 la doguma gittim kizim 17 aylik su an 57 kiloyum
İnşallah boyle seyler duymaya cokkk ihtiyacım var hayatimda 75 uzerine cikmamistim. Ciktim kilo vereyim derken hamile oldugumu ogrendim :( neyse kilolu hamile kaldim cok almam dedim bu sefer de vucudum odem topladı hala da şişiyor. Cok canim sıkkın. Her gören nolmus sana diyo. O kadar kötü bakiyolar ki...

İnşallah boyle seyler duymaya cokkk ihtiyacım var hayatimda 75 uzerine cikmamistim. Ciktim kilo vereyim derken hamile oldugumu ogrendim :KK43: neyse kilolu hamile kaldim cok almam dedim bu sefer de vucudum odem topladı hala da şişiyor. Cok canim sıkkın. Her gören nolmus sana diyo. O kadar kötü bakiyolar ki...
canim o da bisey mi beni goren tanidiklar tekrar iyice bakip oyle taniyolardi.odem olmasi iyi o odemler dogumdan sonra terlemeyle atiliyo

canim o da bisey mi beni goren tanidiklar tekrar iyice bakip oyle taniyolardi.odem olmasi iyi o odemler dogumdan sonra terlemeyle atiliyo
Kiz kiloyu bırakıyor diyorlar hep. Benim de kızım olacak. Ödüm patliyo kilolar kalacak insanlar bana hala konusacaklar diye :( simdiden arastirmaya basladim. Rahatca yasayamadim hic hamileligi. Hep insanların laflariyla uğraştım:(

Kiz kiloyu bırakıyor diyorlar hep. Benim de kızım olacak. Ödüm patliyo kilolar kalacak insanlar bana hala konusacaklar diye :KK43: simdiden arastirmaya basladim. Rahatca yasayamadim hic hamileligi. Hep insanların laflariyla uğraştım:KK43:
yok sakin takma.benim de kizim oldu.kilolar bi yandan yuzum komple simsiyah dogum lekesi oldu.simdi hepsi geride kaldi.hepsi geciyo.bosver bunlari hamileliginin tadini cikar.en gec bir yil sonra eski haline donersin ama bu guzel hamilelik donemin geride kalmis olucak
K

yok sakin takma.benim de kizim oldu.kilolar bi yandan yuzum komple simsiyah dogum lekesi oldu.simdi hepsi geride kaldi.hepsi geciyo.bosver bunlari hamileliginin tadini cikar.en gec bir yil sonra eski haline donersin ama bu guzel hamilelik donemin geride kalmis olucak
K
Cokk teşekkür ederim icimi rahatlattin. Rabbim de senin sıkıntını gidersin.

Bende 63 ile hamile kaldim 80kiloydum en son baktigimda tartiya son haftalarda tartilmayi birakmistim balon gibi sismisim simdi resimlere baktigimda farkediyorum. Muhtemelen 84 le felan gittim doguma suan oglum 6 aylik ve ben 67-68 arasi gidip geliyorum boyumda 1.72 kendimiinsan irisi zannediyorum enine boyuna sis neden gitmiyo bu kilolar oyle asiri yemiyorum da poffff biran once evledigim kiloya 58edonmek istiyorum psikolojimbu konuda cok kotu Emzirriken uyguladiginiz kilo verme yontemi var mi ?

Cokk teşekkür ederim icimi rahatlattin. Rabbim de senin sıkıntını gidersin.
Rica ederim
Bende 63 ile hamile kaldim 80kiloydum en son baktigimda tartiya son haftalarda tartilmayi birakmistim balon gibi sismisim simdi resimlere baktigimda farkediyorum. Muhtemelen 84 le felan gittim doguma suan oglum 6 aylik ve ben 67-68 arasi gidip geliyorum boyumda 1.72 kendimiinsan irisi zannediyorum enine boyuna sis neden gitmiyo bu kilolar oyle asiri yemiyorum da poffff biran once evledigim kiloya 58edonmek istiyorum psikolojimbu konuda cok kotu Emzirriken uyguladiginiz kilo verme yontemi var mi ?
karbonhidrat grubu fazla tuketmeyin.ekmek pilav v.s..uygun zamanlarda yuruyuse cikin.aksamlari tatli cerez yada gec saatlerde biseyler atistirmayin bol bol su icin

Back
X