hamilelikte 20 kilo ve üzeri alanlar

evettttttttttttttt :) kiraz çıktıda yedim Allahtan :1:
kaç haftalık oldn şimdi

Afiyet olsun yerken dikkat etseydin ellerini sagina soluna sürmedin insallah..ben hamileligim boyunca kirmizi seyler yemekten hep korktum:))batil inanc iste...38 oldu..ta 35teyken yakinda dogururm diyordum 3 hafta gecti üstünden hala tik yok.zaten büyük kizim karnimda biraz daha büyüyor zorlayacak beni bayagi.neyse sagsaglim dogsunda raziyim zorlanmaya nediyeyim:)

arkadaşlar doğum yaptım, sezeryan oldum. sabah aç karnına tartıldım 100.0 kiloydum, sonra kahvaltı yaptım ama tartılmadım. baya güzel bi kahvaltı oldu çünkü sonra oruç gibi yeme içme yasaktı. ertesi gün eve geldim hemen tartıldım. 96.3tüm. 1 hafta sonra 91.2 oldum şimdi 10. gün ve 90.8 im. yani benden 10 kilo gitti. şimdi sütün kalitesini bozmadan haftada 2 kilo vermeyi planlıyorum. bakalım ne olacak :)

kız sen doğurdunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu

40+4 te doğuma gittim, sezeryan oldum. bebişim 19 mayısta dünyaya geldi. darısı başınıza, sakın kiloları dert etmeyin. bu sabah tartıldım 89.2 olmuşum. 13 günde baya bi kilo gitti. c.tesiden c.tesiye yazıcam haftalık kaç kilo verdiğimi. bu hızla giderse kırkım çıkana kadar 80 olurum. emzirmenin büyük etkisi var sanırım. en fazla 3 saat uyutuyorum bebeği, sürekli emziriyorum. birazda yediklerime dikkat ediyorum, bebek için lazım olan herşeyden yiyorum. rezen + ısırgan otu çayı yapıyorum, içine 1 tatlı kaşığıda yeşil çay koyuyorum, gün içersinde 3-4 bardak içiyorum sütüm artsın diye. sulansırılmış meyve suları ve 1-2 bardakta humana çayı içiyorum. 3-4 bardakta su içiyorum. birde çok fazla terliyorum. günlük olarakta 45 dk da yürüyorum.

herşey çok güzel, kızım yanımda. çokta çabalamadan gidiyor kilolar. zaten bu tempoya vermemek mümkün değil :9::9::9::9:

kız sen doğurdunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu

evet sonunda dogurdum allahima binlerce sükürler olsun darisi senin basina insallah tez elden kurtulmani diliyorum.28 mayista 6 saat sanci sonunda normal epiduralsiz dogum yaptim melegimi kucagima aldim.(BUARADA NORMAL VE KOLAY DOGUM ICIN KESINLIKLE DOGUMUN SON ANINA KADAR YÜRÜYÜSÜ BIRAKMAYIN..ben sancilarimin basladigini anlamadan 2 3 saat önce bile yürüyüs yaptim az kalsin yolda doguracakmisim.eve geldigimde hafif sancilarim basladi:)))neyse dogum sabahi tartildigimda 99 kiloydum dogumdan 2 gün sonra tartildigimda sadece 3 kilo gitmisti ve bebegim 3950 g ram dogdu nasil olduguna cok sasirdim 4 kilo bebek dogup arti esi carti curtu nasil 3 kilo gider diye:))eve geldik persembe günü cuma sabahi tuvaletimden sonra tartildigimda 91 kg olmustum.bugün tartildim 89 olmusum yani tam 1 haftada 10 kilo gitti.geri kalan 15 kilo fazlalikta bakalim nezaman gidecek.Freedom bende senin gibi haftalik yazicam buraya kiloyu bakalim nekadar hizda gidiyor.Buarada hamilelik göbegim hemen hemen gitti diyebilirim.korse takiyorum ve zorlamadan mekik cekmeye calisiyorum ama tam bir spor faaliyeti icin henüz erken bi 1 hafta 10 gün daha gecsin bakalim..

ifsumnadial hayırlı olsun, sağlıkla büyüt bebişini. inanılmaz hızlı gidiyor kilolar. ben dün taktım korseyi, göbek içe giriverdi çok sevindim. gündüz takıyorum gece çıkarıyorum. bebek zaten çok yoruyor insanı, eski formuma en kısa zamanda dönücek gibiyim. haftalık 2-3 kilo versem süper olur. emzirmenin gücü diyorum ben buna :9::9::9:

bu arada korseyi nerden aldın nasıl bi korse, ben annemin korsesini takıyorum. eczaneden almış, biraz sert bir korse. Soles Abdominal Korse markası bu XXL beden, ben hiç sevmedim. cırtcırtlı kenarları kenarlardan çıkıp canımı yakıyor. dışarı çıkıp bakamadımda, nerde satılır bilmiyorumda. yardımcı olursanız sevinirim.

Soles Abdominal Korse (XXL)
$abdominal_korse_b.webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Doğuma Giderken : 100.0
Ertesi gün : 96,3
19.05.2012 ------> 100.0
26.05.2012 ------> 91.2
02.06.2012 ------> 89.00
09.06.2012 ------> ????? :9:

evet kızlar bende doğum yaptım malesef sezeryan olmak zorunda kaldım yüksek tansiyon nedeniyle
herneyse doğuma 85 kilo ile girdim 10 gün oldu doğum yapalı ve 75 kiloyum göbeğim b aya var şuan görenler içinde birtane daha var diyo:( sezeryan olduğu içinde korse kullanamıyorum
bol bol sıvı ve çaylarda tüketiyorum ama bebeğime sütüm yetmiyor çok az geliyor sütümün acil artması lazım en çok sütü ne artırır kilolarımdanda geçtim bebeğime süt olsun yeter

evet kızlar bende doğum yaptım malesef sezeryan olmak zorunda kaldım yüksek tansiyon nedeniyle
herneyse doğuma 85 kilo ile girdim 10 gün oldu doğum yapalı ve 75 kiloyum göbeğim b aya var şuan görenler içinde birtane daha var diyo:( sezeryan olduğu içinde korse kullanamıyorum
bol bol sıvı ve çaylarda tüketiyorum ama bebeğime sütüm yetmiyor çok az geliyor sütümün acil artması lazım en çok sütü ne artırır kilolarımdanda geçtim bebeğime süt olsun yeter

merhaba, bebeğiniz hayırlı olsun.humana nın emziren anne çayı işe yarıyor.birde doktorum bana günde 3 kere 1 tatlı kaşığı pakmaya yememi ve göğüs üzerine ılık su torbası koymamı önerdi.pakmayayı sadece 10 gün boyunca dedi,bunun dışında su da önemli.

bebeğin hayırlı olsun, bende sezeryan oldum 12. gün çarşafla sardılar göbeğimi çok sıkmadan. istersen bir dene, karın hemen içeri giriyor gözlerine inanamıyor insan. 14. günde korseye başladım dümdüz oldu karnım. süt içinde günde 1-2 bardak humana içiyorum, rezene+ısırgan otu çayı yapıyorum, bunları aktardan bulabilirsin. meyve sularına su katıp bol bol içebilirsin. banyo yapmak kanalları açar, ya banyo yap yada sıcak su torbası koy. ben hurmada yiyorum, sütüm gayet iyi. :emir_bebek:

bende 53 kg hamile kaldım 63 kg doğuma gittim 4000 gr doğdu oğlum doğumdan çıktığımda 57 kg dım kırkım çıktığında 54 kiloydum sanki hiç hamile kalmamışım gibi 36 bedenim hamilelik öncesi kıyafetlerim oluyo göbekte kalmadı hiç bebeğiminde kilosu çok iyi 93 günlük 8300 kg geliyo sütümün kalitesini artırmak için rezene çayı içiyorum her sabah marul, yeşil soğan,roka,semizotu,maydanoz üstüne limon sıkarak yiyorum bende çok faydası var kesinlikle öneriyorum yeşil mercimek ve bulgurda süt yapıyo bende yaptı valla ;))

freedom tesekkür ederim.seninde bebegin hayirli olsun gözün aydin.allah anali babali büyütsün insallah.ben korseyi almadim annem verdi böyle pacali bacaklari popoyu karni kapsiyo.resimdeki korsedende var ama pek kullanisli degil sevmedim onu.korseyle göbek gercekten cok cabuk gidiyor.bende geceleri cikariyorum kan akisina bi zarari olur diye sonucta sikiyo.:))bugün tartildigimda 87 kilo geldim 12 kilo gitti 8 günde:)))allahim insallah diyetsiz rejimsiz eski kilolara dönmeyi nasip etsin.birde emzirme evet gercekten cok verdiyo birde bebegim cok sükür cok emen bir bebek nerdeyse her 1 bucuk saatte emiyo.birde sana sorum ben geceleri cok terliyorum.sende terliyormusun???bence onunda etkisi var zayiflamada.sonradan yalanci sancilarinda karni iceri cektigine inaniyorum.nezaman geceleri sancim olsa sabah göbegim biraz daha gitmis oluyor..

sezeryan dogumda göbek daha yavas gidiyor.benim eltimde benden 2 gün önce sezeryanla dogum yapti ben nerdeyse göbeksizim o hala 6 aylik hamile gibi..sezeryanda biraz daha zor gidiyor ama gidiyor yani kafana takma.bebegine süt lazim bol bol su ic.kayisi kompostosu ye ben henüz neyin cok süt yaptigini anlamadim herseyden yedigim icin:)))

oyyyyyyyyy bitanelerim Allah analı babalı büyüsün rabbim banada nasip etsin inşallah bebişler in resimleri nerde bide melekleri görsem :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sizeeeeeeeeeeeeee

benmde az kaldı inşallah

oyyyyyyyyy bitanelerim Allah analı babalı büyüsün rabbim banada nasip etsin inşallah bebişler in resimleri nerde bide melekleri görsem :16::16::16:

benmde az kaldı inşallah 68 kiloyum şuan valla ekmeği felan kestim çocum ortalama 2,000 kilo sanırım 35 36 da gelcek inşallah çok almam artık hava çok sıcak yemek yenmiyor :32:

freedom tesekkür ederim.seninde bebegin hayirli olsun gözün aydin.allah anali babali büyütsün insallah.ben korseyi almadim annem verdi böyle pacali bacaklari popoyu karni kapsiyo.resimdeki korsedende var ama pek kullanisli degil sevmedim onu.korseyle göbek gercekten cok cabuk gidiyor.bende geceleri cikariyorum kan akisina bi zarari olur diye sonucta sikiyo.:))bugün tartildigimda 87 kilo geldim 12 kilo gitti 8 günde:)))allahim insallah diyetsiz rejimsiz eski kilolara dönmeyi nasip etsin.birde emzirme evet gercekten cok verdiyo birde bebegim cok sükür cok emen bir bebek nerdeyse her 1 bucuk saatte emiyo.birde sana sorum ben geceleri cok terliyorum.sende terliyormusun???bence onunda etkisi var zayiflamada.sonradan yalanci sancilarinda karni iceri cektigine inaniyorum.nezaman geceleri sancim olsa sabah göbegim biraz daha gitmis oluyor..

netten falan bakıp alayım bende paçalı bir tane, annemde paçalı olandan al diyordu ama kilo fazla nasıl olur bilemedim. alırım giyemem falan diyordum. sezeryan oldum ben vücut kolay toplayamıyor kendini, sadece yürüyüş yapabiliyorum, oda evde kolidorda. terlemeye gelince beni üşüme bile tutardı, tir itr titrerdim. inanılmaz bir terleme ve üşüme. sadece geceleri değil gün içersinde bile terliyorum. sürekli atlet değiştiriyorum. bu durumdan hiç hoşnut değilim :(
kilo vermem yavaşladı. haftada 1 yada 2 kilo versem yeter, 3 ayda eski kiloma gelirim. karnım hala ağrıyor, bu gün ebru şallı ile plates cd sini yapmaya çalıştım, şuan için mümkün değil. vaktim olursa yürüyorum kolidorda, yada salonda müzik açıp olduğum yerde tempo tutuyorum :9::9::9::9:

benmde az kaldı inşallah

tesekkür ederiz teyzesi..Allah sanada insallah benim gibi kolay dogum nasip eder.hic korkma ben cok sakin gittim hastaneye hic heycan yapmadim ve dogum baslayana kadar allaha hep dua ettim bildigim bütün dualari ettim.sonuc olarak 5 saat sanci 1 saat dogum korkulacak bisey degil.canin aciyor tabiki ama geciyor...tutki okadar ishal oldunki sürekli karnin agriyor ve bagirsagini bosaltmak icin ikiniyorsun öyle.)))

netten falan bakıp alayım bende paçalı bir tane, annemde paçalı olandan al diyordu ama kilo fazla nasıl olur bilemedim. alırım giyemem falan diyordum. sezeryan oldum ben vücut kolay toplayamıyor kendini, sadece yürüyüş yapabiliyorum, oda evde kolidorda. terlemeye gelince beni üşüme bile tutardı, tir itr titrerdim. inanılmaz bir terleme ve üşüme. sadece geceleri değil gün içersinde bile terliyorum. sürekli atlet değiştiriyorum. bu durumdan hiç hoşnut değilim :(
kilo vermem yavaşladı. haftada 1 yada 2 kilo versem yeter, 3 ayda eski kiloma gelirim. karnım hala ağrıyor, bu gün ebru şallı ile plates cd sini yapmaya çalıştım, şuan için mümkün değil. vaktim olursa yürüyorum kolidorda, yada salonda müzik açıp olduğum yerde tempo tutuyorum :9::9::9::9:

vallahi freedom ben yurtdisindayim ve burda korseler genelde ic camasiri magazalarinda yada ortopedik ürünler satan dükkanlarda oluyor.bildigim kadariyla annemde ic camasiri magazasindan almisti.beden olarakta deneyipte alsan daha iyi olur.cünki bana ablamda vermisti macagimin yarisina kadar bile cikmadi korse.annem iki tane getirdi biri olmadi ikisi ayni beden olmasina ragmen.terlemeyi ben bugün internette okudum hamilelikten sonra vücutta biriken ödemi o sekilde atarmis gece terlemeleriyle benim ayaklarim ve ellerim cok su toplamisti ellerim tamamen indi ayaklarimdada cok az bisey kaldi...onlarda gider bugün yarin diye düsünüyorum:))insallah

vallahi freedom ben yurtdisindayim ve burda korseler genelde ic camasiri magazalarinda yada ortopedik ürünler satan dükkanlarda oluyor.bildigim kadariyla annemde ic camasiri magazasindan almisti.beden olarakta deneyipte alsan daha iyi olur.cünki bana ablamda vermisti macagimin yarisina kadar bile cikmadi korse.annem iki tane getirdi biri olmadi ikisi ayni beden olmasina ragmen.terlemeyi ben bugün internette okudum hamilelikten sonra vücutta biriken ödemi o sekilde atarmis gece terlemeleriyle benim ayaklarim ve ellerim cok su toplamisti ellerim tamamen indi ayaklarimdada cok az bisey kaldi...onlarda gider bugün yarin diye düsünüyorum:))insallah

korse hakkındaki bilgi için çok teşekkür ederim, kolu komşu herkese haber saldık iç çamaşırcılara soracaklar. bulursak bakmaya çabucak gidip gelirim. evde bebeği bırakıp gitmek çok zor. bu gün şaçlarımı kestirdim, bebeği anneme bıraktım. Allahtan sıra falan yoktu, hemen kesti ama insan rahat olamıyor :(
ben evlilik yüzüğümü hala takamıyorum şişlerim yüzünden :( lohusalık beni hem sinirli hemde ağlak birşey yaptı. elevit ve kan hapı kullanıyorum depresyonu önlemek için :43::43::43:

Ah kızlar benim de lohusalığım aklıma geldi sizi okuyunca ben de depresyona girdim çıktım o sürede ben de hamileliğine 65 kilo ile başlayan( ki sürpriz bir gebelikti)olduğum kilodan da hiç mutlu olmayan ben 101 le de noktaladım doğumdan hemen sonra 98 kiloydum oğlum 3400 doğmuştu hani su hani eş bilemedim 3 kilo verdim doğumda sonradan öğrendiğime göre böyle durumlar olabiliyormuş ödem çok oluyormuş doğumdan sonra ben 6 ay hiç birşey yapmadım emzirmeye devam 94 kiloya inmişim mayısta doğum yaptım kasımda rejime başladım sabah specıal k aralarda ısırgan rezene gibi karışımlardan kupa kupa çay içtim hem sütüm kesilmesin hem de biraz da olsa açlığımı bastırsın dedim akşamları da normal yemeğimi yedim 6 ayda yani mayıs ta 72 kiloya indim oğlum 2 yaşında ben 67 kilodayım 65 kiloyu bir zamanlar beğenmeyen şimdi kendimi çok zayıfmış gibi hissediyorum neyse hala rejime devam:10:

benim öyle lohusa depresyonum yok ama bebegimle yanliz kaldigim zaman yüzüne baktigim zaman aglayasim geliyor agliyorumda allaha sükrediyorum onu bana verdigi icin.bugünleri bana gösterdigi icin.sanirim annelik duygusu.bebegim dogdugunda hicbisey hissetmemistim kucagima verdiklerinde falan sadece bi bebekti benim oldugunu hastaneden eve döndügümüzde ertesi gün yanliz onunla kaldigimda anladim.onun haricinde herhangi bi depresyonum yok.kizim dün cok gaz sancisi cekti o agladikca rahatsiz oldukca benimde aglayasim geldi.bilmiyorum belkide bu lohusaliktanda olabilir bilmiyorum.benim ayaklarim ellerim indi cok sükür ama hala 87 kiloyum kilolar gitmiyor sanki..:)))

Back
X