Hamilelikte açlık?

lylam678

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
100
16
13
27
Kızlar 36. Haftaya yeni girdim son üç gündür sürekli açım hiç doyamıyorum yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum Bebek durmuyor kilosu da önde gidiyor oysaki normal mi bu durum doktoruma 37. Haftada gitcem uzakta olduğum için

Ben de 36 haftalık oldum ve aynı sorunu yaşıyorum

Yemediğim zaman elim ayağım titriyor midem bulanıyor gözüm kararıyor resmen

Sabah yemek için kalkıp bu mesajı gören ben…. Şimdi uyumaya gidiyorum dhfjfjdk

Evet şekeriniz dengesizleşiyor. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışın. Sık sık az az yiyin. Arada eczanede tokluk kan şekeri ölçtürebilirsiniz. Şekerli yiyeceklerden hamur işlerinden uzak durun ki böyle zamanlarda muhtemelen onları daha çok istiyorsunuz.

Ya şeker testim temiz çıktı şuan başka yerdeyim geri döncem bir haftaya dönünce ancak

Geceye kadar kaç defa yedim hatırlamıyorum hatta en son yedim yedim gittim kustum bi de çok kötü oldum
Bende öyleyim ayy

Ya şeker testim temiz çıktı şuan başka yerdeyim geri döncem bir haftaya dönünce ancak

Yok zaten ciddi bir şey değildir ama dengesiz oluyor gebeliğin doğası gereği. Son dönemlerde özellikle yapıyor bunu. En çok kilo da son ay alınır o yüzden. Protein ağırlıklı beslenme sık az yemek hayat kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…