Hamilelikte aknt ne zaman balar arkadalar?Hemen mi?

benim ilk günden veri oluyo 8 haftalık hamileyim hala var kıvamı katı sarı bazen açık kahve gibi oluyo

benmde adetm bteli 1.hafta 3 gün oluyo çok akıntım var önceleri beyaz br akıntıydı ama 2-3 gündür kahverengi bi akıntı geliyo bu ne demek olyo arkadaşlar

Kizlar az once faz akinti ve kasik agrisi nedeniyle dr a gittim.cok kucuk bir kan pihtisi ve tam olusmamis belli belirsiz bir kese goruyorum dedi. Ve supheli gebelik dedi.

Beni bilgilendirin lutfenn supheli gebelik nedir
Kan tahlili de verdim.kizlar bana cok dua edin olur mu.o kadar cok ihtiyacim var ki

İnş hamilesindir cnm kucagina almak kismet olur şüpheli yani çok yeni gelişmemiş henüz denk bnce ama olumsuz dsnme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tecrübeli hamişler anneler benim 1 haftadır göğsüm ağrıyor önce ucu ağrıdı şiş gibi önemsemedim sonra ağrı dağıldı ve göğüslerim şişti bide költuk altımdan ağrı var böle bez olmuş gibi.bide kahverengi yerde pütürler çıktı.ve yeşil damarlr belirdi adetimede 5 gün var böle hamilelik belirtsi olumu lütfen cevaaappp

Tatlım yazalı çok olmuş ama gördüğüm kadarıyla belirtilerin tam hamiş belirtileri :) çok merak ediyorum sonucu, yani eğer bunu yazdığında hamileysen, şimdi yaklaşık 3 aylık hamilesinnn :))

Selam kizlar bende yeni katildim araniza uzun zamandir yazilanlari takip ediyorun bende bebek istiyorum surekli kendimi kontrol edip duruyorum bu ay goguslerim diger aylara gore daha hassas yada ben oyle algiliyorum sarimsi bir akintim var ben usuttum zannediyorum ama insallah bebis belirtileridir

Benim de sanki bu ay hiç akintim olmadı. Yani yumurtlama döneminde de. Sadece geçenlerde adetime 6 gün kala peceteye gelen sumuksu bir akıntı geldi ve bitti. Acaba hamile olabilir mıyım? Ya da akıntı olmadan yumurtlama geçer mi?

benim adete 1 hafta kala jel gibi sarı sümükümsü bir akıntım olmuştu sadece bir defa. eyvah dedim kesin iltihabım var bu ay soğan kürü yapim geçmezse doktora giderim. meğerse hamileymişim.
cnm benim adetimede 12gün kala yani dün kaynanımsı yumurtlama günü gelen gibi yumuşak bi akıntı geldi hamile kalmış olabilrmiyim adetime yakın böyle bişey olmuyodu :S

cnm bu mesajdan sonra hamile olduğunu öğrenmişmiydin yoksa olmadımı

Evet doğru canım benim o dönemde akıntım fazlaydı garipti yani hamileymişim bebişim işte burda solda
İnşallah sende hamilesindir canım ya...

Slm kızlar yumurtlamadan bu yana devam eden şiddetli göğüs agrim ve beyaz sumuksu camasirimi bariz kirleten bi akıntı var.az önce ovulasyon testi yaptim silik çıktı yani herhangi bi koyulasma yok bata 8 gün var.kendimi asla sartlandirmak istemiyorum usuttum diye düşünüyorum.

selam arkadaslar burda olanlar mesaj atabılır mı sorularım olucak acıll

Sonucunu merak ettim

slm arkadaşlar batıma 4 gün var yani doktorum 28 29 martta test yapabilirsin demişti dün tuvalette peçeteye sarı akıntı geldi gebelikte akıntı olmuyor demişti bir arkadaşım burda başka arkadaşlar da farklı bahsetmiş kafam çok karıştı. bu endişe ile ben hamiş kalırmıyım ki ya

benim adetime 5 gün var. ve aynı şekilde sadece bir kez oda bu gün sümüksü bir akıntı geldi. uzuyor peçetede. acaba mı diyor insan :) merak işte..

Merhaba arkadaslar konu açılalı cok olmus ama umarım cevap alabilirim...
1 sene icinde 2 kere kumyasal dusuk yaptım. Her ikisinde de belirtiler farklıydı. Birinde hamile oldugumu karnındaki acıdan anlamıştım digerini de test yaparak anladım. Simdi ise normalde adetlerim düzensizdir ama su birkaç aydır 33 gunde bir adet oluyorum. Adetimin 12. Gunu Şeffaf uzayan akinti geldi. Sonrasinda pek bir akıntım olmadı ama suan adetimin 23. Gunu yine sarimsi uzayan kıvamlı akinti geldi acaba hamilemiyim yoksa yumurtlama belirtisi mi kafam karıştı arkadaslar lutfen yardımcı olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…