benim ilk günden veri oluyo 8 haftalık hamileyim hala var kıvamı katı sarı bazen açık kahve gibi oluyo
tecrübeli hamişler anneler benim 1 haftadır göğsüm ağrıyor önce ucu ağrıdı şiş gibi önemsemedim sonra ağrı dağıldı ve göğüslerim şişti bide költuk altımdan ağrı var böle bez olmuş gibi.bide kahverengi yerde pütürler çıktı.ve yeşil damarlr belirdi adetimede 5 gün var böle hamilelik belirtsi olumu lütfen cevaaappp
cnm benim adetimede 12gün kala yani dün kaynanımsı yumurtlama günü gelen gibi yumuşak bi akıntı geldi hamile kalmış olabilrmiyim adetime yakın böyle bişey olmuyodu :Sbenim adete 1 hafta kala jel gibi sarı sümükümsü bir akıntım olmuştu sadece bir defa. eyvah dedim kesin iltihabım var bu ay soğan kürü yapim geçmezse doktora giderim. meğerse hamileymişim.
cnm bu mesajdan sonra hamile olduğunu öğrenmişmiydin yoksa olmadımıneyin nesi anlamadım benim de sarı renkli akıntım oldu bugün daha bata 10 gün var
cnm bu mesajdan sonra hamile olduğunu öğrenmişmiydin yoksa olmadımı
maşallah çok şekermiş..inşallah canm darısı başımaEvet doğru canım benim o dönemde akıntım fazlaydı garipti yani hamileymişim bebişim işte burda solda
İnşallah sende hamilesindir canım ya...
Sonucunu merak ettimSlm kızlar yumurtlamadan bu yana devam eden şiddetli göğüs agrim ve beyaz sumuksu camasirimi bariz kirleten bi akıntı var.az önce ovulasyon testi yaptim silik çıktı yani herhangi bi koyulasma yok bata 8 gün var.kendimi asla sartlandirmak istemiyorum usuttum diye düşünüyorum.
Bilmem yardimci oabilirmiyim ama bana sorabilirsinmerve9480 .!.:selam arkadaslar burda olanlar mesaj atabılır mı sorularım olucak acıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?