Canim biraz zaman gecmis ama merak ettim benimde aynen oyle akintim war simdi adetime 5 gun war hamilemiymissin?Slm araniza yeni katildim adetime 4gun var ve akintim var beyaz kivamli ama koku yok birden geliyor ilk defa basima geliyor gebelikle alakali birseymi acikcasi bilmiyorum bu ay rahim filmi cektirdim dr olabilir dedi ama umitli degilim pek esimle hicbir sorunumuz yok hayirlisi
Malesef canim yaa gebelik yok klomen kullandim bu ay 19mm yumurta dun catlatma ignesi yapildi bekliyorum bakalim akintinin nedenide intihapmis ins sen hamilesindirCanim biraz zaman gecmis ama merak ettim benimde aynen oyle akintim war simdi adetime 5 gun war hamilemiymissin?
Insallah bu ay mucizene kawusursun canm yok ya bende hamile degilim adetimin geceli 5 gun oldu test yaptim yok benimkide enfeksiyon galiba sarilasti akintim yanma basladi bugunMalesef canim yaa gebelik yok klomen kullandim bu ay 19mm yumurta dun catlatma ignesi yapildi bekliyorum bakalim akintinin nedenide intihapmis ins sen hamilesindir
ikinci hamileligin ne guzel 8 ayda dogumunuz var rabbim.sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah takviminiz cok iyi ya massallahcnm zaten yumurtlama dönemi bitnce kuruluk olur
Allah nasip ederse temmuz ortasında yada sonunda gelecek ufaklık sağlıkla inşallah darısı tüm isteyen arkadaşlara olsun rabbim bekletmesinikinci hamileligin ne guzel 8 ayda dogumunuz var rabbim.sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah takviminiz cok iyi ya massallah
iki oglan anasi yazmissiniz ogrenmissiniz cinsiyetini kardesimde temmuz sonu dogumu var pazartesi ogrenecek cinsiyetini 16 haftasinda ama siz 18 hafta yaziyor sasirdim sizin 4 agostos yaziyor takvimde dogumu tesrkkur ederim dileginiz icin sag salim kucaginiza alin insallah.. aminAllah nasip ederse temmuz ortasında yada sonunda gelecek ufaklık sağlıkla inşallah darısı tüm isteyen arkadaşlara olsun rabbim bekletmesin
Su an tam kafamda dönen sorular 6 yil önce sorulmusArkadaşlar bu hamilelikte bahsedilen beyaz yoğun akıntı tam olarak ne zaman başlar ?Döllenme olduysa yumurtlama dönemindeki akıntı bitmeden o ay akıntı devam mı eder?
Yoksa döllenme olsa da yumurtlama akıntısı biter ve gebelik akıntısı birkaç hafta sonra mı başlar?
Lütfen cevap verin arkadaşlar...
Bende yumurtlamadan sonra akıntı hiç yok, yine olmadı mı acaba?CADIARZU
Şimdiden hepinize teşekkürler.... a.s.
Kızlar bu ay benim akıntım hiç geçmedi.. Gebelikte akıntı hep mi devam eder?? Pazar günü de progesteron testi yaptırdım o da yüksek çıktı.. 40 çıktı sonuç.. Akıntımda olunca şüphelenmeye başladım..
27 temmuz'da adet olmam gerekiyor.. 25 temmuz'da falan kan testi yaptırsam çıkar mı?
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini :) darısı da başıma diyim :)))) akıntı konusu karışık dediğin gibi herkeste farklı oluyor.. Ben aslında bu ay çok rahattım.. Ama progesteron testim yüksek çıkınca kafam karıştı.. Test sonucunu almaya gittiğimde hemşire bayan hamilemisin diye sordu.. Bilmem niye ki dedim :) test çok yüksek çıktı dedi.. Bi daha tekrarladı hatta testi.. Yine aynı sonuç çıktı dedi.. Bu test yüksek çıkma sebeplerinden biride hamilelikmiş.. Sonra doktoruma da sonucu gösterdiğimde, adetini bekleyelim bakalım olacakmısın, dedi.. Ve bunlardan sonra düşünce de akıntm aklıma geldi :) biraz uzun yazdım ama kafam çok karışık.. Biran önce kan testi yaptırmak istiyorum ama daha çok erken.. En azından adetime 2 gün falan yaptırsam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..Ben 5 haftalik hamileyim hic akintim olmadı. Kisiden kisiye değişiyor cnm.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini :) darısı da başıma diyim :)))) akıntı konusu karışık dediğin gibi herkeste farklı oluyor.. Ben aslında bu ay çok rahattım.. Ama progesteron testim yüksek çıkınca kafam karıştı.. Test sonucunu almaya gittiğimde hemşire bayan hamilemisin diye sordu.. Bilmem niye ki dedim :) test çok yüksek çıktı dedi.. Bi daha tekrarladı hatta testi.. Yine aynı sonuç çıktı dedi.. Bu test yüksek çıkma sebeplerinden biride hamilelikmiş.. Sonra doktoruma da sonucu gösterdiğimde, adetini bekleyelim bakalım olacakmısın, dedi.. Ve bunlardan sonra düşünce de akıntm aklıma geldi :) biraz uzun yazdım ama kafam çok karışık.. Biran önce kan testi yaptırmak istiyorum ama daha çok erken.. En azından adetime 2 gün falan yaptırsam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..
Ah kıyamam ya sonrası da böyle işte di mi :) benim bi arkadaşım, son zamanlarda o ultrason aletini alıp evime götüresim gelmişti, demişti :))) yapmak bi emek, karnında büyütmek bir emek, hayata getirmek bir emek ama en büyük emek hayata geldikten sonra başlıyor :))) ama hepsine değer :)))Amin canım sagol. Darısı başına. Ayy inşallah hamilesindir canım, çok heyecanlandım şimdi :)
Ben de hiç belirti olmadığı için beklemek zorunda kalmadığım için şanslıyım sanırım.
Gerçi şimdi de kese görünecek diye bekliyoruz o da az sinir bozucu değil. Hiçbir belirtim olmadığı için keseyi görmeden hamile olduğuma inanmakta zorlanıyorum. İnşallah cumartesi görürsek, inanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?