• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte alerji ilaçları kullanımı acil

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
canım arkadaşlarım size ve tüm hamişlere ayrıca dr arkadaşlara ve eczacı arkadaşlara sorum olucak sesimi duyan bana acil cvb yazsın ne olur.benim alerjik rahatsızlıgım var.sık olmasada alerjim oldugunda almak zorunda oldugum ilaç var ama şuan hamişlik şüphem oldugu için yani henüz günüm geçmedigi ve adet olmadıgım için tedirginim içmekonusunda.ilacımın adı aerius kullanan varsa hamişken kullanımı nasıl olur yada bebeği etkilermi içmemelimiyim ne olur yardımcı olun çok alerjim arttı içmemek için zor tutuyorum kendimi ne olur acil cvb yazın.senağlama:sm_confused:

bence hamilelik şüphesi varsa canım kesinlikle ilacı kullanma derim...

canım arkadaşlarım size ve tüm hamişlere ayrıca dr arkadaşlara ve eczacı arkadaşlara sorum olucak sesimi duyan bana acil cvb yazsın ne olur.benim alerjik rahatsızlıgım var.sık olmasada alerjim oldugunda almak zorunda oldugum ilaç var ama şuan hamişlik şüphem oldugu için yani henüz günüm geçmedigi ve adet olmadıgım için tedirginim içmekonusunda.ilacımın adı aerius kullanan varsa hamişken kullanımı nasıl olur yada bebeği etkilermi içmemelimiyim ne olur yardımcı olun çok alerjim arttı içmemek için zor tutuyorum kendimi ne olur acil cvb yazın.senağlama:sm_confused:

canım ilacın içinde gebelik kategorisi vardır.oraya bak eger prospektüste A kategorisinde ise içebilirsin B kategorisindeyse yarar zarar oranına göre minumum derecede almalısın.bu arada test yap ve emin ol,ayrıca muhakkak dr.una danış.geçmiş olsun.

Canm bence asla almamalısın,alerjin çok üst boyutlardaysa
hemen bir kaşık harnup pekmezi al ve bir eczaneden okyanus suyu al ve bununla burun friksiyonunu yap,çok zor durumda olduğunu tahmin edebiliyorum,o yüzden bir an önce kanda gebeliğe baktır,için rahat etsin

şu anda aynı durumdayım. alerjim arttı ve hamilelik şüphesinden dolayı ilacımı içmemek için zor tutuyorum kendimi.

bu mesajı 2008 yılında yazmışsın ama çok merak ediyorum ne yaptın. eğer hamile kaldıysan nasıl başettin alerjiyle.

benım de alerjim var ve doktorum en bastan hepsini yasakladı..7aydır neler cekıyorum bir bilsen...kısaca içme zararlıymış..

benimde alerjik rahatsizligim var,ilacimi almadigim takdirde yatalak oluyorum.o derecede kötü.hamileligimin en basindan beri ilacimi mecburen kullaniyorum,iki doktorada sordum kullanabilirsin dediler.aldigim ilacin dozaji cok düsük cünkü.günde 1 tane aliyorum.yalniz su varki allerji hafife alinacak bir durum degil,sürekli hapsirma,aksirma Allah korusun düsüge bile sebeb olan seylermis.simdi 9.ayima girdim cok sükür herhangi bir sorun cikmadi.
bu allerji illetini Allah kimsenin basina vermesin derim.cok rezil bir rahatsizlik.
:çok üzgünüm:

benimde alerjik rahatsizligim var,ilacimi almadigim takdirde yatalak oluyorum.o derecede kötü.hamileligimin en basindan beri ilacimi mecburen kullaniyorum,iki doktorada sordum kullanabilirsin dediler.aldigim ilacin dozaji cok düsük cünkü.günde 1 tane aliyorum.yalniz su varki allerji hafife alinacak bir durum degil,sürekli hapsirma,aksirma Allah korusun düsüge bile sebeb olan seylermis.simdi 9.ayima girdim cok sükür herhangi bir sorun cikmadi.
bu allerji illetini Allah kimsenin basina vermesin derim.cok rezil bir rahatsizlik.
:çok üzgünüm:

canım biraz geç bi cvb oldu ama bu soruyu sordugumda aslında hamile degilmişim senin ilacının adı neydi acaba benim ilacı aerius 5 mg lık tablet günde 1 tane acaba alınmalımı ben şimdi yine şüpeliyim bu defa druma sormadım ama hamile kalırsan içme gibi bişide sölemedi bana yardımcı olurmusun acaba

canım biraz geç bi cvb oldu ama bu soruyu sordugumda aslında hamile degilmişim senin ilacının adı neydi acaba benim ilacı aerius 5 mg lık tablet günde 1 tane acaba alınmalımı ben şimdi yine şüpeliyim bu defa druma sormadım ama hamile kalırsan içme gibi bişide sölemedi bana yardımcı olurmusun acaba

kızlar lütfen cevaplayın bende hamileyim ilk haftalarım ve sürekli alerji oluyorum çok beterim ancak hiç bir ilaç almıyorum. Kendimi geeçtimde bu alerji bebişime zarar verir mi. Lütfen cevap

arkadaşlar ilaç tavsiyesi doğru olmaz. dayanılmayacak boyutta ise doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim. Tuanay'ın da söylediği gibi okyanus suyu burun spreyi idare etmeye çalışın. birine dokunmayan başkasına dokunabilir. geçmiş olsun

Back
X