Benim de vicudumda küçük küçük sinek ısırığı gibi kızarıklar çıkıyor ve fena kaşınıyor. Yaklaşık 15 tane saydım=/
Benim gibi olan var mı aranızda??
Benim bedenim alerjik. Bir sürü şeye alerjim vardı küçükken. Herşeyden şüpheleniyorum. Hergün yumurta yiyordum onu azalttım bir de kimyasal içerikli gıdaları azalttım (çikolata, şeker, sakız, vb). Artık yeni kızartı çıkmıyor gibi. Ama cuma günü doktora gideceğim. Sana da bilgi veririm:44:Şu an 7+3 haftalık hamileyim aynı durum bende de var.sinek ısırığı gibi kırmızı kırmızı yaklaşık 10-15 tane.sen ne durumdasın geçti mi?
Benim bedenim alerjik. Bir sürü şeye alerjim vardı küçükken. Herşeyden şüpheleniyorum. Hergün yumurta yiyordum onu azalttım bir de kimyasal içerikli gıdaları azalttım (çikolata, şeker, sakız, vb). Artık yeni kızartı çıkmıyor gibi. Ama cuma günü doktora gideceğim. Sana da bilgi veririm:44:
Anladım inşallah geçer ozamana kadar cuma günü haberlerini bekliyorum
Merhaba!
ancak bilgisayarın başına geçebildim kusura bakma. Gittim doktora benim enfektif dermatit mi ne öyle bir durumum varmış. Bu sedefin bir çeşidiymiş ve hamilelik sürecinde oluşabilen bir durummuş özellikle alerjik bünyelerde. İlk başta çok üzüldüm de sonrada biraz geçti üzüntüm. Sonuçta bebeğe zararı yok. Ciltte kaşınma yapıyor. Kaşımaman gerekiyor kesinlikle ve sıcak iyi gelmiyor. Duşta lif, sünger kullanmaman gerekiyor. Vücüdunu çok sıkmayan rahat kıyafetler giymen ve mümkünse elinle bile dokunmaman gerekiyormuş. Tahrişle yayılıyor çünkü.
Ben de ki belirtilere gelince;
Öncelikle yüzümde nohut büyüklüğünde bir kızartı oluştu. Önemsemedim ama iki hafta geçmedi. Sonrasında o nohut oldu sana badem. Kızartı bazen azalıyor kırmızı ve kuru. Bu ilk çıkışıymış olayın zaten. Bundan 3 hafta sonra vücudumda çıkmaya başladı. asıl kaşınan onlar. Yüzümdeki kaşınmadı. Onlarda sinek ısırığı gibi, kırmızı. Ben kaşımaktan yara yaptım hattaEn önemli ve ayırt edici tanı yara olduktan sonra deri dökülüyor ve kaşınmaya devam ediyor. Eski alerjilerimde bi yerde çıkardı sonra orası sönerdi ve başka bir yerimde çıkardı. Burada durum farklı.
Benim zaten herşeye alerjim vardı ve gebelikte benden beklenen bir durumduHer hamilenin midesi bulanır ben de kaşınıyorum işte.Dediğim gibi bebeğe bir zararı yokmuş. Senin durumun farklıdır belki. Ama doktora gitmeyi ihmal etme. Benim doktorun verdiği krem beni çok rahatlattı. İki ayrı doktora gittim bu arada ikisi de aynı şeyi söyledi
Durum böyle umrım faydalı olabilmişimdir senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?