Ay inşalla dediğiniz gibidir ya cok mutlu oldum şuanBende ayni dedigin gibi hissediyorum ilk basta anlamamistim ama bebekmis o hareketlerini hissetmeye baslamisiz..Her gecen gün daha net hissettiriyorlar kendilerini tadını çıkar annesi bebegin sana ufaktan merhaba demeye başlamış...
ayy ne guzel ya maşallahMerhabalar ben 21+6 günlük hamileyim henüz net hissetmiyorum bebegimi ve bi kac gündur sanki alt karnimda baloncuk patliyo arada da titriyo gibi hissediyorum gazim icerde mi cikiyo diye düsundum ama cok anlamsiz geldi o yüzden korktum biraz bu kötü bisey mi yasayan var mi lütfen yardimci olun??
Yaaaa öyle mi dersinizama cok aşagida ve o baloncuk patlamasi gibi sey disardan da sarsiyo karnimi ama sert degil ..bebek olsa tekme gibi olmaz mi icerde bisey var da vuruyo gibi olmasi gerek miyo mu ben sadece o titremeleri hissediyorum bebegi hissetmiyorum... ilk hamileligim ondan da anlamoyorum belki ama ay cok da pimpirikliyim kafam patlicak her ani düsünmekten
ayy ne guzel ya maşallahsaglikla kucagna al insallah bilgim yok hosuma gitti.bana ve tum bekleyenlerede boyle bi oonu acmak nasip olur insallahhh
Ikinci bebegimde anca kafam rahat olucak sanirim..bilmemk cok kotu herseye yoruyo insan..insallah dediginiz gibi bebegimdir..5 gün sora randevum var zaman doktorum da kafami netleştirir..:) aynen herkesin tatifi cok farkli ondan da kafa karisiyo..sizin kac haftalik..Öyle öyle :)) benim de ilk başta öyle olmuştu, 15-16 hafta civarı, acaba bağırsak hareketi mi diyordum. Çünkü milletin tarif ettiği gibi öyle kelebek uçuşma hissi falan değildi. :) ilerleyen haftalarda daha da belirgin şekilde hissetmeye başladım. Şu anda vuruyor gibi değil de böyle içerden dışarıya minik bir baskı var hissi şeklinde oluyor :) ama bazen yumurtalıkların olduğu yere ayağını falan yaslıyor, yanlışlıkla oralara dokunduysam acısından bi an şaşırıyorum. :) hafiften bastırınca da belli bir şekilde hissediliyor oradaki sertlikten.
Suan 20-25 cm arasi aslinda çok kücük de sayilmaz yani parmak boyunu geceli cok oldu :) tembel bir bebegimiz var sanirim :)Tekmelerini hissetmek için erken. Parmak boyunda henüz. Hickiriyorsa ya da yuzuyorsa hissedersin ama.
Ikinci bebegimde anca kafam rahat olucak sanirim..bilmemk cok kotu herseye yoruyo insan..insallah dediginiz gibi bebegimdir..5 gün sora randevum var zaman doktorum da kafami netleştirir..:) aynen herkesin tatifi cok farkli ondan da kafa karisiyo..sizin kac haftalik..
Tekmelerini hissetmek için erken. Parmak boyunda henüz. Hickiriyorsa ya da yuzuyorsa hissedersin ama.
Gözünüz aydın, bebeğinizi hissetmeye başlamışsınızMerhabalar ben 21+6 günlük hamileyim henüz net hissetmiyorum bebegimi ve bi kac gündur sanki alt karnimda baloncuk patliyo arada da titriyo gibi hissediyorum gazim icerde mi cikiyo diye düsundum ama cok anlamsiz geldi o yüzden korktum biraz bu kötü bisey mi yasayan var mi lütfen yardimci olun??
Siz daha erken hissettiniz o zaman ne güzel..ben bi kac defa itme gibi baski hissettim bi iki gun arayla da solucan gezer gibi biseyler oluyo ama hala tekme yok:) bu baluncuklar bebekse anca o zaman rahat edicem:)Sizinle aynı :) benimki bir gün önde sadece :))
bebek hareketleri :)Merhabalar ben 21+6 günlük hamileyim henüz net hissetmiyorum bebegimi ve bi kac gündur sanki alt karnimda baloncuk patliyo arada da titriyo gibi hissediyorum gazim icerde mi cikiyo diye düsundum ama cok anlamsiz geldi o yüzden korktum biraz bu kötü bisey mi yasayan var mi lütfen yardimci olun??
Ben deprem bile sanmıştım..Gözünüz aydın, bebeğinizi hissetmeye başlamışsınız
İleri haftalarda 30. Haftalarda aynen telefon titremesi gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?