Hamilelikte Alt karin bölgesinde titreme hissi

Ronam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
161
140
23
34
Merhabalar ben 21+6 günlük hamileyim henüz net hissetmiyorum bebegimi ve bi kac gündur sanki alt karnimda baloncuk patliyo arada da titriyo gibi hissediyorum gazim icerde mi cikiyo diye düsundum ama cok anlamsiz geldi o yüzden korktum biraz bu kötü bisey mi yasayan var mi lütfen yardimci olun??

Yaaaa öyle mi dersiniz ama cok aşagida ve o baloncuk patlamasi gibi sey disardan da sarsiyo karnimi ama sert degil ..bebek olsa tekme gibi olmaz mi icerde bisey var da vuruyo gibi olmasi gerek miyo mu ben sadece o titremeleri hissediyorum bebegi hissetmiyorum... ilk hamileligim ondan da anlamoyorum belki ama ay cok da pimpirikliyim kafam patlicak her ani düsünmekten

Bende ayni dedigin gibi hissediyorum ilk basta anlamamistim ama bebekmis o hareketlerini hissetmeye baslamisiz.. Her gecen gün daha net hissettiriyorlar kendilerini tadını çıkar annesi bebegin sana ufaktan merhaba demeye başlamış...

Ay inşalla dediğiniz gibidir ya cok mutlu oldum şuan

ayy ne guzel ya maşallah saglikla kucagna al insallahbilgim yok hosuma gitti.bana ve tum bekleyenlerede boyle bi oonu acmak nasip olur insallahhh

Öyle öyle :)) benim de ilk başta öyle olmuştu, 15-16 hafta civarı, acaba bağırsak hareketi mi diyordum. Çünkü milletin tarif ettiği gibi öyle kelebek uçuşma hissi falan değildi. :) ilerleyen haftalarda daha da belirgin şekilde hissetmeye başladım. Şu anda vuruyor gibi değil de böyle içerden dışarıya minik bir baskı var hissi şeklinde oluyor :) ama bazen yumurtalıkların olduğu yere ayağını falan yaslıyor, yanlışlıkla oralara dokunduysam acısından bi an şaşırıyorum. :) hafiften bastırınca da belli bir şekilde hissediliyor oradaki sertlikten.

Tekmelerini hissetmek için erken. Parmak boyunda henüz. Hickiriyorsa ya da yuzuyorsa hissedersin ama.

ayy ne guzel ya maşallah saglikla kucagna al insallahbilgim yok hosuma gitti.bana ve tum bekleyenlerede boyle bi oonu acmak nasip olur insallahhh

Insallah canim..isteyen herkese nasip olsun bu duygu olana da sağlikla kucagina almak nasip olsun kendime ettigim kadar isteyenlere de dua ediyorum...

Ikinci bebegimde anca kafam rahat olucak sanirim..bilmemk cok kotu herseye yoruyo insan..insallah dediginiz gibi bebegimdir..5 gün sora randevum var zaman doktorum da kafami netleştirir..:) aynen herkesin tatifi cok farkli ondan da kafa karisiyo..sizin kac haftalik..

Sizinle aynı :) benimki bir gün önde sadece :))

Tekmelerini hissetmek için erken. Parmak boyunda henüz. Hickiriyorsa ya da yuzuyorsa hissedersin ama.

Parmak kadar derken? Bebek ortalama 25-30 cm şu anda :)) bebek hareketleri 16. Haftadan sonra (anneden anneye değişiyor) hissedilmeye başlanıyor. Ben hissettiğimde 17. Hafta mı neydi. :) bir de hıçkırıyorsa ya da yüzüyorsa demişsiniz ama bana saçma geldi, yüzüyorsa nasıl hissedilebilir ki?

Gözünüz aydın, bebeğinizi hissetmeye başlamışsınız
İleri haftalarda 30. Haftalarda aynen telefon titremesi gibi oluyo

Bacaklarıyla ittiriyor ya. Ben hissederdim. Tekme gibi değil yer değiştirmek için ittirmesi.

Sizinle aynı :) benimki bir gün önde sadece :))
Siz daha erken hissettiniz o zaman ne güzel..ben bi kac defa itme gibi baski hissettim bi iki gun arayla da solucan gezer gibi biseyler oluyo ama hala tekme yok:) bu baluncuklar bebekse anca o zaman rahat edicem:)

bebek hareketleri :)

Hayirli olsun canim :) bende 20. Haftada öyle baloncuklarin patlamasi seklinde hisettim gaz sandim.. bazen sanki titremis gibi oldu... ama 21+0 da yatakta sabah keyfi yaparken artik tekme mi desem yumruk mu desem göbüs bi yukari cikti indi bi anda yüzümde kocaman bir siritmayla esimin elini nasil karnima koyacagimi sasirdim.. ardindan bi tane daha sonrasimi...? Oturduk yatakta sevincten agladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…