Hamilelikte alttan muayne

Mvrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
225
86
98
arkadaslar aranizda enfeksiyon suphesiyle alttan muayne ettiren varmi yoksa doktor ilac verip yolluyormu??

Kaç haftalık bebeğin? Karından görülürse bakmaz alttan. Hatta enfeksiyon için tahlil yapar ilaç verir direk

İdrar tahlili yapılıyor. Herhangi bir temasa gerek kalmıyor. Tahlil sonucuna göre ilaç verir ya da vermez doktorun. Geçmiş olsun.

Sagolun arkadaslar 16+4 , alttan muayne yapmazlar yani demi?? Mantar , idrar yolu enfeksiyonu icin idrar tahlili yeterlimi??

İdrar tahlili yapılıyor. Herhangi bir temasa gerek kalmıyor. Tahlil sonucuna göre ilaç verir ya da vermez doktorun. Geçmiş olsun.
Kaç haftalık bebeğin? Karından görülürse bakmaz alttan. Hatta enfeksiyon için tahlil yapar ilaç verir direk

Mantar icin alttan bakiyor. İdrar testi ayri. Mantar coksa temizleyebilir. Benimkini temizlemisti. İdrar tahlilindede cikmisti

Enfeksiyonum yuksek cikti. 27+4 hamileyim. Akinti var mi diye alttan da bakti bana daha 2 gun once. Idrar tahlili yaptirdiktan sonra bugunde mantar kulturu testini alacagim

Mantarin tehsisi alttanmi belli oluyor??? Idrar tahlilindemi yoksa??
Belli bir ayda idrar tahlili ve idrar kulturune bakiliyor. Hamilelikte farkli olabilir , hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu da olmustur diye udrarda isteyebilir . Bi kac kere mantar oldum alttan muayene etti her seferinde idrar tahlili istemedi. Cok yogundu kendi temizledi bide ilac verdi. Hamilelikte cok sık olabiliyor mantar. Kasinti mantar varsa sirkeli su ile en son tahret aliyordum iyi geliyordu. Mayalanmis yogurt suruluyor. Sabun dus jeli ile yikama

Seninki enfeksiyon idrarda yanma falan mi. Onda idrar tahlili yeterli olur bence . Mantar ayri

Seninki enfeksiyon idrarda yanma falan mi. Onda idrar tahlili yeterli olur bence . Mantar ayri
Yok canim ya mantardan supheleniyorum doktoruma danisacagim biraz sonra kontrole gidecegim insAllah

Ben gebeligin 8.haftasindan itibaren bu problemi yasiyorum. Bu seferkinde belirti vermedi rutin tahlilde cikti
Cok zor olsa gerek bebege bi zarari varmi ???

Arkadaslar doktordan geliyorum simdi doktorum bana krem verdi sadece kasintida kullanmam gerekiyor suan sadece mantar suphesi var ilerlerse tehsis edilecek tam belirtilerini tasimiyorum suan cok sukur

bendede enfeksiyon var her gittiğimde idrar tahlili istiyor benden alttan muayeneden hiç bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…