Hamilelikte alttan muayne

Bana doktorum kasintida canesten kullanmami soyledi sizin kullandiginiz ilaclar varmi??
bana 1 antibiyotik verdi enfeksiyon için birde kapsül bir hap verdi temizlemesi için onun dışında birşey kullandırmadı ama senin kaşıntın çoksa o yüzden krem vermiş olabilir başka bir ilaç vermedimi

bana 1 antibiyotik verdi enfeksiyon için birde kapsül bir hap verdi temizlemesi için onun dışında birşey kullandırmadı ama senin kaşıntın çoksa o yüzden krem vermiş olabilir başka bir ilaç vermedimi
Bu krem kasınti icinmi sadece??? Gun icersinde hic kasinmiyor nezaman yaticagim zamana yakın tutuyor akıntım beyaz degil bu arada sadecw parcalar gelmesi beni rahatsiz etti ben bu kremin enfeksiyonu gecirdigini dusunmıstum

Bu krem kasınti icinmi sadece??? Gun icersinde hic kasinmiyor nezaman yaticagim zamana yakın tutuyor akıntım beyaz degil bu arada sadecw parcalar gelmesi beni rahatsiz etti ben bu kremin enfeksiyonu gecirdigini dusunmıstum
yani bildiğim kadarıyla enfeksiyonda krem verilmez krem sadece mantarı geçirir parçalar ne renk yeşilimsi gibi mi ? birde idrar tahilili yaptırmadımı doktor sana?

yani bildiğim kadarıyla enfeksiyonda krem verilmez krem sadece mantarı geçirir parçalar ne renk yeşilimsi gibi mi ? birde idrar tahilili yaptırmadımı doktor sana?
Sari renkte canim ben mantardan supheleniyorum enfeksiyonu yanlslkla yazdim kb doktorum simdilik test istemedi haftaya tekrar gittigim zaman devam ederse muayne edicek akıntıyı galiba

Sari renkte canim ben mantardan supheleniyorum enfeksiyonu yanlslkla yazdim kb doktorum simdilik test istemedi haftaya tekrar gittigim zaman devam ederse muayne edicek akıntıyı galiba
aslında en başta test istemeliymiş keşke sen isteseydin çünkü bendede akıntı dışında hiçbir enfeksiyon belirtisi yoktu ama emin olmak için test istedim bi yaptırdık çok yüksek çıktı yani hiç belli olmuyor ne çıkacağı bence sen tekrar gittiğinde tam idrar tahlili iste

Tamam mutlaka isteyecegim

Enfeksiyon erken doguma neden olabilir.
Allah korusun , haftaya gidecegim doktora ozmn isterim. Saglik ocagindaki ebeye danişsam olurmu acaba bu tahlilleri yapıyormu??

Tamam mutlaka isteyecegim

Allah korusun , haftaya gidecegim doktora ozmn isterim. Saglik ocagindaki ebeye danişsam olurmu acaba bu tahlilleri yapıyormu??
Tabi ki saglik ocaklari idrar tahlili yapiyor. Bu zaten idrar tahlilinde cikiyor. Ihmal etmeyin lutfen

arkadaslar aranizda enfeksiyon suphesiyle alttan muayne ettiren varmi yoksa doktor ilac verip yolluyormu??

Son ana kadar ihtiyaç duyduğunda vajinal muayene yapıyorlar. Enfeksiyon, mantar, kanama ve hepsi için yapabilir. Hamileliğimin değişik zamanlarında yapmıştı.

Son ana kadar ihtiyaç duyduğunda vajinal muayene yapıyorlar. Enfeksiyon, mantar, kanama ve hepsi için yapabilir. Hamileliğimin değişik zamanlarında yapmıştı.
Suan sikayetlerim hic yok gibi kafam karisik doktorum keske muayne esnasinda bunuda muayne etseymiş . Bugun dikkat edecegim biraz sonra saglık ocagındakı ebeyi arycm bakalim nedick belkide evham yapıyorum

Suan sikayetlerim hic yok gibi kafam karisik doktorum keske muayne esnasinda bunuda muayne etseymiş . Bugun dikkat edecegim biraz sonra saglık ocagındakı ebeyi arycm bakalim nedick belkide evham yapıyorum

Sen mantar olduğunu neden düşünüyorsun ki? Mantar varsa koku vardır ya da katılaşmış gibi akıntı olur. Ya da kaşıntı. Bunlar veya herhangi biri var mı? sıkıntın büyük ise doktora git canım ama mantar olsa bile doğumdan önce tedavi edilmesi gerekiyor diye biliyorum o kadar. Benim doktorum da şansa hamilelikte kanamam vardı onu muayene ederken söylemişti. İlaç verdi kullandim. Sen yine de ebeyi ara tabi ama öyle çok panik yapılacak bişey olduğunu sanmıyorum.

Canim akıntım normal sadece biraz katilasmis top seklinde sarimsi ( yesilimsi degil) parcalar geldi suan nerdeyse hic yok gibi suan dikkat ettim bugun baya

Canim akıntım normal sadece biraz katilasmis top seklinde sarimsi ( yesilimsi degil) parcalar geldi suan nerdeyse hic yok gibi suan dikkat ettim bugun baya

Himm sarı olması normal de katılaşmış olması mantar belirtisi olabilir. Kadın doğum doktorununa gitsen iyi olur gibi

Himm sarı olması normal de katılaşmış olması mantar belirtisi olabilir. Kadın doğum doktorununa gitsen iyi olur gibi
Aynen canım sagol dun doktoruma durumu anlatmistim sadece krem yazdi oda muhtemelen sadece kasıntı icin berdeyse hic kasntmda yok.. haftaya tekrar gidecegim sorunumu tekrar dile getirecem devam ediyor parcalar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…