hamilelikte ameliyat

Benim pankreatite dondu ve acilen ameliyat olmam gerektiği söylendi yarın yapacaklar bakalım insallah bebeğe bi zarar gelmez en çok korktuğum şey o

denedim canim değişmedi
bende gaz dolaşıyor sanırım
şimdi sol orta kısma gecti çünkü
2. gebeligim ilkinde böyle gsz sorunu hic olmamıştı.
Degismediyse apandist degil. Cunku oyle olunca ciglik atarsin birden bosluga dusmek baya agri yapar. Gaz olabilir. Kasik agrilaro hep oluyor malesef

Benim pankreatite dondu ve acilen ameliyat olmam gerektiği söylendi yarın yapacaklar bakalım insallah bebeğe bi zarar gelmez en çok korktuğum şey o

Dedigim gibi ben rahat gecirdim. Tabi oncesinde cektigim agrilara gore rahat. Bi anda oh be dedim cunku oncesinde cektigim agrilar feciydi. Simdiden gecmis olsun.

Mrhlar Bebeğiniz doğdu mu acaba nasıl sağlıklı mı bende safra kesesi ameliyat oldum

Doğum yaptımı acaba kardeşimiz bende 3 jaftalik hamileyken safra kesesi ameliyatı oldum.

Doğum yaptımı acaba kardeşimiz bende 3 jaftalik hamileyken safra kesesi ameliyatı oldum.
Merhabalar konu baya eskiymiş ama danışmak istedm. Bende 30 haftalık hamileym saframda taş var ve ağrı yapıyor napıcağımı bilemiyorm. Siz kaç haftalıkken oldunuz bebeğiniz nasıl onu etkiledimi

Canm ameliyat olmuşndur yıllar geçmiş ama sormak istedm çünkü az rastlanan durum ve danışacak kmsede yok bn 30 haftalık hamileym safrada taş var ve ağrı yapıyor. İltihaplanma da var dedi en son acilde ama genel cerrah baktı şmdilk ameliyat yapmıcam dedi kontrol altnda kal arada baktır kandan dedi. Ama benm kafam rahat değil bigün aniden ameliyatlıkda olabilirm sonuçta. Olunca ne gibi riskleri var bebeği etkiledimi erken doğuma neden oldumu? Açık mı kapalımıydı ameliyat acaba?

Yağlı,hamur işi gibi yiyeceklerden uzak dur..Çorbalarında bile çok çok az yağ olsun...Yumurta yeme mümkünse bence...Hatta bir diyetisyene gidip yardım alabilirsin doğuma kadar nasıl bir beslenmeyle bu durumu bekletebilirsin diye...Az kalmış bebişin gelmesine...Şayet eğer dayanabilirsen doğumdan sonra olmanı tavsiye ederim...Ama dayanamayacak durumdaysan ve hayati tehliken varsa doktorlarınla görüşür duruma bakarsınız...Şuan strese sokma kendini ...

Ben hamile değildim safra kesem alınırken ama işlem göbek cevresinde gerceklestırılıyor...Laproskopiyle yapılıyor zaten açık ameliyat kalmadı dedi bana doktorum bende sormuştum...İnşallah bebek doğduktan sonra ameliyat olur kurtulursun..Seni çok iyi anlıyorum..Bu ağrıları ancak yaşayan bilir

Sağlıkla gelsin bebeğin

Yağlı yediğim gün hastanelik oluyorum zaten çok azalttım. Ama yumurtayı bebek için haşlama tüketiyorm arada. Çok zor gerçekten iki ayım kaldı ama neyin beklediğinide bilmiyorm hiçbişey için plan yapamıyorm doğum sonrası var birde o kısımdada zorlucak biliyorm ama çaresizlik kötü çok teşekkür ederim canm önerilerin için Birde yürüyüş kötü etkiliyormı safra taşını onu sormak istiyordum

Benımse amelıyat gununu bekleme sürem vardı..Bu sürecte fazla hoplamalı zıplamalı da hareket etmedım..Yumurta şu şekilde tehlıkelı oluyor safra kesesinin kasılmasına sebebiyet veriyormuş ...Amelıyattan oncede komaya gırdım buarada ben..Sarılık gecırerek ...Acil kaldırıldım..ERCP ile yollar açıldı...Ama kesin çözüm ameliyattı ve onuda oldum kurtuldum...

Hafif beslenirsen en azından bence doğuma kadar inşallah dayanırsan belki doğumdan sonra bekletmeksizin seni amelıyat edebılırler...Safranın delinmesi ya da baska sorunların olmasına karsılık belkı yaparlar...
Sanırım yapan doktorlarda varmış sezeryandan hemen sonra...Yine sizin durumunuza göre onlar en iyisine karar verirler...

Sağlıkla gelsin bebeğiniz...Allah'ım size güç versin,sağlık versin..

Çok geçmiş olsun sana da canım neyse ki kurtulmuşun gerçekten bunu yaşayan bilir. Darısı tüm hastalara olsun çok zor durum. Bnde sanki dışarı çıktığm gün atak oluyor acaba dedim hareket mi etkiliyor diye de düşündm. Valla birde hava çıkışı oluyor su içsem fazla geliyor artk. Bende korkuyorm kaşıntı falan oluyor sarılık olmadan doğumu yapsam diyorm ama bakalm Allah büyük Yaşayan da nadir hamileyken insan kendini çok çok çaresiz hissediyor amin canm çok sağol güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…