Hamilelikte amniyotik bant

Sena_ask

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
29
6
36
30
Hamileliğimin 16+2. haftasindayken doktor kontrolünde amniyotik bant görüldü perinotolaji ye sevk edildim aynı şeyi oda söyledi. Böyle durumlarda bebegin el ve ayaklarına dolanması yada yapışması durumnnda sakatlıklar olabilegi söylendi. Başına gelip ye sağlıklı doğum yapanlar varmı aranızda .

Hamileliğimin 16+2. haftasindayken doktor kontrolünde amniyotik bant görüldü perinotolaji ye sevk edildim aynı şeyi oda söyledi. Böyle durumlarda bebegin el ve ayaklarına dolanması yada yapışması durumnnda sakatlıklar olabilegi söylendi. Başına gelip ye sağlıklı doğum yapanlar varmı aranızda .

Ilk kez duyuyorum basliginiz yukari ciksin diye yaziyorum. Size ne anlatildi tam olarak paylaşın belki benzer biseyler yasayip teshis konmayanlar falan vardir

Daha öncesinde hiçbir belirti yoktu plasentanın yanjnda ince çizgi halinde görüldü . Neden olduğu bilinmiyomus tedavisi de yok gibi sadece bir doktor yapiomus oda bayaa riskliymis

Daha öncesinde hiçbir belirti yoktu plasentanın yanjnda ince çizgi halinde görüldü . Neden olduğu bilinmiyomus tedavisi de yok gibi sadece bir doktor yapiomus oda bayaa riskliymis

Merak edip birkac sayfada okudum simdi, oldukca riskli bir durummus, bazen 2.trimesterde kendiliginden kaybolurmus. Sizinki de kaybolur umarim :/

Kendj doktorum daha düşük haftalarda olsaydı sikintilydi ama senjn bebeğinin elleri ayakları geliştiği için çok fazla sıkıntı olmayabilir takip edicez dendi

Merhaba benzer durumu yaşıyorum ama bant mı yoksa zar mı olduğunu bilmiyorum bi çok doktora gittim hepsi başka şey söyledi. Siz şuan ne durumdasınız kaybolma var mı bantta

Back
X