Yok bebekle alakalı bir şey değil. Her hamilelikte ama az ama çok oluyor. Ayakkabının etkisi vardır tabi. Ama ayakta durmak en büyük etken. Doğuma kadar hep olacak korkmayın.Ama benimkiler davul gibi oluyor eve gidince son üç gündür böyle oldu eşim bile dedi ayakların niye şişti öyle diye , acaba gün içinde sürekli ayakkabida içinde odamı etkiliyorbebegimle ilgili bişey değildir dimi (
Herkes diyo 4 ayliksin daha şişmesi için çok erken bende korktumYok bebekle alakalı bir şey değil. Her hamilelikte ama az ama çok oluyor. Ayakkabının etkisi vardır tabi. Ama ayakta durmak en büyük etken. Doğuma kadar hep olacak korkmayın.
Her bünye farklı. Dr'unuzla da muhakkak görüşün ama.Herkes diyo 4 ayliksin daha şişmesi için çok erken bende korktum
Tansiyonum normal genelde ama şekeri bilemicem hiç test olmadım o konuda . Bazilarida normal diyor ama ben daha 4 aylık hamileyim sonrası ne olacak :sŞeker ya da tansiyondan kaynaklı olabiliyo bu kadar şişmesi tabiki normal değil dr unuza söylediğiniz takdirde gereken testleri eminim yapacaktır
Benim akrabalarımda 2 kardeş ikisinin de acayip şekilde şişiyordu yani normalden fazla tam hatırlayamayacağım ama şekerden dolayı denmişti siz yazınca benimde aklıma direk onlar geldiTansiyonum normal genelde ama şekeri bilemicem hiç test olmadım o konuda . Bazilarida normal diyor ama ben daha 4 aylık hamileyim sonrası ne olacak :s
Vala bilmiyorumki hamilelikten önce hiç böyle bişey yoktu . Allah şükür hamileligmde hiç öyle mide bulantısı , tansiyon flnda yaşamadım ama bu ayak şişmesi son üç gündür başladı önceden yoktu . Yaşayanlar illaki vardır oyuzden sormak istedimBenim akrabalarımda 2 kardeş ikisinin de acayip şekilde şişiyordu yani normalden fazla tam hatırlayamayacağım ama şekerden dolayı denmişti siz yazınca benimde aklıma direk onlar geldi
Merhaba geçmiş olsun ne dedi acaba doktorunuz merak ettim..Yarın çalışmıyorum evdeyim bakalım yarında sisecek mı onu takip edicem . Salı zaten doktora randevum var
Canım o kadar pis bogazimki :) birde çalıştığım için çok zorlanıyorum bu yemek konusunda . Ekmeği tamamen kestim kepekli yada çavdar ekmeği yiyorum , yoğurt yiyorum çok su içmeye çalışıyorum . Birkaç kere yine döner kaçamağı yaptım aama sunu farkettimki döner hiç yaramıyor ayaklarım daha çok sisiyorİkinci sayfayi okumadan yorum yapmisim:)
Zaten doktorun yapmis uyarilarini
4 ayligimm şuan iki kilo almışım , gobisim fazla çıkmadı az var ama sanırım bu hazır yiyeceklerden tamamen uzak durmam lazımherkes tuzsuz ye diyor . Limonlu su çok iyi geliyor oda zararı olur diye korkuyorum doktorada sormadım :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?