hamilelikte ayak üşümesi olabilir mi?

Yok karnima degil ayaklarima koyuyorum. İcime tayt ustune polar pijama corap patik ve sicak su ayrica peteklerde acik olmasina ragmen usuyorum gecer insallah

şekerini ölçtür bir ama inan bana bende çok üşüyordum hareketsiz kalmamaya dikkat et, kuru üzüm ye belki kansızlık oluyordur

şekerini ölçtür bir ama inan bana bende çok üşüyordum hareketsiz kalmamaya dikkat et, kuru üzüm ye belki kansızlık oluyordur
Kansizlik zaten var sekerim normal cikti . tesekkur ederim tavsiyeniz icin

bende 12 haftalık hamileyim ayaklarım cok üşüyor merak ettim neden diye ama yalnız olmadığımı görünce sevindim...bu arada bebegin erkek mi oldu kız mı ? merak ettim teoriler doğrumu diye

Transferimin ertesi akşamı başladı ayak üümem öyle böyle değil donuyor ayaklarım, ellerimde üşüyor ama o kadar değil.

benimde sürekli ayaklarım üşüyor ve korkuyorum acaba zarar mı veriyorum diye ne giysem ne yapsam ısınmıyor tehlikesi nedir bilen var mı

benimde sürekli ayaklarım üşüyor ve korkuyorum acaba zarar mı veriyorum diye ne giysem ne yapsam ısınmıyor tehlikesi nedir bilen var mı
Benim de ayaklarım üşüyor akşamları sıcak su torbası yapıyorum. Bu arada bir hurafeye göre ayağı üşüyenin oğlu olur diyorlar bu doğru mu? Benim için farketmez daha ilk çocuk zaten ama merak ettim sadece.

bunu ilk kez duydum benim için de fark etmez zararı yoksa üşüsün napalım :)

Canım E="ortametraj, post: 44002334, member: 720793"]bunu ilk kez duydum benim için de fark etmez zararı yoksa üşüsün napalım :)[/QUOTE]
Canim dikkat et bence üstüme benimde usulü ve ben hamile olduğumu öğrendiğim iki kere grip oldum o yüzden sıcak su torbası yap iyi olur çünkü insan hasta olunca sağlıksız besleniyor Rabbim halime olan bütün kardeşlerimizikorusun insallah

Canım E="ortametraj, post: 44002334, member: 720793"]bunu ilk kez duydum benim için de fark etmez zararı yoksa üşüsün napalım :)
Canim dikkat et bence üstüme benimde usulü ve ben hamile olduğumu öğrendiğim iki kere grip oldum o yüzden sıcak su torbası yap iyi olur çünkü insan hasta olunca sağlıksız besleniyor Rabbim halime olan bütün kardeşlerimizikorusun insallah[/QUOTE]
doğru söylüyorsun teşekkür ederim:)

Sanırım bu teori bende tuttu :) Allah izin verirse oğlum olacak ve doğru düzgün çorap giymeyen ben nerdeyse yatarken bile çıkarmayacak hale geliyorum sürekli ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum :)

Vay be ben de erkek hissediyorum ama ne olacak bilmiyorum öğrenince buraya yazarım :)

Merhaba hanımlar bende ayak usumesini ariyodum adetime 12 gun var ama ayak usumesi bugün çok oldu.birde adet sancisi gibi bişey oluyo arada gebelik belirtisi olabilir mi

Hamıleleıgımı ogrendıgım gunden beri resmen donuyorum ayaklarım hiç ısınmıyo. Ee bu mevsım normalde evim sıcak yinede biturlü ısınamıyorum benım bildiğim hamileler yanar valla biz bi tuhafız

Şuan ayağımda havlu çorap patik ve üzerinde battaniye var ve ona rağmen sanki karın üstündeyim buz gibi ayaklarım

Benimde reglime 1 hafta var dun test yaptim ama husran ayaklarimi isitamiyorum 2 haftadir kasiklarimda gecmeyen bir agri gobegim seyiriyo sanki belimde de agri var herseyi biseye yoruyorum duz oturmadim ondan belim agriyo falan degildir diyorum ama bukadar belirti üst üste gelebilir mi ?

biraz daha kendini Dinlersen midenin bulandigini başının döndüğünü felanda zannedersin ne zaman deli gibi hamilelik isteyip beklesem böyle olurdu kendine zulmediyosun arkadaşım rahat olmadan o bebek gelmezzzzz siteye bak herkeste aynı yorumu bulursun hamileliği bekleme Allhin izniyle gelir bebisin herşey gönlünce olsun

Benimde ayaklarim buzzzzz bugun kan verdim eger hamile isem insallah yazicam buraya buraya

Benimde ayaklarim buzzzzz bugun kan verdim eger hamile isem insallah yazicam buraya buraya
Hamilesin sanırım canım takvim yapmışsın hayırlı olsun :)
Benim de şu an ayaklarım donuyor gezerken forumda bu konuyu gördüm bat a 6 gün var daha inşaAllah bebeğim benimledir :)

Evet canm yazicaktim buraya ama bulamadim topigi.darisi isteyen herkese insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…