Yok karnima degil ayaklarima koyuyorum. İcime tayt ustune polar pijama corap patik ve sicak su ayrica peteklerde acik olmasina ragmen usuyorum gecer insallah
Kansizlik zaten varşekerini ölçtür bir ama inan bana bende çok üşüyordum hareketsiz kalmamaya dikkat et, kuru üzüm ye belki kansızlık oluyordur
bende 12 haftalık hamileyim ayaklarım cok üşüyor merak ettim neden diye ama yalnız olmadığımı görünce sevindim...bu arada bebegin erkek mi oldu kız mı ? merak ettim teoriler doğrumu diyemerhaba kızlar
ben 5+4 hamileyim. normalde karlı havada bile çorap giymeyen ben, hamile kaldığım günden beri ayaklarım resmen ağustos ayında donuyo.
sizde de böyle değişik şikayetler var mı?
acaba bunun hamilelikle bir alakası varmı?
:bbo:fisfisfis
Benim de ayaklarım üşüyor akşamları sıcak su torbası yapıyorum. Bu arada bir hurafeye göre ayağı üşüyenin oğlu olur diyorlar bu doğru mu? Benim için farketmez daha ilk çocuk zaten ama merak ettim sadece.benimde sürekli ayaklarım üşüyor ve korkuyorum acaba zarar mı veriyorum diye ne giysem ne yapsam ısınmıyor tehlikesi nedir bilen var mı
Canim dikkat et bence üstüme benimde usulü ve ben hamile olduğumu öğrendiğim iki kere grip oldum o yüzden sıcak su torbası yap iyi olur çünkü insan hasta olunca sağlıksız besleniyor Rabbim halime olan bütün kardeşlerimizikorusun insallah[/QUOTE]Canım E="ortametraj, post: 44002334, member: 720793"]bunu ilk kez duydum benim için de fark etmez zararı yoksa üşüsün napalım :)
Sanırım bu teori bende tuttu :) Allah izin verirse oğlum olacak ve doğru düzgün çorap giymeyen ben nerdeyse yatarken bile çıkarmayacak hale geliyorum sürekli ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum :)Benim de ayaklarım üşüyor akşamları sıcak su torbası yapıyorum. Bu arada bir hurafeye göre ayağı üşüyenin oğlu olur diyorlar bu doğru mu? Benim için farketmez daha ilk çocuk zaten ama merak ettim sadece.
Vay be ben de erkek hissediyorum ama ne olacak bilmiyorum öğrenince buraya yazarım :)Sanırım bu teori bende tuttu :) Allah izin verirse oğlum olacak ve doğru düzgün çorap giymeyen ben nerdeyse yatarken bile çıkarmayacak hale geliyorum sürekli ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum :)
Hamilesin sanırım canım takvim yapmışsın hayırlı olsun :)Benimde ayaklarim buzzzzz bugun kan verdim eger hamile isem insallah yazicam buraya buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?