S sevdamlh Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2020 70 15 8 34 20 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tatu #61 Transferin besinci gunu acayip usudum gece titredim resmen sonrada terledim soguk soguk ve adet sancilari gelip gidio bunlar belirtimi kizlar
Transferin besinci gunu acayip usudum gece titredim resmen sonrada terledim soguk soguk ve adet sancilari gelip gidio bunlar belirtimi kizlar
F flzzzzz Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2022 48 1 6 33 1 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tatu #62 dery.a .!.: Benimde ayaklarim buzzzzz bugun kan verdim eger hamile isem insallah yazicam buraya buraya Genişletmek için tıkla... Adetinize kaç gün vardı öğrendiniz gebeliginizi
dery.a .!.: Benimde ayaklarim buzzzzz bugun kan verdim eger hamile isem insallah yazicam buraya buraya Genişletmek için tıkla... Adetinize kaç gün vardı öğrendiniz gebeliginizi
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.292 3.834 63 1 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tatu #63 Benim demir eksikliyi kansızlık var bundan kaynaklanıyor