slm arkadaşlar bende 7haft+3 günlük hamileyim 8.haftanın içindeyim..
iki gün önce 2 damla kaahverengi akıntım oldu dünde aynı çok az oldu bugünde bir iki damla koyu kahverengi akıntım oldu
ama ağrım yok,
hamileliik belirtiside çok az mide bulantım halsziliğim var o kadar
brkaç gün önce doktor gördü herşey normal dedi kalp atışıda vardı sonra bu leke başladı çok korkuyorumm...
23 nisan tatili diye kimse bakmıyor...
yaşadığım yerdede özel hast. yok...bana bir akıl verin((((
sana yazdığım yorumdan yarım saat sonra bayağ bi akıntım oldu.ve bu defa kahveden çok açık pembeye çalıyodu rengi.batma şeklinde bi de kasık ağrısı ona eşlik edince bayağ endişelendim.hatta eşim de o kadar sıkıldı ki bu durumdan artık düşerse düşsün demez mi?büsbütün moralim bozuldu.napim uzanıp dinlenicem ve yarın sabah ilk işim doktora gitmek olucak tabi çok geç kalmamış olursam.herşey Allahtan veren de O alan da O.Rabbim hayırlısını versin ne diyebilirim ki?
merhabalar bende 4 haftalık hamileyim .fakat ilk öğrendiğim günden beri önce az kahverengi kanama geldi
şimdi çoğaldı.progestan ve aspirin verdi doktor.düşük falanda demedi daha dinleniyorummm sadece
ilkide düşük olmuştu buda düşermi acaba çok korkuyorummmmm ne olur yardımcı olurmusunuz
saol arkadaşım yanımda kimse olmadığı için wc ve yemek için kalkyorum bitek.
Düşük belirtisi değilmi bu??allahım sağlık versin ne diyimm
hımm sanada geçmiş olsun arkadaşım.Allah hayırlısını versin tabi ama ben çok geriliyorum
sürekli kanamam oluyor korkuyorumm çok artık bide kırmızıya dönmeye başladıhepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.
5. haftadayım ilk öğrendiğim günden beri kanamam devam ediyor.hayırlısı inşallahh hepimize
hımm sanada geçmiş olsun arkadaşım.Allah hayırlısını versin tabi ama ben çok geriliyorum
sürekli kanamam oluyor korkuyorumm çok artık bide kırmızıya dönmeye başladıhepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.
5. haftadayım ilk öğrendiğim günden beri kanamam devam ediyor.hayırlısı inşallahh hepimize
arkadaşlar dün dr gittim ctesi beta 200 dü 4 gün sonra yani dün 285 olmuşnormal değilmiş gebeliğim ya dış gebelik yada düşük olucakmış
çok üzgünüm bu 2. düşüğüm olucakdış gebelik nasıl bişey bilen varmı
allahım sen yardım et...
arkadaşlar dün dr gittim ctesi beta 200 dü 4 gün sonra yani dün 285 olmuşnormal değilmiş gebeliğim ya dış gebelik yada düşük olucakmış
allahım sen yardım et...
allahım sen yardım et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?