• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte balon şişirin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba ben bunda 4 yıl önce bi merkezde çocuk gelişimi eğitimi almıştım oradaki hocamız gebelik hakkında çok bilgili bi bayandı bir çok doğuma girmişti. bize doğumun kolay olması için yaptıgı tavsiyelerden biri hamilelik döneminde sık sık balon şişirmemiz gerektiğiydi. çünkü balon şişirirken cigerleri fazla oksijenle dolduruyosunuz buda gebeliğinizin ilerki dönemlerinde bebeğiniz büyüdükçe solunum sorunları yaşamayı önlüyormuş ciğerler derin nefes almaya alıştıgı için doğumda da kolaylık sağlıyormuş. ben zaman zaman balon şişiriyorum inş. doğumda bana katkısı olur. size de tavsiye ederim sonuçta balon size bi zararı olmaz..

iLK DEFA DUYDUM.
TEŞEKKÜR EDERİM.

:1shok: evet çok mantıklı geliyor gerçekten CADIARZU hemen biir kutu balon alayım evide süslerim :roflol: :teytey::teytey: uygulamaya geçeceğim bilgi için teşekkür ederim :teytey:

ilginç geldi açıkcası ama denemekde fayda var :))

bende ilk defa duydum. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
paylaşımın için saol

bende ilk kez duydum.denemekte yarar var.
bizlerle paylaştığın için sağol

ben deniyorum umarım sizlere de faydası olur

Tskler verdıgın bılgıler ıcın =) Kızım Zaten bana Gunde 20 Tane balon sısırtıo =))

doğum olarak değildee hamilelikte geçirilen nefes sıkışmasına die duymuştumm aklımızda bulunsun teşekkürlerr

hakikaten iyi fikirmiş...bende deneyeceğim.. paylaşım için sağol...

ben de sakız cok çiğnerim ve şişirim
acaba balonun yerine geçermi dersiniz.kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilginç somut örneği varmı? çünkü çok balon şişirince benim boğazımda şişiyo

merhaba ben bunda 4 yıl önce bi merkezde çocuk gelişimi eğitimi almıştım oradaki hocamız gebelik hakkında çok bilgili bi bayandı bir çok doğuma girmişti. bize doğumun kolay olması için yaptıgı tavsiyelerden biri hamilelik döneminde sık sık balon şişirmemiz gerektiğiydi. çünkü balon şişirirken cigerleri fazla oksijenle dolduruyosunuz buda gebeliğinizin ilerki dönemlerinde bebeğiniz büyüdükçe solunum sorunları yaşamayı önlüyormuş ciğerler derin nefes almaya alıştıgı için doğumda da kolaylık sağlıyormuş. ben zaman zaman balon şişiriyorum inş. doğumda bana katkısı olur. size de tavsiye ederim sonuçta balon size bi zararı olmaz..

gec kaldin guzelim bunu bana 8 sene once diyecektin ,8 saat sancida 8 kere obur tarafa gittim geldim...-tatlicadiarzu-

ayrica kizinda cok tatli massallah,Allahim hayirli omur versin canim:Saruboceq:

:emir_bebek:hamilelikte nefes egzersizi yapmak gerekliymiş balon şişirmek çok mantıklı gerçekten

Back
X