Hamilelikte Baş Ağrısı :(

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar bende sanırım migren var
Daha önce hiç doktora gitmedim agrı kesiciyle geciriyodum
Ama şimdi ilaç içemiyorum p....l içiyorum o da etki etmiyo
Çok kötü ya baş agrım oluyo o da geçmeyince mide bulantısına ceviriyo bayılcak kuscak gibi oluyorum gecen hafta hastanelik oldum serum takıldı bir haftadır hala hergün agrı geçmez mi hala daha agrım oluyo
Dün tarcın sürdüm yaktı hafifletti bugün yine agrıyo ne yapabilirim?? Benim gibi olan var mı?

Bem varim haftada en az 3 kez agriyor .Canim naneyagi ile masaj yap .Gecirmiyor rahatlatıyor .Sicak soğuk şok yapabilirsin şakaklarina .Bir de tansiyon olctur dusunce de agriyor .Tuzlu ayran dengeliyor canim .

Benim baş ağrımda hiç bitmiyor. Hamilelikte migren malesef sürekli tetikleniyor. Parasetamol içebilirsin sadece minoset filan paroldan daha etkili bence minoset. Ama plus olanı değil onda kafein var onu içme. Birde yazma bağlıyorum ben 10 dakika sonra açıyorum ışıkları kapalı tutuyorum. Nane yağını sürüp sarabilirsin.

Merhaba. Ilk 3. Ayindaysan parol bebege cok zararliymis. Benimde cok bas agrim olmustu bi doktorum parol onermistj doktor degstrdigimde de parol bebege zarar verir ilk alti ay aleve diye bi ilac verdi. Parol 2. Trimesterdeb snra icilebiliyor.

Merhaba. Ilk 3. Ayindaysan parol bebege cok zararliymis. Benimde cok bas agrim olmustu bi doktorum parol onermistj doktor degstrdigimde de parol bebege zarar verir ilk alti ay aleve diye bi ilac verdi. Parol 2. Trimesterdeb snra icilebiliyor.
Aleve yi hic duymadım cevremdeki bir cok hamileye dr parol yaziyor .

Ben 11.haftadayım hamileliğim resmen burnumdan geliyor.migren ataklarım mide bulantılarım yıldım bıktım yeminle.bana da doktor parol iç demişti bebeğe zararı olmaz dedi.içmedim henüz hiç bişey. Ağrı Başlayınca uyumaya çalışıyorum hafifliyor.yemeği tam yiyemediğimiz için beyine tokluk hissi gitmiyor dolayısıyla sürekli bi ağrı. İnşallah bi an önce biter ağrı ve bulantılar..

Bende de var maalesef.
Hatta gebeligimin ilk haftalarında sinüzit oldum,antibiyotik kullandım. O ağrıdan sonra şimdiki ağrılar hafif kalıyor.
Ağrı kesici içmiyorum.
2 bardak su içip,temiz hava alıyorum.
2 gün öncede oldu,yemek yedim ,üstüne tatlı birşeyler yedim geçti.
Açlıktan olmuş dedim kendi kendime.
Aç ve susuz kalmamaya çalışın bu ikiside arttırıyor ağrıyı. Test ettim.

Ben de migren hastasıyım.Ama hamile kaldıktan sonra hiç ağrım olmamıştı.Ilk kez dün ağrım oldu.Parol içtim geçti.Bu haftalar kan hacminde artış oluyormuş ve basınç oluşturuyormuş.Bu da baş ağrısı yapıyor.Umarım kısa sürede geçer.

Benimde 4 gündür geçmeyen baş ağrım var ilk defa böyle oldum. Hiç birsey almadım. Sizler böyle yazınca bi doktoruma danışayım bakalım parol verecek mi

Aman allahım, beni anlatıyorsun. Ne yapacağımı şaştım. 3 buçuk yaşında bir de kızım var. Ama onunla dahi ilgilenemiyorum. Ne yapacağımı şaştım. Bi çözüm varmı? Bunu yaşayıp atlatan varmı? Kafamı kaldıramıyorum. Tansiyona bakılıyor gayet normal. Allah yardımcımız olsun.

2 haftada 1 acile gidiyorum baş ağrısı için.. parolu serum yoluyla alıyorum, çok şükür yarım saate kalmadan baş ağrım geçiyor. Oral yoldan alınan parol etki etmiyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…