Hamilelikte basür problemi lütfen yardım :(

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Merhaba hanımlar lütfen birileri yardımcı olsun çok kötüyüm :KK43:
Benim daha önce basür sorunum yoktu ama son bikaç gündür makat kenarında şişlik oluştu çok fena ağrı yapıyor otururken bile canım acıyor. Kanama veya kabızlık yok hiç ıkınmadım ıkınmaktan olur diye yazıyor internette ama durduk yere oldu bi anda. Doktor kontrolüm de cumartesi günü. Ama ilaçlar pek fayda etmiyormuş. Böyle bir dertten muzdarip olup çaresini bulan var mı :KK43:

Canım çok geçmiş olsun ya.. Benim gebelikten önce de kabızlık problemim vardı.. Gebelikte son ayda bi anda afedersin makatımda meme çıkmıştı bir tane ıkınmaktan.. Aşırı kabız oluyordum çünkü... AŞırı bi ağrısı olmadı doktoruma bile söylememiştim.. Bi şurup vermişti o rahatlatmıştı beni kabızlık için.. Doğumdan sonra da uzun bir süre kaldı.. Şimdi baya küçülmüş ama hala duruyor.. Sen de kabızlık da yokmuş doktoruna söyle muhakkak istersen erkene al kontrolü..

Canım çok geçmiş olsun ya.. Benim gebelikten önce de kabızlık problemim vardı.. Gebelikte son ayda bi anda afedersin makatımda meme çıkmıştı bir tane ıkınmaktan.. Aşırı kabız oluyordum çünkü... AŞırı bi ağrısı olmadı doktoruma bile söylememiştim.. Bi şurup vermişti o rahatlatmıştı beni kabızlık için.. Doğumdan sonra da uzun bir süre kaldı.. Şimdi baya küçülmüş ama hala duruyor.. Sen de kabızlık da yokmuş doktoruna söyle muhakkak istersen erkene al kontrolü..
Teşekkür ederim :( benim de sadece ağrı problemi ve şişlik var doktora sorucam inşallah bi çözümü vardır. Şişlik inse ağrı geçer gibi geliyor ama...

Teşekkür ederim :KK43: benim de sadece ağrı problemi ve şişlik var doktora sorucam inşallah bi çözümü vardır. Şişlik inse ağrı geçer gibi geliyor ama...

Bir de normal doğum olacaksa baya sıkıntı çünkü.. Bir çözümünü bul inşallah canım.. Hayırlı sağlıklı doğumlar..

Yok mu bişey bilen başına gelen tedavi uygulayan???
canım bende normalde de vardı hamilelikte fazlalaşabiliyor yada hamilelikte oluşabiliyor acılı filan yiyorsan fazlalaşır sıcak suya oturmak iyi geliyor ama hamileyken oturmak sakıncalı mı bilmiyorum normal doğumda da ıkınmaktan sıkıntı yaşayabiliriz doktoruna mutlaka ağrı ve şişlik olduğunu söyle geçmiş olsun.....

canım bende normalde de vardı hamilelikte fazlalaşabiliyor yada hamilelikte oluşabiliyor acılı filan yiyorsan fazlalaşır sıcak suya oturmak iyi geliyor ama hamileyken oturmak sakıncalı mı bilmiyorum normal doğumda da ıkınmaktan sıkıntı yaşayabiliriz doktoruna mutlaka ağrı ve şişlik olduğunu söyle geçmiş olsun.....
Yemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü yağlı baharatlı acı vs. Yemiyorum. Doktora sorucam gidince teşekkürler

Back
X