- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk duyduğum saçlarını kestirme bebeğin ömrü kısalırmıs rivayetinde ( Allah korusun tabi ki ) sizinde duyduklariniz veya yapipta karşilastiklariniz var mi , sahiden bu batıl inançlar çıkabilecek bir inanış mı ?
Bende pek inanmıyorum nedense bunlara ama denemek amaçlı ciğer elleyip ayağımın altına ufak bi dokunuş yapsammı dedim de eşim izin vermedii![]()
kıpraşmaları başladımı peki 16 haftalıksınBenimse bir kac gunden beri sakarligim ustumde , acaba cocugun ayagi da morarir mi eli de yanar mi deyince esimi telaseye veriyorum olan da var olmayan da ama tek bildigim siniri de stresi de mutluluguda hissetmesi ve tepki vermesi![]()
kıpraşmaları başladımı peki 16 haftalıksın
Ben iyiyim şükür ya.İfade edemiyorsun ama hissediyorsun birseyler oluyor icinde cok fazla degil tabi ki ama halsizim genelde ve agrilarim istifralarim hala devam ediyor ama, hadi bugun boyle yapalim soyle yapalim deyince sanki bana destek oluyor gibi de degil belki de annelik psikolojisi:) senin nasil hissediyorsun kendini
Midem yanıyor bebek saçlı olduğu için diyolar oysaki bebeğimin ayakları mide altında kafası aşağıda doğum pozisyonunda nasıl saçı mideme değecek :)))
Ben iyiyim şükür ya.
Uyku dışında bir problemim yok.
Ayy tavuk boynu ye bebek boynunu tutsun sonra yılan izleme dediler çokça
Saç kestirme kestirdim çokda rahatladim
Ben mide yanmasınada inanmıuorum valla karnım davul gibi midem sıkışmış kalmş tabi yanar.. bebeğin başı aşağıdayken midemle ne alakası olabilir ayrıca..Mide yanması bende de var ama su sac meselesi dogru gibi sanki genel de cevrem de masallah saclidl doganlar hep annesine cektirenler bulanti yanma vb![]()
Canım valla uzundu benim saçlarım kışın bi de yıkarsın kurumaz çok dökülüyordu bi de rahatladim açıkçası sinüzit var bi de bende ıslak kalmaması gerekiyoBende kestirmek istiyorum da tereddutteyim yine de esim inaniyor batillarin yaninda kundak atısmamiz bile oldu dun aksam :))
Ben de inanıyorum mide yanmasına benim çok midem yandığında bi program var gebelik takibi o zaman orda bebeğin saçlarının çıktığı yazıyoduMide yanması bende de var ama su sac meselesi dogru gibi sanki genel de cevrem de masallah saclidl doganlar hep annesine cektirenler bulanti yanma vb![]()
Ben de inanıyorum mide yanmasına benim çok midem yandığında bi program var gebelik takibi o zaman orda bebeğin saçlarının çıktığı yazıyodu
Burdada canin bisi cektigi anda sakın bi yerini kaşıma derler izi çıkarmış. Bide gizlice bişi aserip yerken birine yakalanmamak icin saklarsan sakladigin yerde izi cikar derler ki onun kaniti da bende var annem cikolata yerken kucuk teyzeme yakalanmamak icin bacaginin yanina saklamis bende de bacagimin kenarında dogum lekem var ufak kinder cikolata buyuklugunde tenimden koyu tonajli ustunde de findik parcalari gibi lekeler var :) alakasi vardir yoktur bilemem normalde hayatta inanmam bu tarz batil inanclara hele ki sac kestirme bebegin ömründem gider konusuna hayatta inanmiyorum