• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİKTE BATIL İNANÇLAR VE KARŞILAŞANLAR ANNELERANNELER

Amanin ben zaten kasiniyorum ozellikle karin bolgem canim cektigi anda da bi de ustune sakarım yine bugun elimi kizgin yağa soktum yemekleri yetistireyim derken Allah ım sen koru yavrumu:) :KK17:

geçmiş olsun.. hamileleik vücutta dengeyı bozduğundan sakarlıklar artıyor..

Sen bizden bayagi tecrubelisindie bu konuda masallah 27 haftalik :) daha neler yasayacagimizi senden ogrensek iyi olur :oops: cinsiyetini ne zaman ogrendin ayrica bana 16 haftalikken soyledi yani daha yeni ve kesin dedi ama supheliyim :KK37:
Tabi elimden geldiğince yardımcı olurum canım benim hamileliğin bütün herseyini yaşadım çünkü amniyosentez bile yaptırdım
Benim doktorum çok erken söyledi cinsiyetini ve çok iyi tahmin ediyo 10.hafta da söyledi inan ve doğru erkek cinsiyeti doktorla alakalı biraz bence bilmek durumu

Tabi elimden geldiğince yardımcı olurum canım benim hamileliğin bütün herseyini yaşadım çünkü amniyosentez bile yaptırdım
Benim doktorum çok erken söyledi cinsiyetini ve çok iyi tahmin ediyo 10.hafta da söyledi inan ve doğru erkek cinsiyeti doktorla alakalı biraz bence bilmek durumu

Ben bugun yine hastaneye kaldirildim iki serum la doydum sukur dun gece yani bu sabaha ka hic uyuyamadim nefes darligi karin agrisi sirt agrisi ama bebiste bir sıkıntı yok , ya kabizliktan ya da gogus cerrahisine gidecegim simdi randevu alip mide bulantilarum gecti ama hala daha nefes darligim var mesela ... Cok zor senin haftana hayirlisi ile bende bir gelebilsem :110:

Ben bugun yine hastaneye kaldirildim iki serum la doydum sukur dun gece yani bu sabaha ka hic uyuyamadim nefes darligi karin agrisi sirt agrisi ama bebiste bir sıkıntı yok , ya kabizliktan ya da gogus cerrahisine gidecegim simdi randevu alip mide bulantilarum gecti ama hala daha nefes darligim var mesela ... Cok zor senin haftana hayirlisi ile bende bir gelebilsem :110:
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim tez vakitte şifa versin
Kabizlik için bol su iç hoşaf ya da su icemiyosan şekerli olmasın ama onlar sağlıklı olsunlar da inşallah atlatırız bu günleri
bende dün fırın kaldırdım baya bi ağrı çektim şimdi iyiyim şükür

geçmiş olsun...RABBİM şifa versin..

Back
X