hamilelikte bel ağrısı

seker_5454

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
37
0
36
Sakarya
kızlar ben 9+6 yım ve bugun aşırı belım ağrıyor yataktan kalkamıyorum 1 haftadırda gripten çok şükür onu atlattım ama bu bel ağrısı korkuyor benı bebeğime bişi olmasından çok kokkuyorum bunu yaşayanlar varmı ne olur yardımcı olun

cnm benim bel ağrılarım oluyordu rahatsız edicek derece ama 1 hafta sürekli olduğunu hatırlamıyorum...kasık ağrısı vs gibi şiddetli bi ağrı vs yoksa tedirgin olma cnm.. rahatsızlığının getiriside olabilir.. ama tavsiyem ben hep öyle yaptım nezaman tedirgin olsam hop doktorumun yanındaydım... iyiy geliyo:17: bahane bebişimide görmüş oluyordum..

Canım bende 9+2 yim bende de oluyor bel ağrısı. Bazı günler çok şiddetli oluyor. Yattığımız yataklarda etkiliyormuş. Sert yerde yat brz iyi geldiğini fark edeceksin. Bu tarz ağrılara doktorlar normal diyor. Sıkma canını....

canım eğer kanaman kahverengi akıntın,kasıklarda şiddetli ağrın yoksa yaşadığın ağrı çok normal yanlış oturup kalkıyor yanlış yatıyor,olabilirsin ya da vücudunun calsiyuma ihtiyacı var demektir,dikkat et,korkma ...:nazar::emir_bebek:

canım bende de oluyor sürekli yastıkla dolaşıyorum belimi desteklemek için belimin arkası boşta kalınca hemen ağrıyor. ben koltukta otururken, arabada hep belimin arkasına yastığı destek yapıyorum.

Back
X