Evet o da var. Kimi doktor da mutlu anne ve mutlu bebek mantığı diyor :) haklılar da hatta ayda 1 bardak kırmızı şarap iç demisBana Dr um ne istiyorsan onu ye, benım için en önemli şey senin Mutlu bir hamilelik geçirmen deyip, acayip motive etti benı. Gayet sağlıklı, bol proteinli besleniyorum. Ben de aynen 200 E yaklaşırım
Evet o da var. Kimi doktor da mutlu anne ve mutlu bebek mantığı diyor :) haklılar da hatta ayda 1 bardak kırmızı şarap iç demis
Hangi ildesinizAynı benim dr um. Ben özel bir kliniğe gidiyorum, bulunduğum ilçede, bayagı talep gören bir yer. Hatta yurtdısında gelişmiş olan bazı yöntemleri de uyguluyormuş. Başarılı bir dr' muş. Bakalım henüz başındayız ve ben kilolu olarak hamile kaldım. Biraz moral bozuklugum da var bu yüzden.
Hangi ildesiniz
Ankaradayım bende ama hala doktor araştırıyorum :)Mugladayım, siz
Canim eşim sagolsun. Ben kokularina tahammul edemiyorum ben oda da yatarken pisiriyor evi havalandiriyor ve yemege cagiriyor..Kızlar ben yemek yapacak hal bulamıyorum kendimde et balık tavuk nasıl uğraşıyor sunuz bu durumdasimdi kalktim bir çorbayı zar zor yaptim
Kızlar ben yemek yapacak hal bulamıyorum kendimde et balık tavuk nasıl uğraşıyor sunuz bu durumdasimdi kalktim bir çorbayı zar zor yaptim
Doktorum banada canının istediğini ye dedi.. ise giderken kahvaltı yapamıyorum. Akşam döndüğümdede uyumadan kendime gelemiyorum.. bakalım nolucak böyle
Kizlar ben kahvaltimi cok saglikli yapiyorum. Ogle yemegimi de sebze tavuk salatasi ceviz meyve tarzi yiyorum ama bi aksam canim cig kofte lahmacun tursu tarzi seyler istiyor diger aksam tatliya doyamiyorum. Sanirim 2 ay rejim sonrasi bilincalti hamilesin ye yiyemediklerini diyor.
Canim ya etli degil bulgurlu cigkofte yiyorum etli olani zaten sevmiyorum.Dr' un tek yeme dedigi şey 'ÇİĞKÖFTE ve MİDYE' çiğ et oldugu için kesinlikle yemiyceksin, dedi.
Aman siz de dikkat edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?