aynen bende senin gibiyim canım hiç bişi istemiyor akşam bi tostu zor yaptım onda da peynir yemiş olayım diye maşallah sizlere benim midembulanıyo zaten sabahları mutfaktan akşama yemek yapamıyorum bide çalışıyorum pek zor durumdayım
aynen bende senin gibiyim canım hiç bişi istemiyor akşam bi tostu zor yaptım onda da peynir yemiş olayım diye maşallah sizlere benim midembulanıyo zaten sabahları mutfaktan akşama yemek yapamıyorum bide çalışıyorum pek zor durumdayım
Gercekten miiii kac haftalikken, nedwn, ne olmus ki cok uzuldummm. Asla sikayetci dwgilim zaten de insan bebegi besleyemiyorum diye üzülüyor yoksa ben yesem ne yemesem ne
Gercekten miiii kac haftalikken, nedwn, ne olmus ki cok uzuldummm. Asla sikayetci dwgilim zaten de insan bebegi besleyemiyorum diye üzülüyor yoksa ben yesem ne yemesem ne[/QUOTE
Dokuzuncu haftada olması gerekirken altıncı haftada kalmıştı canm öyle dusurdum. Çok acı Allah yaşatmasn asla kimseye. Hiç merak etme bebeğin beslenir sen bugünlerin keyfini çıkar.. İnşallah sağlıkla kavusursun bebeğine..
Arkadaslar birkere su algiyi kirmak lazim hamile insan faydali olan herseyden ucer beser yemek zorunda degil hersey dozunda guzeldir. Hamilelikte daha cok dikkat edilmesi gereken sey yediklerimizden cok yemeyeceklerimiz bence zararli olan seylerden uzak durmaya daha cok gayret edersek ustune bir de faydali bir beslenme duzenine uymaya calisirsak problem olacagini sanmiyorum.
Homiligirtlak yemenin mantigi yok bence o aldiklarimizin hepsi bebege gitmiyor sonucta sadece ihtiyaci oldugu kadsarini aliyor gerisi de bize kilo oluyor.
Avrupada insanlar 10 kilo almadan 8-9 kiloyla hamileligi tamamlayip gayert saglikli bebekler doguyor.
Bizimkilerin bu ne bulursan ye mantigi 25 kilolarla sonuclanan gebelikler olusturuyor ki sonrasinda kadinin mahvolmus vucudu + o bozuk psikoloji de yanina kâr kaliyor.
Tabi herkesin gorusu farklidir.
Allah saglikla kucagimza almayi nasip etsin insallah.
Arkadaslar birkere su algiyi kirmak lazim hamile insan faydali olan herseyden ucer beser yemek zorunda degil hersey dozunda guzeldir. Hamilelikte daha cok dikkat edilmesi gereken sey yediklerimizden cok yemeyeceklerimiz bence zararli olan seylerden uzak durmaya daha cok gayret edersek ustune bir de faydali bir beslenme duzenine uymaya calisirsak problem olacagini sanmiyorum.
Homiligirtlak yemenin mantigi yok bence o aldiklarimizin hepsi bebege gitmiyor sonucta sadece ihtiyaci oldugu kadsarini aliyor gerisi de bize kilo oluyor.
Avrupada insanlar 10 kilo almadan 8-9 kiloyla hamileligi tamamlayip gayert saglikli bebekler doguyor.
Bizimkilerin bu ne bulursan ye mantigi 25 kilolarla sonuclanan gebelikler olusturuyor ki sonrasinda kadinin mahvolmus vucudu + o bozuk psikoloji de yanina kâr kaliyor.
Tabi herkesin gorusu farklidir.
Allah saglikla kucagimza almayi nasip etsin insallah.
Kesinlikle katılıyorum ben de yememem gerkenlere daha çok dikkat ediyorum zaten geriye sağlıklı gıdalar kalıyor.özellikle şeker hamur işleri ve ekmekten uzak duruyorum surekli midem kaziniyor tok tutacak şeyler yiyip mümkün olduğunca seyrek yemeye çalışıyorum aralarda çerez meyve süt kefir ile midemi bastiriyorum onları da az yemeye çalışıyorum bebek anneden en çok kalsiyum çekiyormuş o yüzden süt ürünlerine ağırlık veriyorum el kadar bebeğin ne kadar besine ihtiyacı olacak ki iki canlı olunca iki kişilik yemeye çalışıyorlar hem annenin aşırı kilo alması bebeğe de zararlı metabolizmasını bozuyor ayrıca doğumu da zorlaştırıyor 10. Haftadayım henüz kilo almadım umarım az kiloyla tamamlamayı başarırım
bende az olarak yiyorum ama fazlası zarar. sanırım içi tam pişmez diyemi zarar bilmiyorum. kelle paçayı veya işkenbeyi sormadım açıkçası. pazartesi kontrolüm var hepsini sorarım :)