sevgitek Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 3.059 1.408 133 1 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgitek #21 Papatyamveben-Mavi .!.: Evet yaa çok minik ama etkileri başlıyor demekki Genişletmek için tıkla... Bugün gittik ama bebeğimin kalp atışı yoktu. Düşük yaptığımı söyledi doktor çok kötüyüm
Papatyamveben-Mavi .!.: Evet yaa çok minik ama etkileri başlıyor demekki Genişletmek için tıkla... Bugün gittik ama bebeğimin kalp atışı yoktu. Düşük yaptığımı söyledi doktor çok kötüyüm
Papatyamveben-Mavi Umudunu kaybetme lütfen ❤️👶🏻 Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2021 16.851 16.642 248 1 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgitek #22 sevgitek .!.: Bugün gittik ama bebeğimin kalp atışı yoktu. Düşük yaptığımı söyledi doktor çok kötüyüm Genişletmek için tıkla... Ya çok üzüldüm kuzum Allah'ım en kısa zamanda hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah Leke geliyor mu ki ? Kanaman var mıydı
sevgitek .!.: Bugün gittik ama bebeğimin kalp atışı yoktu. Düşük yaptığımı söyledi doktor çok kötüyüm Genişletmek için tıkla... Ya çok üzüldüm kuzum Allah'ım en kısa zamanda hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah Leke geliyor mu ki ? Kanaman var mıydı
sevgitek Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 3.059 1.408 133 1 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgitek #23 Papatyamveben-Mavi .!.: Ya çok üzüldüm kuzum Allah'ım en kısa zamanda hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah Leke geliyor mu ki ? Kanaman var mıydı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hiç bsey yoktu. Kontrole gelmiştim dün. O zaman belli oldu. Kalbi durmuş dedi doktor
Papatyamveben-Mavi .!.: Ya çok üzüldüm kuzum Allah'ım en kısa zamanda hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah Leke geliyor mu ki ? Kanaman var mıydı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hiç bsey yoktu. Kontrole gelmiştim dün. O zaman belli oldu. Kalbi durmuş dedi doktor
Papatyamveben-Mavi Umudunu kaybetme lütfen ❤️👶🏻 Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2021 16.851 16.642 248 1 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgitek #24 sevgitek .!.: Teşekkür ederim. Hiç bsey yoktu. Kontrole gelmiştim dün. O zaman belli oldu. Kalbi durmuş dedi doktor Genişletmek için tıkla... Ah canım ya. Demekki sağlıksız di öyle düşünelim ennkisa zamanda sağlıkla hayırlısını versin Allah'ım Sana da sabir versin
sevgitek .!.: Teşekkür ederim. Hiç bsey yoktu. Kontrole gelmiştim dün. O zaman belli oldu. Kalbi durmuş dedi doktor Genişletmek için tıkla... Ah canım ya. Demekki sağlıksız di öyle düşünelim ennkisa zamanda sağlıkla hayırlısını versin Allah'ım Sana da sabir versin
sevgitek Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 3.059 1.408 133 1 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgitek #25 Papatyamveben-Mavi .!.: Ah canım ya. Demekki sağlıksız di öyle düşünelim ennkisa zamanda sağlıkla hayırlısını versin Allah'ım Sana da sabir versin Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim. Hayırlı ve sağlıklı şekilde olsun inşallah
Papatyamveben-Mavi .!.: Ah canım ya. Demekki sağlıksız di öyle düşünelim ennkisa zamanda sağlıkla hayırlısını versin Allah'ım Sana da sabir versin Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim. Hayırlı ve sağlıklı şekilde olsun inşallah