kızlar merhaba bende 13+2 günlük hamileyim .çalıştığım için sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum açıkcasıevde kahvaltı yapamıyorum iş yerinde simit pogaca öğlenlenleri ara sıra kendim yemek yapabilirse o yapamazsam dısardan yemek adam akıllı yemek yediğim bi akşam var cok sükür. benim gibi çalısan anne adaylarının nasıl beslendiğini öğrenmek istiyorum bana akıl verin lütfen.bide bişey daha sormak istiyorum ton balığı zararlı mı ve bazen ara öğün olarak yoğurt içine 3 tk bugday kepeği atıp yesem bi zararı olur mu
peki szce yumurtayı akşamdan haşlasam sorun olur mu çantamı komple akşamdan hazırlayıp sabah sadece dolaptan alıp geciyim :)) bide bugün kontrolüm vardı doktorum bi site verdi merak ettiğin aklına takılan şeylerin cvbını orda bulabilrsin sitenin sahibi benim arkadsım dedi.siteyi incelerken doktor sabah kahvaltısı için yulaf ezmesi+mısır gevreği ve süt ideal bi kahvaltı örneği demiş.kabızlık için özellikle bu konuda ne düşünüosunuz
bende sütü pek içemedim ilk başlarda biraz midem hassas olunca bikere süt içtikten sonra cıkardım sonra pskolojikmen sütten soğumustum artık bulantılarım gecti cok sükür dün aldım mis gibi kaynattım tekrar içmeye calıscam artık kızım cok enerjik kıpır kıpır ona enerji toplamam lazım :))
kızlar merhaba bende 13+2 günlük hamileyim .çalıştığım için sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum açıkcasıevde kahvaltı yapamıyorum iş yerinde simit pogaca öğlenlenleri ara sıra kendim yemek yapabilirse o yapamazsam dısardan yemek adam akıllı yemek yediğim bi akşam var cok sükür. benim gibi çalısan anne adaylarının nasıl beslendiğini öğrenmek istiyorum bana akıl verin lütfen.bide bişey daha sormak istiyorum ton balığı zararlı mı ve bazen ara öğün olarak yoğurt içine 3 tk bugday kepeği atıp yesem bi zararı olur mu
Folik asit almalısın!!!kızlar merhaba bende 13+2 günlük hamileyim .çalıştığım için sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum açıkcasıevde kahvaltı yapamıyorum iş yerinde simit pogaca öğlenlenleri ara sıra kendim yemek yapabilirse o yapamazsam dısardan yemek adam akıllı yemek yediğim bi akşam var cok sükür. benim gibi çalısan anne adaylarının nasıl beslendiğini öğrenmek istiyorum bana akıl verin lütfen.bide bişey daha sormak istiyorum ton balığı zararlı mı ve bazen ara öğün olarak yoğurt içine 3 tk bugday kepeği atıp yesem bi zararı olur mu
Folik asit takviyesi de yapmalısın.kızlar merhaba bende 13+2 günlük hamileyim .çalıştığım için sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum açıkcasıevde kahvaltı yapamıyorum iş yerinde simit pogaca öğlenlenleri ara sıra kendim yemek yapabilirse o yapamazsam dısardan yemek adam akıllı yemek yediğim bi akşam var cok sükür. benim gibi çalısan anne adaylarının nasıl beslendiğini öğrenmek istiyorum bana akıl verin lütfen.bide bişey daha sormak istiyorum ton balığı zararlı mı ve bazen ara öğün olarak yoğurt içine 3 tk bugday kepeği atıp yesem bi zararı olur mu
Kesinlikle konserve türü hazır gıdalar tüketme canım. Karbonhidrat bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş bol bol Protein tüketmeye çalış meyve sebze yemeye çalış canimkızlar merhaba bende 13+2 günlük hamileyim .çalıştığım için sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum açıkcasıevde kahvaltı yapamıyorum iş yerinde simit pogaca öğlenlenleri ara sıra kendim yemek yapabilirse o yapamazsam dısardan yemek adam akıllı yemek yediğim bi akşam var cok sükür. benim gibi çalısan anne adaylarının nasıl beslendiğini öğrenmek istiyorum bana akıl verin lütfen.bide bişey daha sormak istiyorum ton balığı zararlı mı ve bazen ara öğün olarak yoğurt içine 3 tk bugday kepeği atıp yesem bi zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?