- Konu Sahibi tinimini_hnm
-
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunAynen öyle ben 13. Haftalıkken bebeğimi öğrendim ve çalışıyodum kahvaltımı akşam 5 gibi yapıyordum hiç yemek alışkanlığım yoktu yani bebeğim 3 ay neyle beslendi bilmiyorum Allah kuzuma sağlık versin çok üzülüyorum 3 ay bilinçsizce davrandım karın ağrısıyla gitmesem bilmicektim bile bebeğimin olduğunu öğrendikten sonra başladık 3 öğün yemeye alışık olmadığım içinde hiç acıkmadan yiyorum
Canım hiç üzme kendini ilk üç ay yediklerin içtiklerin bebeğe gitmiyormuş önemli olan ondan sonrası şimdi kaç haftalık gebesin ben artık ne yapacağımı şaştım ya hiç mi bi şey istemez insanın canı çarşamba günü kontrolüm var ve doktora anlatacağım bunu burdan yazarım sana da inşallah sorun olmaz yaa içim hiç rahat değil benim önceden de iştahsız biriydim ama bu kadar değil şimdi ikiye katlandı resmen yemek görmek dahi istemiyorum mecburiyetten yiyorum hemen ardındanda mide bulantılarım oluo yediklerim 5 dk bile durmuo midemde Allah bize yardım etsin yemek yapma konusuna gelince herkes anasının karnından bilerek doğmuo zamanla öğrenirsin zaten bütün yemekler birbirine benzio netten de öğrenebilirsin şimdi her yemeğin tarifini veriolar bir iki defa yanlış yaparsın kiminde tuzunu fazla kaçırır kiminde dibini yakarsın ama sonra öğrenir gidersin canını sıkma ayrıca hamilelik öyle bir şey ki kendi yaptığın yemekleri yiyemiyorsun bile hamileliğimin başından beri böyleydi hala böyleAynı sorun bendede var ben hiç acıkmıyorum olsa yiyorum ama acıktığımı hiç hissetmiyorum akşama kadar yemesem dururum yani bide yemek yapmayıda bilmiyorum hep çalıştım şimdi onun zorluğunu yaşıyorum
Canımm çok sevinirim doktorun söylediklerini söylersen benim daha kontrolüme 3 hafta varCanım hiç üzme kendini ilk üç ay yediklerin içtiklerin bebeğe gitmiyormuş önemli olan ondan sonrası şimdi kaç haftalık gebesin ben artık ne yapacağımı şaştım ya hiç mi bi şey istemez insanın canı çarşamba günü kontrolüm var ve doktora anlatacağım bunu burdan yazarım sana da inşallah sorun olmaz yaa içim hiç rahat değil benim önceden de iştahsız biriydim ama bu kadar değil şimdi ikiye katlandı resmen yemek görmek dahi istemiyorum mecburiyetten yiyorum hemen ardındanda mide bulantılarım oluo yediklerim 5 dk bile durmuo midemde Allah bize yardım etsin yemek yapma konusuna gelince herkes anasının karnından bilerek doğmuo zamanla öğrenirsin zaten bütün yemekler birbirine benzio netten de öğrenebilirsin şimdi her yemeğin tarifini veriolar bir iki defa yanlış yaparsın kiminde tuzunu fazla kaçırır kiminde dibini yakarsın ama sonra öğrenir gidersin canını sıkma ayrıca hamilelik öyle bir şey ki kendi yaptığın yemekleri yiyemiyorsun bile hamileliğimin başından beri böyleydi hala böyleRabbim bize sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
:) aynen öyle canım aman iyi olsunlar da razıyız yaa hiç merak etme sen canım bunu sorup sonrasında da hemen yazarım sana inşallah boş yere evhamlanıyoruzdur :) Mevlam sağ salim bize bağışlasın onları
Canımm çok sevinirim doktorun söylediklerini söylersen benim daha kontrolüme 3 hafta varben 21. Haftamdayım deniyorum internetten bakarak ama yiyesim gelmiyo gerçektende hazır konunca yiyesim geliyo anca sağolsun eşim Ve annem yapıyo arada zamanda geçmiyo sağlıkla kavuşuruz inşallah bebklerimize canım benim inşallah bulantıların geçer biran Önce bide bulantı çekiyosun
Amin amin canım Allaha emanetler Mevlam esirgesin inşallah bakalım senin doktor ne diyecek buradan yazarsan çok sevinirim zira yine bozuk moralim neden kilo verdim acabaÇok üzüldüm canım benim inşallah birşey yoktur korkma Kurban olduğum Allahım korusun meleklerimizi bende yarın gidicem inş bişey yoktur
Ne oldu canım doktor ne dedi bebişin ne haldeymiş?? Benimde hiiiiççç yemek yeme alışkanlığım yok 31 haftalık gebeyim ve sanki bebişim biraz zayıf gerçi doktor normal olduğunu söyledi ama bana zayıf gelio sen kaç haftalıksın canım bebeğinin ve senin durumundan beni haberdar et lütfen Allaha emanet ol Mevlam yavrularımızı korusun inşallahCanımmm sıkma canını sen kilo versen bile bebiş alıyo alacağını bende bi kilo alıyorum bi veriyorum ben besleyebiliyosam bebeğimi herkes besliyodur hiç yemek alışkanlığım yok bakalım benim bebişim kaç kilo olmuş söylerim geldikten sonra birazdan gidicem korkarak gidiyorum bakalım sen kaç haftalıksın
Canım gittim hiç bi problemimiz yokmuş Allaha şükür herşey yolunda meleğimi gördüm geldim :) amin canım meleklerimiz önce rabbime sonra bize emanet Diğer kontrol ocağın başında renkli ultrason nasıl dayanıcam bilmiyorımNe oldu canım doktor ne dedi bebişin ne haldeymiş?? Benimde hiiiiççç yemek yeme alışkanlığım yok 31 haftalık gebeyim ve sanki bebişim biraz zayıf gerçi doktor normal olduğunu söyledi ama bana zayıf gelio sen kaç haftalıksın canım bebeğinin ve senin durumundan beni haberdar et lütfen Allaha emanet ol Mevlam yavrularımızı korusun inşallah
:) çookk sevindim iyi olmanıza canım Allah bağışlasın yavrularımızı emin ol çooookk çabuk geçiyor zaman bi de bakmışsın ocak ayındayız :)Canım gittim hiç bi problemimiz yokmuş Allaha şükür herşey yolunda meleğimi gördüm geldim :) amin canım meleklerimiz önce rabbime sonra bize emanet Diğer kontrol ocağın başında renkli ultrason nasıl dayanıcam bilmiyorım
İnşallah canım bende 21 haftalığım bu arada sen :))) darısı senin test sonuçlarına güzel haberleri duyalım inşallah :):) çookk sevindim iyi olmanıza canım Allah bağışlasın yavrularımızı emin ol çooookk çabuk geçiyor zaman bi de bakmışsın ocak ayındayız :)
İnşallah canım yaa inşallah Allah razı olsun ayın 18 inde kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor :-\ 31 haftalık oldum şükür canım yaa Allah hepimizi tamamına erdirsin sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah canım bende 21 haftalığım bu arada sen :))) darısı senin test sonuçlarına güzel haberleri duyalım inşallah :)
Valla öyle gebe kalmadan önce 12,8 olan kan değerim gebelikle birlikte 11 lere düştü hele bu aralar yerlerde resmen doğumdada çok fazla kan gidiomuş ve kan oranının yüksek olması gerekiomuş yoksa hayati tehlike varmış gece gündüz ilaç içiyorum pekmez kuru üzüm falan yiyorum ama yok anam çıkmıo ne halt yiycem bilmiyorum ama günler yaklaştıkça korkuda artıyorbebekler sizin depolarınızı kullanıyor, yıllrca biriktiriğiniz demiri, kalsiyumu, yok efendim çinkoyu sömürüyorlar:=))) iyi beslenmeyi bebekten öte, sonraki yaşantımız için kendimize yatırım yapmak gibi düşünmek lazım sanırım
Evet çok şükür az kaldı ama ne halle geldik bu zamana valla iki güne bir hastanedeyiz şimdide kansızlık sorunum bi benim hamileliğim mi bu kadar zor geçti yoksa herkes mi böyle bilmiyorum ama Allah canını sağ etsinde razıyım bunlara darısı sana inşallah canım Mevlam hepimizi sağ salim kavuştursun onlaraAminn canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın sen yolu baya bitirmek üzeresin ne güzel az zamanın kalmış sağlıkla kucaklayalım meleklerimizi
Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsunEvet çok şükür az kaldı ama ne halle geldik bu zamana valla iki güne bir hastanedeyiz şimdide kansızlık sorunum bi benim hamileliğim mi bu kadar zor geçti yoksa herkes mi böyle bilmiyorum ama Allah canını sağ etsinde razıyım bunlara darısı sana inşallah canım Mevlam hepimizi sağ salim kavuştursun onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?