- 25 Ağustos 2014
- 223
- 37
- 118
- 40
- Konu Sahibi tinimini_hnm
-
Hahahaaa canım benim yaa biz kilo almaya çalışıyoruz sen ise almamaya nesinden şikayetçisin anlamadım hamile dediğin kilolu olur bence hamile olduğun belli olur yani doğumdan sonra çocuktu ev işi yemekti derken çok çabuk verirsin zaten Allah can sağlığı versin yavrunuda sağ salim kavuştursun sana inşallahkilo problemi çok fena kilo almaya meyinli bir yapım var ilk dört ay hiç kilo almadım ama snr o aylarda alıcağım kiloyuda birden bire almışım yedikelrime özen göstermiyordum şimdi gösteriyorum daha fazla kilo almaktan çok korkuyorum tabi bunun nedeni düzensiz beslenme ama günün şartları başka bişey getirmiyor offf
Hahahaaa canım benim yaa biz kilo almaya çalışıyoruz sen ise almamaya nesinden şikayetçisin anlamadım hamile dediğin kilolu olur bence hamile olduğun belli olur yani doğumdan sonra çocuktu ev işi yemekti derken çok çabuk verirsin zaten Allah can sağlığı versin yavrunuda sağ salim kavuştursun sana inşallah
Saka nasil 13. Haftaya kadar anlamadin inanamiyorum. En kotu gunlrri cok rahat ge irmissin. Ne mide bulantilari ne qgrilar cektim. Kanama regl mide bulantisi belirtiler hicbiri olmadimiÇok şanslısın canım Allah bağışlasın bebişini maşallah benîm hamileliğim planlı olmadı hatta 13 haftalıkken öğrendim bebeğimi o yüzden vijdan azabı çekiyorum ne yiyeceğimi şaşırıyorum
Regl oluyordum hiç bi belirtide yoktu hiiç anlamadım sigarada kullanıyordum bide hiç kahvaltı alışkanlığım yoktı nasıl besledim bilmiyorum sonra bi gece kasıklarım ağrıyodu regl ağrısıdır diye gittim orda öğrendim ki 12+6 haftalık hamileyim şoklara girdikSaka nasil 13. Haftaya kadar anlamadin inanamiyorum. En kotu gunlrri cok rahat ge irmissin. Ne mide bulantilari ne qgrilar cektim. Kanama regl mide bulantisi belirtiler hicbiri olmadimi
ben suan kivraniyorum mide agrisindan bu haftaya kadar izinliydim ama evde de dogru durust bisey yapamadim ben. Gunde bir yumurta yersem seviniyorum iste. Balik et cok zor nadir. Cok uzuluyorum bende. Hem hareket hem yemek yonunden rahat gecirmeyi ne cok isterdim.
Regl oluyordum hiç bi belirtide yoktu hiiç anlamadım sigarada kullanıyordum bide hiç kahvaltı alışkanlığım yoktı nasıl besledim bilmiyorum sonra bi gece kasıklarım ağrıyodu regl ağrısıdır diye gittim orda öğrendim ki 12+6 haftalık hamileyim şoklara girdik
Canım ben hamileliğimi 3. Ayımda öğrendim bilmediğim için ve hiç yemek yeme alışkanlığım yoktu kahvaltıyı saat 5 gibi yerdik öğlen bide gece yerdik eşimle ne folik asit ne bişe ve bebeğim maşallah gayet sağlıklı bi sıkıntı yaşamadım kilosuyla ilgili yani Kurban Olduğum Allahım öyle bi sistemle yaratmış ki bizi bebişte alacağını mutlaka alıyor zaten ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor daha pirinç kadar rahat olsun için 3 aydan sonrada geçicek bulantıların merak etmeArkadaslar bende 8.haftamdayim 6.haftama kadar hicbisym yoktu cok seviniyodm istedgmi yiyodm ama iki haaftadr bulanti mahvetti beni surekli cikariyrm( ilk kan tahlillrm yapildi dr bi suru ilac verr diye bekliyodm cunku bende yillardr demr eksukligi vitamnszlik cinko eksiklgi fln vardi hic meyve sebze yemezdm sutu agzma surmzdm sut urunlrini nadir yerdm ama dr kanima bkti hicbi ilaca ihtiyacn yok dedi folikasitte vermedi cok sasrdm simdi yemekte yiyemyfm bebegm nasil gelisyo ne durumda cok merak ediyrm
Cok tesekkur ederm icimi rahatlattn insallah gecer bir ay sonra fln.. bide doguma kadar kusanlr varms insallah oyle olmamCanım ben hamileliğimi 3. Ayımda öğrendim bilmediğim için ve hiç yemek yeme alışkanlığım yoktu kahvaltıyı saat 5 gibi yerdik öğlen bide gece yerdik eşimle ne folik asit ne bişe ve bebeğim maşallah gayet sağlıklı bi sıkıntı yaşamadım kilosuyla ilgili yani Kurban Olduğum Allahım öyle bi sistemle yaratmış ki bizi bebişte alacağını mutlaka alıyor zaten ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor daha pirinç kadar rahat olsun için 3 aydan sonrada geçicek bulantıların merak etme
Bebek alacağını mutlaka alıyor canım sen kendin için ye halsiz kalmamak için mide bulantısı içinde sabahları kraker türü şeyler öneriyor doktorlar Allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda geçer bulantıların minik mucizelerimiz için çekicezArkadaslar bende 8.haftamdayim 6.haftama kadar hicbisym yoktu cok seviniyodm istedgmi yiyodm ama iki haaftadr bulanti mahvetti beni surekli cikariyrm( ilk kan tahlillrm yapildi dr bi suru ilac verr diye bekliyodm cunku bende yillardr demr eksukligi vitamnszlik cinko eksiklgi fln vardi hic meyve sebze yemezdm sutu agzma surmzdm sut urunlrini nadir yerdm ama dr kanima bkti hicbi ilaca ihtiyacn yok dedi folikasitte vermedi cok sasrdm simdi yemekte yiyemyfm bebegm nasil gelisyo ne durumda cok merak ediyrm
Cok tesekkur ederm icimi rahatlattn insallah gecer bir ay sonra fln.. bide doguma kadar kusanlr varms insallah oyle olmamelimden geldgnce findik ceviz uzum fln yiyrm bi bunlr bulandrmyo midemi
Iiiyyy o krakerlerde cok bulandryo midemi okadar halszmki sanki ben boyle olunca bebegmde benm gibi oluyo saniyrmBebek alacağını mutlaka alıyor canım sen kendin için ye halsiz kalmamak için mide bulantısı içinde sabahları kraker türü şeyler öneriyor doktorlar Allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda geçer bulantıların minik mucizelerimiz için çekicez
Yok kız o gayet memnun hayatından onun yeri o kadar rahat ki sen onu merak etmeIiiyyy o krakerlerde cok bulandryo midemi okadar halszmki sanki ben boyle olunca bebegmde benm gibi oluyo saniyrmama dedigin gibi minik mucizem icin katlanyrm kurban olurm onu verene yaa
Amiinn canim cumlemizinkini.. :)) seninki neguzel kocaman olms masallah bende sabrazlanyrm harektlrni hissetmk icinYok kız o gayet memnun hayatından onun yeri o kadar rahat ki sen onu merak etmeAllahım bize bağışlasın meleklerimizi
bende sabah işe erken gidenlerdenim saat 7:30 da çıkıyorum erken olduğu için o saatte bişeyler yiyemiyorum gözüm açılmıyorki uykudanevde sandviç hazırlıyorum peynir yeşilliklerle onu yiyorum bazen kaşarlı tost öğleye doğru bir meyve öğle yemekhane yemeği sonra 2 gibi tekrar bi açlık basıyor genellikle meyve veya kuru kaysı incirle atlatıyorum.. akşam evde iyi beslenmeye çalışıyorum tek kötü şey eşime çayda eşlik ediyorum bi bardak çay sonra tekrar meyve faslı suüt ve uyku ilaç olarak sadece vitamin ve demir takviyesi alıyorum..balık hiç yiyemiyorum onun yerine ceviz tüketiyorum.. ve kilom hala cok yavaş ilerliyor zayıf bebiş doğurcam diyede korkmuyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?