Hamilelikte beslenmenize ne kadar dikkat ettiniz/ediyorsunuz?

beyzinggg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
202
74
13
27
takviye alıyorum ama açıkçası yararlı diye "şunu da yiyeyim" diyemiyorum, içimden gelmiyor.
siz nasıl beslendiniz bu süreçte ?

20 haftaligiz ve ben de ekstra bişey yiyip içemiyorum valla. Arada aklıma gelince biraz süt iciyorum, kuru yemislerden atistiriyorum. Ama günlük sevdiğim meyvelerden yiyorum mutlaka. Başka da dikkat edemiyorum maalesef🥲

takviye alıyorum ama açıkçası yararlı diye "şunu da yiyeyim" diyemiyorum, içimden gelmiyor.
Yediklerim değil ama yemediklerim beyaz ekmek, sucuk pastırma gibi işlenmiş et, çiğ köfte, paketli ürünler, gazlı içecekler,
Gebeliğimde toplam 9 kilo aldım. İlk 10 günde tamamı gitti, bebeğim 4,5 aylık 3 kilı daha verdim . 53 kiloyum. Bebeğim yaklaşık 8 kg

20 haftaligiz ve ben de ekstra bişey yiyip içemiyorum valla. Arada aklıma gelince biraz süt iciyorum, kuru yemislerden atistiriyorum. Ama günlük sevdiğim meyvelerden yiyorum mutlaka. Başka da dikkat edemiyorum maalesef🥲
aynı ben:))

24.haftamdayım. Bazı haftalarda çok sağlıklı beslenirken bazen arka arkaya fast food yediğim de oluyor. Yine de diyetisyen eşliğinde ilerletiyorum sürecimi çok kilo almadım neyse ki :)

Ben toxoplazma riskinden dolayı salam,sosis,mayonez vs hiç tüketmedim ve son haftalara kadar asitli de içmiyordum ama son bir kaç hafta dayanamadım kolayı kaçırdım biraz. Tatlı ölçülü tükettim. Toplamda 7 kilo aldım. Doğumdan sonraki 3.gun 9 kilo vermiştim nasıl olduysa. Bebiş 3950 doğdu

Back
X