20 haftaligiz ve ben de ekstra bişey yiyip içemiyorum valla. Arada aklıma gelince biraz süt iciyorum, kuru yemislerden atistiriyorum. Ama günlük sevdiğim meyvelerden yiyorum mutlaka. Başka da dikkat edemiyorum maalesef
Yediklerim değil ama yemediklerim beyaz ekmek, sucuk pastırma gibi işlenmiş et, çiğ köfte, paketli ürünler, gazlı içecekler,
Gebeliğimde toplam 9 kilo aldım. İlk 10 günde tamamı gitti, bebeğim 4,5 aylık 3 kilı daha verdim . 53 kiloyum. Bebeğim yaklaşık 8 kg
20 haftaligiz ve ben de ekstra bişey yiyip içemiyorum valla. Arada aklıma gelince biraz süt iciyorum, kuru yemislerden atistiriyorum. Ama günlük sevdiğim meyvelerden yiyorum mutlaka. Başka da dikkat edemiyorum maalesef
24.haftamdayım. Bazı haftalarda çok sağlıklı beslenirken bazen arka arkaya fast food yediğim de oluyor. Yine de diyetisyen eşliğinde ilerletiyorum sürecimi çok kilo almadım neyse ki :)
Ben toxoplazma riskinden dolayı salam,sosis,mayonez vs hiç tüketmedim ve son haftalara kadar asitli de içmiyordum ama son bir kaç hafta dayanamadım kolayı kaçırdım biraz. Tatlı ölçülü tükettim. Toplamda 7 kilo aldım. Doğumdan sonraki 3.gun 9 kilo vermiştim nasıl olduysa. Bebiş 3950 doğdu