• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Bikini Bölgesi :(

Allah iyiligini versin :KK45:ben 12 yildir toplamda 6 tane agdaci degistirdim valla artik utanma falan kalmadi gostere gostere alistim :KK53: sen de alisirsin kuzum

Bugün ya bismillah diye evde bir girişeyim bakalım... Belki güvenim gelir kendime de yapabilirim. Alışmam lazım artık gerçekten... En sonnnnn gittiğim ağdacı kadın sen nasıl çocuk doğuracaksın demişti. O zaman hamile bile değildim. Oyy oyyy...

evet kesınlıkle... bence bunu evde al koklerın yumusasın. eger kıl koklerını az cıkaran krem varsa onuda agda sonrası sur yumusatıyor. aynı hatayı evlenırken yapmıstım dahada yapmadım. cok azaldılar. yarım satte bıtıo du ısım. ama sen aynayı dene yorulursan dınlen ama bıtır bırakma sakın :)

Ay Angel'im cesaret itemi gibisin vallahi gücümü topladım gidip bir kutu ağda alayım. Oflaya puflaya alıcam artık. :(
Kulaklarını çınlatabilirim acıdığında :P

Yaa canim ayni sorun bende de var.hayatim boyunca hic agda yapmadim hem jilet yaptim.iki kere farli yere lazere gittim dayanamadim.en son hamile kalmadan bir ay once kendimi agdaya alistirayim diye gittim ama oyle aci olamaz resmen gozlerimden yas aka aka elimi isirip morartmisim.kendimi alistiramadan ertesi ay hamile kaldim.sonra herkes dediki cok aciyosa dayanamiyosa aldirma dusuge sebep olur diye.benimde canima minnet biraktim.simdi yine jilet yapiyorum ama son 1 aydir artik bakmadan yapiyorum ve gercekten cok zorlaniyorum.keske tuy dokucu kremler zararli olmasa.bende ne yapacagimi sasirmis durumdayimmmm canim yaa.

Yaa canim ayni sorun bende de var.hayatim boyunca hic agda yapmadim hem jilet yaptim.iki kere farli yere lazere gittim dayanamadim.en son hamile kalmadan bir ay once kendimi agdaya alistirayim diye gittim ama oyle aci olamaz resmen gozlerimden yas aka aka elimi isirip morartmisim.kendimi alistiramadan ertesi ay hamile kaldim.sonra herkes dediki cok aciyosa dayanamiyosa aldirma dusuge sebep olur diye.benimde canima minnet biraktim.simdi yine jilet yapiyorum ama son 1 aydir artik bakmadan yapiyorum ve gercekten cok zorlaniyorum.keske tuy dokucu kremler zararli olmasa.bende ne yapacagimi sasirmis durumdayimmmm canim yaa.

İşimiz zor vallahi alıştırmadığımız için böyle canımız yanıyor :) Pat diye suyumuz gelse, utancımdan çocuğu doğuramam ben :)))

Al bendende o kadar agda nasil acili birseydir oyle, Allahimmmm hayatta yaptirmam bir kere yaptirdim oldum oldum.. zaten tuylerim seyrek o yuzden cokta onemsemiyorum, ama son aylar esime yaptiririm heralde :KK53:

İşimiz zor vallahi alıştırmadığımız için böyle canımız yanıyor :) Pat diye suyumuz gelse, utancımdan çocuğu doğuramam ben :)))
Yaa sormaa.benim sezeryanda en azindan haberim olur buyuk ihtimal diyorum ama.yapmakda mesele.dedigin gibi zamaninda alistirmaliydik.kokler masallah taş gibi.canimizda tatli olunca

Al bendende o kadar agda nasil acili birseydir oyle, Allahimmmm hayatta yaptirmam bir kere yaptirdim oldum oldum.. zaten tuylerim seyrek o yuzden cokta onemsemiyorum, ama son aylar esime yaptiririm heralde :KK53:
Yaa vallaha bende oylemi yapsam diyorumda oda biraz utanc verici oluyo ama ne eziyet cektigimizi gorsunler dimi.

Ben lazere gidiyordum hamile kalınca Yarıda bırakmak zorunda kaldım. Lazerin etkisinin yok olmaması için de ağda yapmamak gerekiyor. Mecburen jiletle almaya çalışıyorum ama hiçbişey görmüyorum göbeğimden. Bide jiletle Alınca sık sık temizlemek gerekiyor. Son zamanlarda asıl ne yapıcam onu düşünüyorum. Sen en azından kuaföre gidip ağda yaptırabilirsin. Hiç utanma bence. Oradakiler o kadar rahat ki sen de o moda giriyosun zaten :KK48:

benim ablam okb hastası kesinlikle gitmem ağda salonlarına dedi e kendiside alamıyordu hamilelikten kafayı yiyecekti düşüne düşüne diğer ablam evde hallettide bizde söylenmesinden kurtulduk :D

Ah keşke hiç bulaşmasaydım... Bu kadar sorun yaratacağını hiç düşünmemiştim o zamanlar :KK43:
Ayna fikride fena değil en azından biraz daha işimi kolaylaştırır. Bugün cesaretimi toplayıp ağda yapmam lazım...
canım ya çok sorun yapmışsın boşver gitmeye çekinme git yaptır ağdanı ama yok gidemem jilete devam diyorsan benim gibi küçük ayna yardımı alabilirsin :) ben jilet yapıyorum.ayna çok etkili oluyor.eğilip bükülmek zorunda kalmıyorsun.Bu yöntemi ağda içinde uygulayabilirsin

Kızlar ağda ile ağda bezi aldım japon pazarından el aynalarından aldım hakkınızı helal edin :-):-):-)
3-5 saatte gelmezsem orman bakanlığına şikayete gidin tövbe tövbe çok pis tırsıyorum. :KK17::KK17::KK17:
Allah'ım ne olur çok acımasın dinimiz amin:KK22::mad:

Dipnot: Eşim de ben sana yardım ederim vs. diyor sonra dalga geçiyor etek traşı diye. Yastık mastık elime ne geçerse uçuyor kafasına şapsalın:KK67:

Ben eşime malzemeleri kendim aldırdım ağdaya gittiğim kuafördeki kızlada anlaştım zaten arkadaşım olmuştu eve geldi işten sonra bnm malzemelerimle ağda yaptı hem pırıl pırıl oldu hemde hijyen açısından içim hep rahattı:)))

Ay Angel'im cesaret itemi gibisin vallahi gücümü topladım gidip bir kutu ağda alayım. Oflaya puflaya alıcam artık. :KK43:
Kulaklarını çınlatabilirim acıdığında :p
yap yap :D tamam cınlat sen yeterkı agdaya don varsın cınlasın kulaklarım :D

Kızlar ağda ile ağda bezi aldım japon pazarından el aynalarından aldım hakkınızı helal edin :-):-):-)
3-5 saatte gelmezsem orman bakanlığına şikayete gidin tövbe tövbe çok pis tırsıyorum. :KK17::KK17::KK17:
Allah'ım ne olur çok acımasın dinimiz amin:KK22::mad:

Dipnot: Eşim de ben sana yardım ederim vs. diyor sonra dalga geçiyor etek traşı diye. Yastık mastık elime ne geçerse uçuyor kafasına şapsalın:KK67:
hadı rast gele canımmmm :D

Valla bnde 9. ayın içindeyim en başından beri kuafördeyim 5 dk da çıkıyorum mis gibi oh :D

Bazısı böyle oluyor ya ben deçok hassasım. hayatımda iki kere bıyıklarımı aldırdım. biri düğündeydi ses etmedim ama geçen yıl kardeşim bayramdan önce alıyım sunları dedi. veet in bıyık veya bikini bölgesi için özel bantaları vr ya parmak gibi onlarla aldı. abartısız 5 dakika kafam titredi bandı çekince... şoka grdim o kadar acıdı ki... o yüzden bikini bölgesine ağda .... benim için imkansız. ama geçen gün banyoda ben de düşündüm napıcam hamile kaldığmda dedim. bir de zaten hep jiletle alınca ağda güzel olmuyor ilk seferinde. eldiven diyorlar. acaba o işe yarıyor mu? off ya.
bu arada operasyonu bitirince yaz pinkperest pinkperest :KK70:

Back
X