• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bitki çaylari içilirmi?

AylAyan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
30
2
1
35
Merhaba hanimlar ben yeni üyeyim. 4 haftalik hamileyim.Ancak revmatoid artrit hastaliğim olduğu için iltihaba karşi kiraz sapi isirgan otu kürü yapib içiyorum. Ama bebeyime zarar vermesinden korkuyorum.Bu konusu hakkinda bilgisi olan varmi?

şu ara çok yeni olduğu için hepsinden uzak durman gerekiyor demişlerdi.............

Bitki çaylarının etkileri hamilelikte farklı olabiliyor. Kullanmayın bence.

Her bitki cayi gebelikte kullanilmaz hele hele romotoid artrit inde varsa senin cok cok dikkatli davranman gerek takibinin iyi yapilmasi lazim

İçilmez sadece soğuk alırsan 2 fincana kadar ıhlamur içebilirsin

Yeşil çayın yasak olduğunu biliyorum

Bir de mate çayı yasaktı sanırım.

Google'da araştırsanız daha iyi olur.

Kiraz sapinın söktürücü etkisi var. Bence içmeyin. İlaciniz yok mu?

Merhaba hanimlar ben yeni üyeyim. 4 haftalik hamileyim.Ancak revmatoid artrit hastaliğim olduğu için iltihaba karşi kiraz sapi isirgan otu kürü yapib içiyorum. Ama bebeyime zarar vermesinden korkuyorum.Bu konusu hakkinda bilgisi olan varmi?
Söktürücü özelliği olan hiçbir çay içilmez diye biliyorum

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Bu hamilelik takvimini nasil kurdunuz?

Takvimin en altında eklemek için tıklayınız yazıyor. Oradan bak resimli anlatıyor.

Oraya basiyorum başka sayfa açiliyor

O link bozuk. Kişisel bilgileriniz kısmında hamilelik takvimi diye bir şey var.

Ekran Resmi 2016-03-02 10.51.35.webp

Back
X