- 29 Şubat 2016
- 30
- 2
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum tek tek zararli deyil.Ancak ikisi bir arada ne sonuç verir tam bilemiyorum dedi. Ben de ne yapacağimi şaşirdim.Doktoruna sorman en iyisi.
Bu hamilelik takvimini nasil kurdunuz?Bitki çaylarının etkileri hamilelikte farklı olabiliyor. Kullanmayın bence.
Doktorum tek tek zararli deyil.Ancak ikisi bir arada ne sonuç verir tam bilemiyorum dedi. Ben de ne yapacağimi şaşirdim.
Riske atamam. Zaten 2ay önce 2 aylik düşük yaptim. Bu sefer daha hassasimcevabınızı almışsınız zaten. riske atıcak haliniz yok. içmeyin.
Takvimin en altında eklemek için tıklayınız yazıyor. Oradan bak resimli anlatıyor.Bu hamilelik takvimini nasil kurdunuz?
Söktürücü özelliği olan hiçbir çay içilmez diye biliyorumMerhaba hanimlar ben yeni üyeyim. 4 haftalik hamileyim.Ancak revmatoid artrit hastaliğim olduğu için iltihaba karşi kiraz sapi isirgan otu kürü yapib içiyorum. Ama bebeyime zarar vermesinden korkuyorum.Bu konusu hakkinda bilgisi olan varmi?
Oraya basiyorum başka sayfa açiliyorTakvimin en altında eklemek için tıklayınız yazıyor. Oradan bak resimli anlatıyor.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Yukarıda alıntı yaptım. İkinci paragrafı yapınca olacak.Oraya basiyorum başka sayfa açiliyor
Bu hamilelik takvimini nasil kurdunuz?
Takvimin en altında eklemek için tıklayınız yazıyor. Oradan bak resimli anlatıyor.
Oraya basiyorum başka sayfa açiliyor