• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bitki çaylari içilirmi?

Merhaba hanimlar ben yeni üyeyim. 4 haftalik hamileyim.Ancak revmatoid artrit hastaliğim olduğu için iltihaba karşi kiraz sapi isirgan otu kürü yapib içiyorum. Ama bebeyime zarar vermesinden korkuyorum.Bu konusu hakkinda bilgisi olan varmi?
Kiraz sapı odem yani vücuttan su attırır hamilelik te vücuttan su attıran otlar kullanılmaz. Hastalığınızın açılımını bilmiyorum ama hangi alan doktor bakıyor ise bu hastalığa gidin ve hamile olduğunuzu söyleyip kadın doğum uzmanı ile ortak bir fikirde uygulayacağı tedaviyi uygulayın

Merhaba hanimlar ben yeni üyeyim. 4 haftalik hamileyim.Ancak revmatoid artrit hastaliğim olduğu için iltihaba karşi kiraz sapi isirgan otu kürü yapib içiyorum. Ama bebeyime zarar vermesinden korkuyorum.Bu konusu hakkinda bilgisi olan varmi?
Merhaba bende reaktif artritim, ilaç kullanmayı kestiniz mi? doktorunuz onayıyla mı hamile kaldınız?
ben de çok istiyorum ama doktorlar henüz erken diyor o_O

Merhaba bende reaktif artritim, ilaç kullanmayı kestiniz mi? doktorunuz onayıyla mı hamile kaldınız?
ben de çok istiyorum ama doktorlar henüz erken diyor o_O[/QU Bana da doktorlarim erken diyorlardi, ancak benim hamile kalma isteklerime dayanamadilar. Kisacasi ben kendi sağliğimi deyil, hamililiyi seçtim. İlaçlarimi dururdum, sadece prednolu içiyordum. 6 ay korundum sonra hamile kaldim

Ihlamurdan baska bişey içemiyorsun.yeşilçay vb ödem attırıcı çaylar düşüğe sebep oluyor

Bitki çayı düşük yapar diye biliyorum Allah korusun bence doktora sorun ve içmeyi kesin ona sorana kadar

adaçayı düşük yapmaya neden oluyor. bitki çaylarını hamilelikte doktora sormakta fayda var.

Genelde bitkilerin bi kismi rahim yumusamasi ve acilmasina neden oluyor icmek bi yana mesela has lavanta esansi bile onerilmiyor. Bence icmeseniz daha iyi

Back
X