Sık sık iciyorsun cnmnane limon
Hiç denemedim cnm ballı süt bebeğe kilo yapıyor diye biliyorum bir komşum her akşam yapıp içmiş beş kilo doğmuş bebekBen hiç bişey içmiyorum valla onun yerine ballı süt daha iyi gelebilir boğazına
Ben her gün süt içtim ama ballı sütü bi kere içtim boğazım ağrıyor diye. Ona rağmen beşi görcek sankiHiç denemedim cnm ballı süt bebeğe kilo yapıyor diye biliyorum bir komşum her akşam yapıp içmiş beş kilo doğmuş bebek
MaşallahBen her gün süt içtim ama ballı sütü bi kere içtim boğazım ağrıyor diye. Ona rağmen beşi görcek sanki
Cnm ıhlamur serbest demişti doktorum adaçayı yasak diye biliyorum sağlık ocağıni aile hekimi adaçayı iç dedi şok oldumIhlamurun ne zararı varmış? Ben gebeliğimde ıhlamur, papatya ve siyah çay içtim. Sıcak suya bir dilim limon atıp içtiğim de çok oldu. Doktorum adaçayı, her türlü karışık bitki çayı (kış çayı vs) ve yeşil çayı yasaklamıştı.
Zaten sezaryen olck canım ne yapalım sağlıklı gelsinler deMaşallahgüzel tabi ama çıkarması zor sanki
Aklıma geldi doğrusu masallah cnm inşallah en rahat şekilde atlatirsinizZaten sezaryen olck canım ne yapalım sağlıklı gelsinler de
Bence bünyeyle alakalı toplam 5 kilo aldım zaten pek bişey yemedim, et, balık, peynir, süt, badem, ceviz bunlar bile çok az yedim yani. Suyu çok içiyorum sadece günde 3-3,5lt bazen geçiyo bile.Aklıma geldi doğrusu masallah cnm inşallah en rahat şekilde atlatirsinizbenim iki bebekte 2800 doğdu cnm bu en azından üç ve üstü doğsun istiyorum nasıl besleniyorsun biraz bahs edermisin
TM cnm teşekkürler benim pek iştahım yok şimdiye kadar iki hafta önce 2 .300 Gr almıştım şimdi bilmiyom pek iştahım yok sabah çok yiyorum tereyağı peynirBence bünyeyle alakalı toplam 5 kilo aldım zaten pek bişey yemedim, et, balık, peynir, süt, badem, ceviz bunlar bile çok az yedim yani. Suyu çok içiyorum sadece günde 3-3,5lt bazen geçiyo bile.
Kaşar, lor peyniri ye derim en çok sütte çok iyi geliyor daha çok protein olsun ikinize birden yarar. Muz da iyi diyolar ama yemedim hiç bendeTM cnm teşekkürler benim pek iştahım yok şimdiye kadar iki hafta önce 2 .300 Gr almıştım şimdi bilmiyom pek iştahım yok sabah çok yiyorum tereyağı peynir
Çay hariç tüm çaylar yasak kadın doğum dr söylediSlm bayanlar hamilelikte hangi bitki çaylarını içiyorsunuz iki haftadır boğazım agriyo sağlık ocağına gittin antibiyotik bebeğe geciyo zarar verir dedi vermedi bitkisel şeyler iç dedi adaçayı ıhlamur adaçayı zararlı diye biliyorum siz neler içiyorsunuz?
Cnm ben ıhlamuru sordum serbest dedi çok rahatsızım günde birkez zencefil içtim kaç gün ara vericem sanirimÇay hariç tüm çaylar yasak kadın doğum dr söyledi
Teşekkür ederim cnm inşallahKaşar, lor peyniri ye derim en çok sütte çok iyi geliyor daha çok protein olsun ikinize birden yarar. Muz da iyi diyolar ama yemedim hiç bende
Bana bugün dr sadece siyah çay onuda açık içebilirsin dediCnm ben ıhlamuru sordum serbest dedi çok rahatsızım günde birkez zencefil içtim kaç gün ara vericem sanirim
evetSık sık iciyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?