- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bende aynı şeyi düşünmüştüm hatta eşimle sakalasirken senide oglunuda döverim demişti ben kahkaha atarken bir anda ağlamaya başlamıştım hormonlar isteDoktorum bu konuda kararı bana bıraktı. Bilimsel olarak herhangi bir zararı kanıtlanmamış. Ama benim içim rahat etmiyor. Kendi güzelliğimi düşünüp bebeğime zarar verebilirim düşüncesi içersindeyim sanırım hamilelik psikoloji ve koruma içgüdüsünden kaynaklı.
Bebeğe zararı olmayan saç boyaları var organik ama mahalle arası kuaförlerde olduğunu zannetmiyorum kaliteli lüks kuaförlere telefonla sorabilirsiniz.ben 2ay önce doğum yaptım uçlarını hem açtırdım hemde dipten tam boya yaptırdım markası organics olması lazimMerhaba !
24 haftalık hamileyim. Bu ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde saçımı boyamadım da kestirmedim de. Ama şu an boyasam mı tereddütteyim. Yaşım genç olmasına rağmen saçlarımda çok beyaz var. Siz olsanız ne yapardınız?
Şu an yaklaşık 1 karış dip ile dolaşıyorum. Bitkisel boya ile boyuyorlar ama söyle düşünüyorum minnacık bir beden içimizdeki, boyanın kalıcı zararı olmasa bile sadece o an rahatsız olsa bile o bedeni rahatsız etmeye değer mi?
Kararı doktor ile birlikte verilebilir ama benim içim rahat etmediği için aklıma bile gelmedi neredeyse. Oje de aynı şekilde ojesiz gezmezdim
1 kere bile süremedim ya rahatsız olursa diye.
3 aydan sonraydı galiba boyanabilmesi.
2 sinde de boyattımda kestirdimde.
Kuaför de mi boyattınız yoksa kendiniz evde mi boyadınız?