Arkadaşlar merhaba tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım haziran 18 den beri sürekli kanamam var iki defa hastaneye yattım tam kesildi derken yeniden başlıyor bazen kırmızı bazen kahverengi şu an vişne çürüğü gibi dün bebeğim iyiydi kanama alanı vardı bu durum beni çok korkutuyor benim gibi olup sağlıklı ilerleyen var mi.belim ve kasiklarim çok agriyor
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Ben de yoğun kanama yaşamıştım. 11. Haftada galiba. Sonra toparladım. Aspirini kesmişlerdi. Size de çok geçmiş olsun .
Geçmiş olsun. Bebeğiniz iyiyse bence korkmayın. Plasentanız aşağıda olabilir mi? 9. haftada ben de kanama yaşamıştım sebebi buydu. Sonra progestan fitil kullandım 3 ay ve kanamam durdu
Sagolun.Bu kadar uzun olması beni baya yordu coraspini bende de kestiler günde 3 adet 200ml progestan ve haftada bir proluton iğne kullanıyorum tam bitti diyorum lekelenmeye dönüyor sonra yine artıyor .
16. Haftaya gireceğim 7. Hafta da oldu ve şimdi hala devam doktora gittiğim de kanama alanı yok bebek tarafından dedi . Yani korkutma kendini progestan hap alıyorum
Arkadaşlar merhaba tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım haziran 18 den beri sürekli kanamam var iki defa hastaneye yattım tam kesildi derken yeniden başlıyor bazen kırmızı bazen kahverengi şu an vişne çürüğü gibi dün bebeğim iyiydi kanama alanı vardı bu durum beni çok korkutuyor benim gibi olup sağlıklı ilerleyen var mi.belim ve kasiklarim çok agriyor
Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım ve aynu durumları yaşıyorum 3 gün hastanede yattım kanamam çok fazlaydı kırmızı bi şekilde olunca çok korktuk hastanede yattığım sürece de az az hep vardı bugğn çıktım eve geldim muayeneden sonra şimdi yemiden knamam artmış sizin durumunuz nasıl bebek benim de iyi ama kanama alanı küçülmemiş hala....
Hala kanamam ve ağrım devam ediyor en son gittiğimde bebişim iyiydi çok şükür.surekli yatıyorum kanama alanım küçülse bile yenisi oluşuyor sanırım tüm hamileliğim böyle geçecek
Hala kanamam ve ağrım devam ediyor en son gittiğimde bebişim iyiydi çok şükür.surekli yatıyorum kanama alanım küçülse bile yenisi oluşuyor sanırım tüm hamileliğim böyle geçecek
Betaniz nasil benim betam normal ama transfere gore cok az 800lerde bende hastanede yattim ama ikinci kirmizi knamamda pruton igneyi vurul evde yat dedi doktorum peceteye sildim kipkirmizi oldu sonra kahverengiye dondu gecenki kanamamda ikizin tekini dusurdugumu betaminda dustugunu soylemisti. Bu knamadada bu gtmis olabilir diye korkuyorum naptiniz acaba nasilsiniz ben daha kese gormedm
Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım ve aynu durumları yaşıyorum 3 gün hastanede yattım kanamam çok fazlaydı kırmızı bi şekilde olunca çok korktuk hastanede yattığım sürece de az az hep vardı bugğn çıktım eve geldim muayeneden sonra şimdi yemiden knamam artmış sizin durumunuz nasıl bebek benim de iyi ama kanama alanı küçülmemiş hala....