2 lady Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 665 677 323 13 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi 2 lady #1 Mrb Hanımlar 37 haftalık hamileyim ve çok fena Boğaz'ım ağrıyor 3 gündür tarçın falan içiyorum ama fayda etmedi öksürüğe çevirmeden iyileşmek istiyorum önerebileceğiniz çaylar yada gargaralar varmı siz hamileliğinizde soğuk aldınızmı?dra gitmek istemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum şimdiden teşekkürler
Mrb Hanımlar 37 haftalık hamileyim ve çok fena Boğaz'ım ağrıyor 3 gündür tarçın falan içiyorum ama fayda etmedi öksürüğe çevirmeden iyileşmek istiyorum önerebileceğiniz çaylar yada gargaralar varmı siz hamileliğinizde soğuk aldınızmı?dra gitmek istemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum şimdiden teşekkürler
DREAM GIRL Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2014 187 98 38 13 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi 2 lady #2 bal ve limonu karıştırıp bir yemek kaşığı yiyin ara ara yumuşatıyor bide adaçayıyla gargara yapın yutmadan iyi gelir
bal ve limonu karıştırıp bir yemek kaşığı yiyin ara ara yumuşatıyor bide adaçayıyla gargara yapın yutmadan iyi gelir
2 lady Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 665 677 323 13 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi 2 lady #3 DREAM GIRL .!.: bal ve limonu karıştırıp bir yemek kaşığı yiyin ara ara yumuşatıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yapıyorum hemen
DREAM GIRL .!.: bal ve limonu karıştırıp bir yemek kaşığı yiyin ara ara yumuşatıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yapıyorum hemen