- 5 Nisan 2012
- 303
- 17
- 118
- Konu Sahibi darkangelees
-
benim de bata 1 hafta kala sol kasığım da hafif batma vardı ve göğüs uçlarım çok acıyordu bir erken gebelik testi alıp yarın sabah yapsan öğrenirsin hiç boşuna bekleme regli. İnsan kendi kendine kuruyor en iyisi test yap varsa çıkar.Merhaba arkadaşlar birkaç aydır Bebek düşünüyoruz bu ay farklı şeyler oluyor gibi..bir kaç gündür yemek yerken içim kalkıyor elim ayağım boşalıyor yemek yiyemiyorum tiksinti oluyor.Ayrıca sol kasığımda değişik bir Ağrı seğirme var bacağıma Ağrı vuruyor ve bacaklarım çekiliyor sanki.ve göğüs ucumun etrafında normal pütürcükler hariç ufak bezecikler çıktı ilk kez böyle birşey oldu daha 4 gün var adet gününe bir garip hallerdeyim kızlar.. Bu dediğim etkileri yaşan var mı..önceki aylar psikolojik olarak oluyordu ama bunlar bariz değişiklikler vücudumda ..birazda panik yaptım..
İnşallah canım bata kaç gün var?Valla hamile olmsamda inanmıcam galiba artık göğüsteki ufak kabarcıklarda psikolojikse valla kendimi tebrik edicem kızlar Pink butterfly ilk Zaman'lar o dediğini çok yapıyodum her ay psikolojik tanılar koyuyodum üzülmeyeyim diye bakmıyordum o kabarcıklar korkuttu hastalık zannettim sonra nette hamilelik belirtisi olabilir deyince konu açayım dedim İnşallah güzel haberlerle gelirim ya..
4gün var Canım daha beklemek zor gerçektenİnşallah canım bata kaç gün var?
Zor ama başka şeylerle uğraşmaya çalş ve her belirtine bi bahane bul o zaman beynin onla meşgul olmayı bırakıyor :) ben öyle yaptım mesela bat geçince panikledim bitek acabamı diye ve acabaam gerçek oldu..4gün var Canım daha beklemek zor gerçekten
Darısı başıma inşallah bende diyorum kendime yok hamile değilim bahane üretiyorum diyorum ana ufak bir acaba var sadece bakalım Rabbim Hayırlısını versin inşallah şuan başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum eşim test bile almış yapmicam diyorum 3 guncuk var beklicem Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleğiniZor ama başka şeylerle uğraşmaya çalş ve her belirtine bi bahane bul o zaman beynin onla meşgul olmayı bırakıyor :) ben öyle yaptım mesela bat geçince panikledim bitek acabamı diye ve acabaam gerçek oldu..
Yapma canım benimde evde test olduğu halde denedim eşim defalarca ne zaman Yapıcaksın demesine rağmen daha var dedm kendime bi gün koydum ve o gün yaptım :)Darısı başıma inşallah bende diyorum kendime yok hamile değilim bahane üretiyorum diyorum ana ufak bir acaba var sadece bakalım Rabbim Hayırlısını versin inşallah şuan başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum eşim test bile almış yapmicam diyorum 3 guncuk var beklicem Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleğini
hamilesin tatlım tebriklerMerhaba arkadaşlar bugün kuzenimin ısrarıyla testi yaptım silik 2.çizgi çıktı yarın kan tahlili yaptırıcam kesinliği için nasipse 2.si silik çıkan hamile olan var mı
Teşekkürler canım yarın kan değerini ögrenirsem içim dahada rahatlıcak.hamilesin tatlım tebrikler
Kiz baya belirgin cikmiş ne siligi ve adetinede daha var hayirli olsun hamilesin cok sevindim darisi benim basima inş :)[/QUOTE. Çok sağol canım Rabbim herkese nasip etsin ilk kez çizgiyi görünce silik gibi geldi ay sevinemiyorum bile yarın bir kan tahlili vereyim inş sağlıklı bir gebeliktir insan tedirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?