Hamilelikte Bulantı

Yagmur EKEN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
15
0
1
31
Merhabalar,
Ben 9 haftalık hamileyim ve dünden beri birşey yiyemiyorum. Bulantı ilacı olarak doktorum Prilam Dr verdi. Şimdi onu aldım ama ne zamana erki eder bilmiyorum. Bu durumda olanlar neler yapıyorsunuz. Kendimi çok kötü hissediyorum :(

Merhabalar,
Ben 9 haftalık hamileyim ve dünden beri birşey yiyemiyorum. Bulantı ilacı olarak doktorum Prilam Dr verdi. Şimdi onu aldım ama ne zamana erki eder bilmiyorum. Bu durumda olanlar neler yapıyorsunuz. Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:
12. Haftada geciyo canım ,leblebi ,çubuk kreker ,ekmek biraz iyi geliyo

Merhabalar,
Ben 9 haftalık hamileyim ve dünden beri birşey yiyemiyorum. Bulantı ilacı olarak doktorum Prilam Dr verdi. Şimdi onu aldım ama ne zamana erki eder bilmiyorum. Bu durumda olanlar neler yapıyorsunuz. Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:
Selam hamileliğimiz yaklaşık benim de bulantılarım yeni başladı. Limonlu su bana çok iyi geldi. Bıçak gibi kesti bulantıyı.

18 e girdim hala kusuyorum bana hiç bişey fayda etmedi malesef inş sizinki hemen geçer..

Merhaba;
6 HAFTALIK HAMİLEYİM CTESİ DEN BERİ MİDE BULANTISI BAŞLADI SABAH 9 AKŞAM 7 ARASI SÜREKLİ AMA DELİRMEK ÜZEREYİM KUSAMIYORUM ÖĞÜRTÜSÜ VAR HİÇ BİŞİ YİYEMİYORUM MİDEM YANIYOR NE YAPMAM LAZIM ÇOK MUTSUZUM .

Ben 12. Haftadayim 6.haftadan beri kusuyorum ve bulantim sabah uyaninca basliyo gece yatana kadar. Sizlerinki gecti mi. Resmen hayatim karardi

Oyyyy arkadaşlar o kadar sürüyor mu ya :( benim 4 gündür başladı hayattan soğudum resmen her seyden tiksindim:( suan 6+2yizz

Back
X